Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Beverwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Beverwijk heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Beverwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Beverwijk of directe omgeving.

552 klanten uit Beverwijk bevelen een bij Casius in Beverwijk aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Beverwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond vloer betegelen van nieuwbouwwoning, vloer hele woning betegelen op bestaande tegelvloer, drie badkamers betegelen, vloer benedenverdieping leggen, keuken, hal en wc betegelen, terras in de achtertuin leggen, badkamer laten betegelen, benedenverdieping betegelen, tegelwerk en houten plinten zetten, douchecabine opnieuw betegelen en voegen, renovatie tegels badkamer 6 m2, badkamer tegelen in visgraat motief, wandtegels in de keuken plaatsen, tegelvloer vervangen, badkamer bad plaatsen en betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Beverwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Beverwijk:

Plavuizen laten leggen op gehele benedenverdieping

Ik wil rond 25 mei plavuizen laten leggen op de gehele benedenverdieping. Keuken, woonkamer, toilet en gangkast. Plavuizen zijn reeds in huis. Voor opgegeven datum zorg ik ervoor dat de vakman direct aan de slag kan. Er hoeft geen voorwerk te worden gedaan, zoals slopen van oude vloer.

Huis betegelen

Ik zou graag mijn woning willen betegelen. Het gaat om een oppervlak van 40 m2.

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen. Het oppervlak is totaal 25 m2. De wanden moeten betegeld worden met tegels van 30 bij 50 cm en de vloer met tegels van 35 bij 35 cm.

Wanden en vloer betegelen

Ik wil 22 m2 tegelwerk laten uitvoeren. Het gaat om wanden en een klein stukje vloer.

Tegelvloer in de serre laten leggen

Tegelvloer laten leggen in de serre voor een oppervlak van 16,5 m2. De tegels zijn 218 x 840 mm.

Hal van een rijtjeshuis betegelen

Hal van circa 6 m2 betegelen. Portugese mozaïek tegels (castelo) 15 x 15 cm. Moeten verlijmd worden en na afloop eventueel geïmpregneerd. De huidige ondergrond is beton.

Grote badkamer betegelen en zandcementvloer storten

Op dit moment zijn we de hele bovenverdieping van ons huis aan het verbouwen. Onze tegelzetter is door ziekte/omstandigheden niet meer beschikbaar en daarom zoeken wij met enige spoed een vakman voor werk in de nieuwe badkamer. De oude tegels zijn al weg, de afvoer ligt al en de nieuwe wanden zijn geplaatst. Er moet een zandcementvloer worden geplaatst en een vloerdrain. Daarna moet er in totaal 50 m² tegelwerk worden aangebracht met diverse afmetingen. Grote tegels op de vloer en op enkele wanden. Bij het toilet en in de douche tegels met 'brick-model'. Alle tegels zijn al binnen. We hebben foto's al impressie bijgevoegd. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Plavuizen verwijderen uit woonkamer

Graag een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van een plavuizen vloer in onze woonkamer van ongeveer 45 vierkante meter. Het zijn grote tegels van ongeveer 70 bij 70 centimeter. We weten niet hoe deze verlijmd zijn of iets dergelijks. Graag zien we ook een prijsopgaaf voor het egaliseren van de vloer. Wij willen daarna een houten vloer. Daar moeten wij ons nog op oriënteren.

Tegel vervangen in de badkamer

In onze douchehoek hebben we het vermoeden dat er vocht achter een tegel zit (tegel is verkleurd). We willen graag dat dit zo spoedig mogelijk wordt opgelost door de tegel te vervangen ( indien mogelijk en nodig) en door plaatselijk opnieuw te voegen en kitten.

Tegels zetten in keuken

Ik wil tegels in mijn nieuwe keuken laat zetten, het gaat om ongeveer 2 m². Materialen heb ik in mijn bezit.

Belgisch hardstenen keukenblad op maat zagen

Waar kan ik langskomen om mijn 2 keukenbladen van 160 lang, 60 cm breed en 3 cm dik Belgisch hardsteen op maat te laten zagen? Eventueel ook leveren van hardstenen spoelbak 50 x 45 a 40 x 20 en keukenblad 61 x 60 x 3 gezoet en met gefrijnde rand.

Leisteen leggen in een nieuwbouwwoning

Eind februari wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning, die naar verwachting in oktober zal worden opgeleverd. Wij willen daar op de vloer beneden 100 m² leisteen laten leggen. Het materiaal daarvoor schaffen wij zelf aan. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie per email voor het leggen van de vloer. Voor vragen kunt u mij alleen telefonisch bereiken in de avond en in het weekend.

Badkamer laten stuken en betegelen

Ik wil de badkamer laten betegelen. Tegels zijn er al af. De muren moet worden strakgetrokken en betegeld. De vloer eerst op afschot leggen. De wanden hebben een oppervlakte van circa 18 m2 en de vloer is circa 4 m2. De tegels 20 x 60 cm aanwezig. Liefst zo snel mogelijk. De stukadoor komt over twee weken in om andere delen van het huis spachtelputz aan te brengen.

Tegelen WC ruimte

Vakman gezocht voor het compleet af tegelen van de wc ruimte. De wc installatie is al volbracht en de ruimte hoeft dus alleen af betegeld te worden. Tegels reeds in bezit. Exclusief lijm en tegelvoeg.

Badkamer van nieuw tegelwerk voorzien

In de badkamer dient er tegelwerk uitgevoerd te worden. Het betreft een wand van 202 cm breed en 242 cm hoog. Daarnaast dient ook de vloer gedaan te worden. Deze is 280 cm lang en 202 cm breed. De oude tegels dienen te worden verwijderd. Er zijn foto's beschikbaar.

Keuken betegelen

Ik wil de vloer (7 m2) in mijn keuken laten voorzien van nieuwe tegels. De nieuwe heb ik al in huis, graag heb ik ook de oude tegels verwijderd. Die worden hergebruikt voor in de tuin dus er hoeft niks afgevoerd te worden.

Garagevloer betegelen

De vloer is 32m2 en nu ruw afgewerkt cementenvloer. Hij is niet echt ongelijk maar zal toch wel wat bijgeschaafd moeten worden. Wat kost het om zo'n vloer te betegelen met tegels van 30 bij 30.

Plavuizen leggen op de benedenverdieping

Wij willen graag de woonkamer, keuken en gang laten betegelen met plavuizen. Het betreft totaal ca. 36 m2. Onze voorkeur gaat uit naar tegels van 30 x 60 cm. Wij zouden graag willen weten wat de prijs is voor het leggen van de vloer, incl. Lijm etc, excl. Tegels. En hoeveel tijd er voor nodig is. Onze woning is uit 2011, betonvloeren.

Ik ben op zoek naar een tegelzetter voor ...

Ik ben op zoek naar een tegelzetter voor het betegelen van de keuken. Het gaat om zo'n 8 m2. De tegels zijn 30x50cm. Oude tegels zijn er al af. Moet om enkele stopcontacten heen.

Tegels zetten in de keuken ong. 5 ...

Tegels zetten in de keuken ong. 5 vierkante meter. Boven het aanrechtblad en langs de kanten. Keuken staat al reeds.

badkamer betegelen inclusief vloertje ...

badkamer betegelen inclusief vloertje betegeln

De vloer (beton) moet geegaliseerd ...

De vloer (beton) moet geegaliseerd worden. En dan vloertegels plaatsen6mm dik en 33/33 cm groot. De wanden moeten tegel over tegel. Het laatste stuk waar geen tegels zitten wordt door de stucadoor geijk gestuct. En dan komen er wandtegels op van 25/40 cm en 6 mm dik.

Tegelen badkamer wanden ca 15m2 en vloer ...

Tegelen badkamer wanden ca 15m2 en vloer ca 6m2, tegelen wc's, wanden boven en beneden wc ca 12m2 en tegelen wc vloer benenden ca 1m2. Wanden wc's op nieuw stucwerk, beneden wc op 2 keer 18 mm wbp, 2 wanden badkamer op oud stucwerk en 2 wanden op gipsplaten, vloer badkamer op beton op lewisplaten.

Twee kleedkamers moeten worden ...

Twee kleedkamers moeten worden gemaakt Egaliseren van de vloer, oppervlakte van twee kleedkamers 50 m2, per kleedkamer twee douches en 1 wasbak, twee afvoerputjes,

Het betreft een nieuwbouw woning waarin ...

Het betreft een nieuwbouw woning waarin wij een stenen vloer willen, het betreft een tegel van 60x60. geen bijzondere leg patronen gewoon recht de tegel die wij willen is gekalibreerd dus een dunne voeg. Ook zoeken wij nog iemand die een vloerverwaming kan plaatsen in de woning voor alleen de begane grond. Totaal vloer opp. is 52m2.