Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keuken wand tegelen:

Keuken wand tegelen

Ik wil graag een keukenwand laten tegelen (10m2). Met kleine tegeltjes. Ik koop ze zelf. Tussen 7 en 20 juli.
Onze klant uit Bennebroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken wand tegelen uit heel Nederland:

Tegels in de keuken zetten

Ik zoek een tegelzetter die de wanden van mijn keuken kan voorzien van tegels. Het betreft een gestucte wand en de benodigde tegels zijn al aanwezig. Het betreft ongeveer 4 m2.

Radiator verplaatsen en convectorput vervangen

Ons huis ondergaat een opknapbeurt, waaronder een nieuwe keuken en vloer op de BG. Ik verwacht dat er een wand radiator verplaatst moet worden bij de keuken, maar er is ook een convector put die weinig warmte (meer) levert. Ik zou graag het gesprek aangaan wat de beste opties zijn om dit te doen.

Keukenwand betegelen

Graag zouden wij onze keuken wand betegeld hebben. De wand is onbehandeld maar de tegels hebben wij wel al bij de Praxis gehaald. De wand is 2,82m lang en 1,05m hoog. De benodigdheden om het voorwerk te doen en om de tegels te lijmen hebben wij nog niet.

Sleuf frezen in muur/plafond

Ik wil in de keuken mijn lichtpunt in de wand verplaatsen naar het plafond. Hiervoor moet iemand een sleuf komen slijpen in de muur en het plafond. Het gaat om een totale lengte van circa 5 meter.

Plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw

Het gaat om 2 kastenwanden en een kookeiland (totaal kasten (incl. onder en bovenkasten) 16 = allen van ikea. Apparatuur: combi-magnetron, inbouwoven, vaatwasser, koelkast, senz kokendwaterkraan, kookplaat met afzuiging. Werkblad wordt separaat geleverd en gemonteerd. Beide kastenwanden dienen in wand verzonken te worden. Voorzetwandjes creëren. Kookeiland: kasten zijn 60 diep en 240 breed. Ombouw gemaakt worden van 20 cm extra diep en 30 breder, zodat werkblad van 80 x 270 erop kan worden gedaan. Zie bijgaande tekening. Bij interesse: bel of mail mij even zodat ik het een en ander wat duidelijker kan maken ;-)

Keuken wand betegelen

Ik wil graag de wand in de keuken laten betegelen en afkitten. Het gaat om 19 mozaïek matjes van 30 cm.

Stucen van wand achter keuken en aangrensende muur

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en de wand achter de huidige keuken moet na verwijdering worden gestuct. Ook de lange aangrensende muur. Ongeveer 30 m2. Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Wanden laten stucen

Voor begin augustus (het liefst de eerste week) zijn we op zoek naar een stukadoor voor in onze nieuwe woning. In deze woning zijn op de benedenverdieping nog een aantal muren schoon metselwerk. Dit willen we graag gestukt hebben zodat het past bij de rest van het huis. Het gaat om de hele hal en om een aantal muren in de woonkamer. Het zijn twee muren in de breedte van de woning. De achterste muur loopt van woonkamer over in keuken maar is één wand. Daarnaast is er één kleinere muur in de woonkamer die ook nog van schoon metselwerk is voorzien.

Tegels laten zetten

Ik wil graag de vloer van de keuken, hal, toilet en bijkamer laten betegelen met 80x80 tegels. (In totaal 46 m2). Daarnaast onze badkamer in zijn geheel met wandtegels 60x30 en vloertegels van 60x60. ( wand 38m2 en vloer 9m2)

Glad stucen wand en plafond

Graag ontvang ik 2 offertes voor stucwerk en tegelen. Stucwerk: - 193 m2 wanden glad stucen. - 85 m2 plafond blad stucen. Tegelen: - 47 m2 vloer tegelen met tegels van 80x80. (Keuken, hal en bijkamer) - 8 m2 vloer tegelen badkamer (tegels 60x60) - 40 m2 wand tegelen badkamer tegels 30x60.

Partners

Partners van Casius