Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Bennebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Bennebroek heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Bennebroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Bennebroek of directe omgeving.

122 klanten uit Bennebroek bevelen een bij Casius in Bennebroek aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Bennebroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: het leggen van plavuizen in een nieuwbouwwoning, plavuizen vloer leggen in de woonkamer, woning vloer betegelen, badkamer, toiletruimte, en gastendouche betegelen, tegels laten leggen, kleine oppervlakte, badkamer betegelen, vloertegels leggen, keramische tegels leggen, badkamer voegen en kitwerk vernieuwen, wand drogen, het betegelen van de vloer van een woonkamer, douchevloer storten + betegelen en deel wanden douche betegelen, tegelvloer leggen, badkamer en toilet betegelen, badkamer betegelen, keuken betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Bennebroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Bennebroek:

Badkamer wanden en vloer tegelen

Graag zouden wij de badkamerwanden en -vloer laten tegelen en voegen. Vloeroppervlak is 2,55 x 2,10 en de wanden mogen tot 2,10 betegeld worden. Op de wand komt een witte 30x60 tegel met een smalle mosaic strook en op de vloer komen 60x60 tegels stone grey; we hebben de tegels al uitgezocht. Uitvoering zou moeten zijn in week 24.

Voegen van vloer- en wandtegels

Het betreft alleen het opnieuw voegen van de wand- en vloertegels. De oppervlakte is totaal 2 m2.

Achterwand bij inbouwtoilet plaatsen en betegelen

Er is reeds door een loodgieter een nieuw inbouwtoilet van Geberit geplaatst. Echter de Multiplex plaat past niet meer. Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor het plaatsen van een nieuwe achterwand en voor het betegelen van de achterwand.

Badkamer 2 bij 3; 2.60 hoog tegelklaar; ...

Badkamer 2 bij 3; 2.60 hoog tegelklaar; liefst met spoed.