Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Bennebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Bennebroek heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Bennebroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Bennebroek of directe omgeving.

119 klanten uit Bennebroek bevelen een bij Casius in Bennebroek aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Bennebroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: badkamer en woonkamer betegelen, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, vloer tegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, cementdekvloer en keramische tegels leggen, vloer en sanitaire ruimtes betegelen, badkamer verbouwen, vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Bennebroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Bennebroek:

Keuken wand tegelen

Ik wil graag een keukenwand laten tegelen (10m2). Met kleine tegeltjes. Ik koop ze zelf. Tussen 7 en 20 juli.

Badkamer wanden en vloer tegelen

Graag zouden wij de badkamerwanden en -vloer laten tegelen en voegen. Vloeroppervlak is 2,55 x 2,10 en de wanden mogen tot 2,10 betegeld worden. Op de wand komt een witte 30x60 tegel met een smalle mosaic strook en op de vloer komen 60x60 tegels stone grey; we hebben de tegels al uitgezocht. Uitvoering zou moeten zijn in week 24.

Voegen van vloer- en wandtegels

Het betreft alleen het opnieuw voegen van de wand- en vloertegels. De oppervlakte is totaal 2 m2.

Achterwand bij inbouwtoilet plaatsen en betegelen

Er is reeds door een loodgieter een nieuw inbouwtoilet van Geberit geplaatst. Echter de Multiplex plaat past niet meer. Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor het plaatsen van een nieuwe achterwand en voor het betegelen van de achterwand.

Badkamer 2 bij 3; 2.60 hoog tegelklaar; ...

Badkamer 2 bij 3; 2.60 hoog tegelklaar; liefst met spoed.