Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Badhoevedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Badhoevedorp heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Badhoevedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Badhoevedorp of directe omgeving.

349 klanten uit Badhoevedorp bevelen een bij Casius in Badhoevedorp aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Badhoevedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond vloer betegelen van nieuwbouwwoning, vloer hele woning betegelen op bestaande tegelvloer, drie badkamers betegelen, vloer benedenverdieping leggen, benedenverdieping betegelen, tegelwerk en houten plinten zetten, douchecabine opnieuw betegelen en voegen, renovatie tegels badkamer 6 m2, badkamer tegelen in visgraat motief, wandtegels in de keuken plaatsen, tegelvloer vervangen, badkamer bad plaatsen en betegelen, woning vloer betegelen, leggen natuursteen vloer in meerdere vertrekken, vloer betegelen 210 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Badhoevedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Badhoevedorp:

Tegelwerk 3 badkamers

Ik zoek iemand voor het tegelen van 3 kleine nieuwe badkamers, wand en vloer (met gebruik van 1 soort gres vloertegel) 50 m2 totaal. Graag z.s.m.

Tegelwerk badkamer en toilet

Ik wil graag de badkamer en toilet laten betegelen. De wanden dienen tot 1.50 meter hoogte betegeld te worden en het douchegedeelte tot 1.80 meter. De tegels die ik heb aangeschaft zijn 60 bij 60 cm groot. Het gaat bij elkaar om 20 m2.

Hal, toilet en badkamers laten betegelen

Wij willen de vloer in de hal, het toilet en de 2 badkamers laten betegelen. Tevens in de badkamers deels tegels op de wand laten aanbrengen. Het gaat om ca. 110 m2 tegelwerk van plavuizen 120 x 120 x 1 cm op een gestorte dekvloer. We willen graag snel starten bij voorkeur in de week van 22 januari.

Keukenwanden betegelen

Ik wil graag de muren boven het aanrechtblad en een stukje muur naast de keuken laten betegelen. Het gaat om een gestucte ondergrond van in totaal ongeveer 5 m², die ik wil laten betegelen met kleine witte tegels van ongeveer 10 x 10 cm. Ik zal deze zelf aanschaffen. Het werk kan op korte termijn worden uitgevoerd. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Badkamer. De oude tegels kunnen blijven ...

Badkamer. De oude tegels kunnen blijven zitten. Alle leidingen worden ingefreesd (al uitbesteed) en de nieuwe tegels komen er overheen. Vloer en wanden!

Het betreft het aanbrengen van een ...

Het betreft het aanbrengen van een leisteen plint in alle vertrekken (ca. 50 meter); vloer is reeds uitgevoerd in leisteen: plintstroken 7cm te zagen uit tegels. Tevens ook balcon (ca. 8m2) v.v. deze plavuizen (tegels al aanwezig). Voorts enige tegels vervangen.

De bestaande tegels zullen er wel vanaf ...

De bestaande tegels zullen er wel vanaf moeten. Het is door de vorige bewoner er erg lelijk opgezet. Verder zou ik een wastafelmeubeltje met verlichting willen laten plaatsen. Als dat mogelijk is want het is erg klein