Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor wc en hal betegelen:

Wc en hal betegelen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het betegelen van het toilet, wand en vloer en een halletje vloer. Wandtegels ongeveer 10 vierkante meter en vloer ongeveer 5 vierkante meter. Ik zou graag willen dat het in de eerste week van september gaat gebeuren.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wc en hal betegelen uit heel Nederland:

Granito vloer leggen

Ik zou graag een offerte willen voor een granito vloer voor in ons nieuwbouwhuis. Het betreft de hal en wc in totaal zo'n 5 m2. Qua stijl zie bijlage. Hoe dik wordt de vloer en kan het over vloerverwarming heen? En hoe lang is de droogtijd?

Laminaat laten leggen en wat schilderwerk uitlaten voeren

Ik wil laminaat laten leggen in mijn flat die doorloopt dus deurdrempels moeten weg gang binnenkomst en huiskamer en keuken en nog een hal voor de wc en badkamer en witten van plafond, plinten en kozijnen & deuren

betonlook vloer begane grond woonkamer

hieronder puntsgewijs wat er voor onze woonkamer moet gebeuren, hoor graag welke punten jullie uit kunnen voeren en wat de prijs daarvan is: -Schuimbeton voor 36 m2 met diepte kruipruimte 60 cm -Totale oppervlakte Woonbeton voor de woonkamer 57 m2 ( inclusief hal/ wc/ uitbouw) -Vloerverwarming voor +/- 50 m2 Is het mogelijk dit voor de bouwvak te kunnen realiseren? of zitten jullie helemaal vol? en dan nog een andere aparte vraag wat zouden de kosten zijn als jullie alleen een zandcementdekvloer voor 57 m2 bij ons storten van 7 cm dik? en binnen welke termijn zouden jullie hier tijd voor hebben.

Vloer egaliseren voordat de vloerverwarming ingefreest wordt

Voor het infrezen van nog aan te leggen vloerverwarming halen wij op de benedenverdieping de tegelvloer uit de keuken en de hal en wc. Op deze plaatsen moet de vloer opgehoogd worden tot het niveau van de woonkamer voordat er ingefreest kan worden. De oppervlakte is 24m2 en de dikte van de ophoging zal rond de 0,5 tot 1 cm zijn.

Riolering verleggen

Wij willen de wc van de begane grond verplaatsen van de achterkant van het huis naar de voorkant. De hal wordt vergroot, zodat de wc in de hal geplaatst kan worden. Hiervoor moet de oude riolering en waterleiding worden verwijderd en de gaten worden gedicht. De riolering en waterleiding moeten aan de voorzijde van het huis aangelegd worden.

Vloerverwarming gleuven dichtzetten en vloer egaliseren

Ik ben op zoek naar iemand die 1) geulen van ingefreesde vloerverwarming kan dichtzetten en 2) de vloer vervolgens kan egaliseren ter voorbereiding van het leggen van zwevend lamelparket. Als ik het goed heb begrepen, ben ik bij jullie aan het juiste adres hiervoor! Het gaat om een appartement in Amsterdam met een cementdekvloer. Oppervlak is ongeveer 93m2 (woonkamer, hal, 2 slaapkamers. Excl badkamer en wc). Het appartement is op de vierde verdieping. Helaas is er geen lift. Er is wel een goed balkon waar tegenaan een (verhuis)lift gezet zou kunnen worden indien nodig.Het verzoek is vrij kortdag. Zouden jullie hier gelegenheid voor hebben in de week 6 juli? Mocht u meer informatie nodig hebben, dan hoor ik het uiteraard graag.

Schuimbeton met vloerverwarming

Wij willen graag een schuimbeton vloer laten storten met vloerverwarming van ongeveer 40m2 en ongeveer 38cm diep. Op dit moment is het een houten vloer. We willen ook in de hal en wc vloerverwarming hier ligt al beton en zal moeten worden ingevreest. De oude vloer verwijderen we zelf.

Verdiepingsvloer beneden 2cm laten ophogen

Graag zou ik de gehele vloer op de beneden verdieping 2cm op willen laten hogen, na het intreden van de vloerverwarming. De cement dek vloer die er nu in ligt is ondiep en net genoeg om de vloerverwarming in te laten frezen. Boven de vloerverwarming zou ik graag 2 cm zandcement willen, ook zullen de sleuven gevuld moeten worden met krimpvrije mortel. Wat gaat ons dit kosten, woning is ongeveer 35m2, alles loopt in elkaar over. Hal, wc, woonkamer en keuken

Betonvloer schilderen

Het gaat om ongeveer 60 m² betonvloer met vloerverwarming dat geschilderd moet worden. Het betreft het nieuwbouwproject waar ik een appartement op de 2e verdieping ga huren. De woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, berging en washok (alle ruimten behalve douche, wc en balkon) moeten geschilderd worden. Voor nu ben ik vooral benieuwd naar hoeveel zoiets gaat kosten. september of oktober.

Vloerverwarming en dekvloer realiseren

Ik zoek een specialist die een aantal ruimtes in mijn woning kan voorzien van vloerverwarming en een dekvloer. Het gaat om de huiskamer, keuken, wc en hal à 35 m2. Ik heb graag dat de vakman achterhaald hoe de vloerverwarming het best geplaatst kan worden in verband met een waarschijnlijk dunne ondervloer.

Partners

Partners van Casius