Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Assendelft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Assendelft heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Assendelft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Assendelft of directe omgeving.

259 klanten uit Assendelft bevelen een bij Casius in Assendelft aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Assendelft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen + aanbrengen cementdekvloer, trappenhuis betegelen, betegelen van twee badkamers, 2 kleine nieuwbouw badkamers betegelen, badkamer betegelen, badkamer betegelen, woning betegelen, over een nieuw aan te leggen vloer met vloerverwarming, reeds gelegde plavuizen opnieuw (goed) leggen, vloer en toilet tegelen, trappenhuis betegelen, vloer betegelen, badkamer laten betegelen, badkamer tegelen, tegelvloer leggen, badkamer vloer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Assendelft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Assendelft:

Wc en hal betegelen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het betegelen van het toilet, wand en vloer en een halletje vloer. Wandtegels ongeveer 10 vierkante meter en vloer ongeveer 5 vierkante meter. Ik zou graag willen dat het in de eerste week van september gaat gebeuren.

Vloer badkamer betegelen

Ik wil graag onze badkamervloer en douche laten betegelen. Het is ongeveer 7-8 M2 De badkamer is 3,2 x 2,25 meter. We hebben reeds 35x70 tegels gekocht. Oude 40x40 tegels in badkamer dienen in overleg verwijderd te worden i.v.m. vloerverwarming. Oude tegels in douchegedeelte in ieder geval verwijderen

Vloertegels leggen in de badkamer

Wij willen graag vloertegels laten leggen in onze badkamer. De badkamer is ongeveer 4 m2 groot en de nieuwe tegels zijn 60x30cm. Met afschot leggen, over de huidige tegels en met douche putje. Tegels (4,4 m2) zijn gekocht en aanwezig. Niet aanwezig zijn tegellijm en voegsel (grijs). Tevens het geheel afkitten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kitranden rond de vloerdrain laten vervangen

Ik wil graag de kitranden rond mijn vloer drain in de badkamer laten vervangen. Het ziet er niet meer uit en laten deels los en om lekkage te voorkomen. Wellicht goed om alle kitranden in inloopdouche te vervangen, nu 10 jaar oud. Gaat om een inloopdouche 1.50 x 1 meter met glazen wanden op vloer.

Tegelwerk vervangen in de badkamer

Oude tegels verwijderen nieuwe plaatsen. Oppervlakte badkamer is ongeveer 5 m2

Badkamertegels voegen

In onze badkamer zou ik graag in het douchegedeelte de tegels opnieuw willen laten voegen. Ook wil ik wat kit randen bijwerken. Verder is er gebruik gemaakt van natuursteen in de douchehoek welke ik opnieuw zou willen laten polijsten.

Betegelen van een technische ruimte

In een technische ruimte van ongeveer 5.5 m² wil ik de vloer laten betegelen. Hiervoor heb ik al tegels van 60 bij 30 cm aangeschaft. De lijm en voegsel is nog niet aanwezig.

Betegelen en stukadoren van de nieuwbouwwoning

Ik heb een technische ruimte (ca 5.5m²). Kunt u die voor mij betegelen. Lijm en voegsel heb ik niet. Ik zoek evt. ook een stukadoor voor ca. 70 m2 glad stucwerk (2 slaapkamers en 1 hal).

Wandtegels in de toilet plaatsen

Wij willen graag een indicatie van de kosten van het betegelen van ons toilet, de tegels zijn al aangeschaft. Dus graag opgave arbeidsloon, lijm, zaagkosten en dergelijke. Het zijn normale dunne witte wandtegels. Het totale muur oppervlakte is 8.50 vierkante meter. Oude tegels en leidingen zijn reeds verwijderd en sanitair ook.

Wanden hal betegelen

Tegels plaatsen in de hal. Gaat om 8 a 10 m2 op de wand. Natuursteen. Tegels leveren wij zelf aan.

Dekvloer incl. tegels

We hebben een douchevloer van 2 x 3 meter waar een zand cement vloer als dekvloer in gelegd moet worden. Vervolgens deze vloer tegelen. Tegels aanwezig.

Vloer betegelen

Ik heb een woonkamer van 40 m2 die ik graag wil laten betegelen. De tegels ga ik waarschijnlijk zelf kopen. Op betonnen vloer.

Zetten vloer en wandtegels

- Het zetten van vloertegels in wildverband huiskamer en keuken (+/- 40 m2) - Het zetten van wandtegels "groot formaat" (40 m2) en vloertegels (6,5m2) in badkamer en toilet. Tegels leveren we zelf aan.

vloertegels in badkamer op houten vloer ...

vloertegels in badkamer op houten vloer gelegd. Lekkage. Etagevloer is van hout en nu is er lekkage. Tegels kan ik er uit halen en dan moet de lekkage opgelost worden. Opnieuw betegelen.

Betegelen van onze nieuwe keuken. Wij ...

Betegelen van onze nieuwe keuken. Wij kopen de tegels. Overige materialen zelf meenemen. Werk zou moeten plaatsvinden in week 26. Het betreft ongeveer 5m2 bij benadering.

Het toilet op de begane grond willen we ...

Het toilet op de begane grond willen we laten betegelen zowel vloer als wand er is al gestuct de rest is aan de klusser +/- 11 m2 met vloer mee Tegels zijn al aanwezig

Vervangen van standaardkeuken. Elektra ...

Vervangen van standaardkeuken. Elektra en gas aanleggen tbv kookeiland. Wand afbreken+stucwerk Plus gehele tuin inrichting + 2 trappen ( 1 dichte en 2 open)

Graag ontvangen wij 2 soorten offertes ...

Graag ontvangen wij 2 soorten offertes te weten: 1 voor het aanbrengen van wandtegels 15x15cm, vloertegels 10x10cm en 2 voor het aanbrengen van wandtegels 30x45cm en vloertegels 30x30cm

het tegelen van de keuken, badkamer, en ...

het tegelen van de keuken, badkamer, en 2 wc, verder het plaatsen van ligbad en hangwc`s plus diversen werkzaamheden.