Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels op maat laten zagen:

Tegels op maat laten zagen

5 terrastegels van 50*50 cm laten zagen naar ongeveer 30+20 cm, ze zijn 4 cm dik. 3 opsluit bandjes van 100*15*5 cm door de helft. Ik kan ook langsrijden naar een werkplaats eventueel in de buurt van Amsterdam.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels op maat laten zagen uit heel Nederland:

Keramische houtlook tegels leggen

Het laten leggen van houtlook keramische tegels onder de veranda Totaal 18 vierkante meter 20 vierkante meter is betekend en aangeschaft bij Steenbergen sierbestrating Keramische houttegel maat: 30×120×2

Tuinhuisje bouwen en tuin aanleggen

Ik wil een tuinhuisje laten maken (op maat) 2.50 x 1.30 en plaatsen. Ik weet nog niet hoe het er precies uit moet gaan zien, hier wil ik graag advies over. Verder wil ik weten of het mogelijk is om mijn tuin aan te leggen, met welke tegels etc. is ook nog in overleg. De tuin is 48 m2.

Toilet renovatie

Toilet renovatie * Nieuw betegeld van vloer tot plafond. Oude tegels moeten er af ( nu tot de helft betegeld) * Nieuwe vloertegels, overheen tegelen * Hangend toilet, kleine maat 48,5. * Afvoer uit de vloer verleggen richting muur ivm ruimte * Nieuw klein hoekfontein en kraan * Leidingen hoeven niet te worden verlegd * Wij zorgen voor tegels, pot, wasbak, kraan, reservoir, excl eventueel een nieuwe afvoer.

Douchecabine en douchebak verwijderen en nieuwe plaatsen

Tevens douchekraan en stang/douchekop verwijderen en vervangen. Ook graag nieuw badmeubel plaatsen met wasbak en nieuwe kraan. Wil geen tegels vervangen maar gewoon alles nieuw op zelfde plek en zelfde maat. Graag ook aangeven hoe lang u denkt bezig te zijn. Badkamer is niet echt groot. Bad blijft erin. Heb nog geen nieuwe spullen gekocht. Ben nog zoekende.

Begane grond hout en tegel vloer leggen

Op dit moment hebben wij een gietvloer op de begane grond waar wij niet blij mee zijn ivm scheuren en beschadigingen. We willen graag twee nieuwe soorten vloer laten leggen. In de keuken en het toilet tegels en in de overloop en woonkamer een houten vloer. Nu is onze begane grond één geheel, de keuken gaat over in de woonkamer (zonder drempels of deuren) en wij vroegen ons af of het mogelijk is tegels met dezelfde maat als de houten vloerdelen (b.v. visgraat) te laten plaatsen of dit op een of andere manier in een vloeiende overgang aan te brengen. (zie foto als voorbeeld). Graag hoor ik wat jullie opties zijn en wil dus graag advies van een vloerenbedrijf wat hier ervaring mee heeft.

Bestrating voorkant naast oprit

1. Gras verwijderen, bomen (ook die in de midden) behouden. 2. Bestrating met vergelijkbare tegels zoals op de oprit. Maat 20*30*6 cm, kleur antraciet. Oppervlakken ca. 31m2. 3. Kleine schade herstellen van bestaande bestrating van oprit. Er is een putje daaronder.

Sierbestrating aanleggen

Het leggen van keramische tegels (81×40×2) , 3 verschillende maat terassen , totaal 45 m2. Daarnaast tussengelegen looppaden van betontegels (60×30×6) totaal 14m2. Alles met opsluitbanden. Alleen het legwerk zelf, materiaal is door opdrachtgever zelf aangeschaft

Terras achtertuin leggen

Graag laat ik een terras maken in een achtertuin bij een nieuwe woning. Keramische tegel met een beton achterkant. Maat tegels 60 x 60 cm of 30 x 60 cm. Gaat in totaal om 22 m2. Tegels regelen wij zelf.

Vervanging terrastegels

Terrastegels vervangen. 60x60 noviton tegels, productiefout en tegels moeten na een jaar vervangen. 20x hele tegels en 7x tegels moeten op maat gezaagd. Binnentuin achter het huis dus tegels moeten door het huis. Oude tegels ook graag afvoeren. Datum en tijd in overleg

Straatwerk oprit en terras

Graag ontvang ik een offerte cq kosten indicatie voor mijn nieuwbouw huis. Een oprit uitgevoerd in visgraat met klinkers afmeting 3,60 meter breed en 12,5 meter lang. Terras onder prieel afmeting circa 7 meter breed en 3 meter diep. Uitgevoerd in natuursteen tegels maat 60x60 of 80x80 Mogelijk nog meerwerk om extra terras en looppas om het huis. Ik ontvang graag een kosten indicatie/offerte

Partners

Partners van Casius