Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor gebroken wandtegels vervangen in badkamer:

Gebroken wandtegels vervangen in badkamer

Er zijn 7 wandtegels gescheurd en afgebrokkeld in mijn badkamer. Ik ben op zoek naar een tegelzetter, die de tegels kan vervangen. Mosa wandtegels wit 45cm-30cm, als u deze ook kan leveren graag meenemen in de offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gebroken wandtegels vervangen in badkamer uit heel Nederland:

Leistenen wandtegels in de keuken wit schilderen

Ik wil in mijn keuken naast en boven het aanrecht graag 4 tot 5 m² zwarte leistenen tegels laten schilderen. Ik wil zowel de tegels als het voegwerk wit of gebroken wit laten maken. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Badkamertegels verven

Wandtegels in de badkamer zijn donkerbruin. Ik wil deze tegels graag in gebroken wit laten verven. Het is een badkamer met enigszins een schuin dak. De badkamer is ongeveer 3 bij 3 meter en de wanden zijn van de vloer tot het plafond betegeld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchecabine en gebroken tegels vervangen

Bij het vervangen van de douche cabine zijn enkele wandtegels gebroken, deze moeten z.s.m. vervangen worden. Ook dient de nieuwe douchecabine geplaatst te worden en nieuwe kitranden worden aangebracht.

Toilet en badkamer betegelen

Vloeren en wanden toilet en badkamer betegelen: Toilet van 90 x 100 centimeter betegelen tot halverwege de wandhoogte. Het is bij elkaar 3.5 m2. Badkamer van 2.25 x 2.1 meter betegelen tot aan het plafond met hierin 1 tussenmuur van het douchegedeelte van 2.1 meter hoog. Ongeveer 25 m2, moet nog nagemeten worden. Vloertegels 50x50 cm aanwezig. Wandtegels nog te kopen of door tegelzetter te leveren in overleg. Afmetingen bij voorkeur 25x50 of 50x50 cm, kleur wit/gebroken wit. De wanden van de badkamer zijn vlak en recht maar er zitten wat gaten/scheuren en sleuven in moeten worden dichtgestreken (door tegelzetter mee te nemen in prijsopgave). PS in badkamer moet ook de waterdichte vloer-wand aansluiting (kimband) en waterdichte kimband rondom (reeds ingestorte) douchegoot worden geleverd en aangebracht.

Badkamer renoveren

Badkamer opknappen: - Wanden en vloer betegelen. Aan de onderkant zijn de huidige wandtegels gebroken, de rest is goed. De vloertegels mogelijk laten zitten en eroverheen tegelen. - Een hoge, staande WC met stortbak plaatsen. We zijn aangesloten op een septic tank. - De buizen van de waterleiding schilderen. Ze zijn al eerder geschilderd. Optioneel een douchegedeelte maken door een wand van glasblokken te zetten, of een alternatief.

Badkamerwanden betegelen

Badkamer in flat uit 1956. Granito vloer en douchebak die niet vervangen worden. Voegen van wandtegels zijn uit originele tegels (uit 1956) verdwenen, waardoor vocht naar slaapkamer doorslaat. Opp. tegelwerk is 11.30 vierkante m2. (=tegels op alle wanden tot hoogte van 1.70 m.) In nieuwe situatie graag tegelwerk tot plafond in douchegedeelte. Leidingen zijn niet verzonken in wand! Dit blijft zo. Douchekraan, wastafel en radiator worden niet vervangen. We kunnen zelf tegels kopen of vakman neemt eenvoudige tegels in gebroken wit/creme mee (vermelden in offerte). Wand boven de tegels is pleisterwerk. Betreft enige badkamer van gezin met kleine kinderen, daarom graag opgave van hoe lang de werkzaamheden duren.

Zolder - al gedeeltelijk gedaan; ...

Zolder - al gedeeltelijk gedaan; aansluiten electriciteit en nieuw verwarmingselement; gipsplaten tegen de muur; afmaken muur (de muur rond the deuropening is gedeeltelijk open gebroken om de deurpost groter te maken en de omringende muur moet gestuct worden); ondergrond vloer leggen en vloerbedekking 1e verdieping - aanleg water, afvoer en lekbak voor wasmachine/droger voor verplaatsing van wasmachine van keuken naar 1e verdieping Keuken - uitbreken oude keuken en aanleg vloertegels en wandtegels; aanleg nieuwe keuken Huiskamer - Aanleg laminaat

Badkamer is betegeld, maar de kraan ...

Badkamer is betegeld, maar de kraan moest er een keer af vanwege lekage. Mijn man heeft dit zelf gedaan, en daarbij zijn er 2 tegles rondom de kraan eruit gebroken. Bij gebrek aan een tegelsnijder/gatenzager voor tegeld willen we hier graag hulp voor. Het gaat dus maar om 2 wandtegels.

Ik heb een badkamer van 2.00x2.70m en ik ...

Ik heb een badkamer van 2.00x2.70m en ik wil een ligbad laten plaatsen waar nu de douchehoek is. Waarschijnlijk moeten er enkele wandtegels gebroken worden om een badkraan te plaatsen. Daarnaast wil ik een wandcloset (afvoer en leidingen zijn reeds aanwezig), een andere wastafel, en een design-radiator. Het materiaal wil ik na overleg met de aannemer zelf kunnen kiezen. Ik heb speciale wensen voor de ligbad; omdat de ruimte in mijn badkamer vrij beperkt is wil ik een ligbad/douchebak combinatie of een badwand.