Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelzetten wanden voegen en wastafel afkitten lekkende radiator:

Tegelzetten wanden voegen en wastafel afkitten lekkende radiator

Twee tegels terug plaatsen in badkamerwand, twee wanden tot douchehoogte voegen (oude voeg is er al uit), douchecel & wastafel afkitten en radiator maken (lekt)
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelzetten wanden voegen en wastafel afkitten lekkende radiator uit heel Nederland:

In nieuwbouw woning tegelzetten

Ik wil graag de vloer laten betegelen van de hal, serre, toilet, badkamer. En van de badkamer ook de wanden. Het gaat om een oppervlakte van 55 m2 in totaal. Voor vloeren tegels van bijvoorbeeld 30 bij 60 cm. Deze tegels moeten we nog aanschaffen en ook deels voor de wanden van de badkamer ook nog tegels aanschaffen. Als u dit zou kunnen doen staan wij daar graag voor open. Voor 1 wand van de badkamer zijn tegels 7.5 bij 30 cm.(deze tegels zijn aangeschaft.). Alles is gelegen op de begane grond. De ondergrond van de vloer is beton en de ondergrond is gips waarschijnlijk. Locatie Oosterwold Almere (nieuw adres staat nog niet op de kaart). Deze straat wordt deze maand gebouwd.

Tegelzetten badkamer en toilet

Ik zoek een tegelzetter om in badkamer en toilet wanden en vloer te betegelen. Wanden zijn 31,2 m2, tegels 30x60 gerectificeerd met smal wit voegwerk. Vloeren zijn 8,5 m2, tegels 33x33 gerectificeerd met smal zilvergrijs voegwerk. In badkamer douchegoot met afschot egaliseren, overig tegelklaar. Periode tussen 22 maart en 2 april.

Tegelzetten in de badkamer en leidingen wegwerken/vervangen

Ik zoek een badkamerspecialist die de wanden en vloer van mijn badkamer opnieuw kan betegelen. De ondergrond bestaat uit beton en metselwerk. Naast het opnieuw betegelen dienen er een aantal leidingen te worden weggewerkt/vervangen te worden. Het gaat om 10 m2 aan wanden. De vloer betreft ongeveer 4 m2. Bestaande meubilair en voorzieningen blijven ongewijzigd.

Tegelwerk badkamer en toilet

Wij willen graag onze badkamer en het toilet opnieuw hebben betegeld. Op dit moment is de ruwbouw grotendeels klaar; op stukadoren en tegelzetten na. V oor beiden kunnen wij wel wat hulp gebruiken. De tegels zijn reeds aangeschaft. Badkamer: Tegels op de vloer: 10 m2 Tegels op de wand: 20 m2 2 wanden worden alleen gestuukt. Hier komen geen tegels. Toilet: Geen vloertegels Wandtegels rondom halfhoog.

Tegels zetten in badkamer

Ik wil graag een offerte van tegelzetten in mijn badkamer. Ik zorg dat de wanden klaar zijn met gipsplaten en de vloer geegaliseerd. Het gaat om ongeveer 16 m2 (diepte 1,5m x breedte 1,6m x hoogte 2,4m) Tegels zijn 50 cm x 20 cm met een gedeelte van 2 m2 kleinere tegels. Lijm, voeg en tegels heb ik al aangeschaft. Ik hoor graag van u Met vriendelijke groet,

Tegelzetten in de badkamer

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten betegelen van mijn badkamer. De nieuwe tegels wil ik over de oude tegels heen laten plaatsen. Het gaat om 25 m2 wand en 10 m2 vloer. Op de wanden komen tegels van 15 x 30 centimeter en op de vloer tegels van 30 x 60 centimeter. De badkamer is nu voorzien van standaard tegels van 15 x 15 centimeter.

Badkamer en toilet renoveren

De badkamer en het toilet hebben nu nog een toilet met een staande pot. De Badkamer behoudt de indeling. In de badkamer moet geplaatst worden: hangend toilet, badkuip met spatscherm en douchestang, wastafelmeubel en radiator. Tegelzetten van de wanden tot het plafond en de vloer, afmonteren, kitten enz, alles moet gedaan. Hetzelfde geldt voor het toilet. Daar moet een hangend toilet en een fonteintje geplaatst. Ook geheel betegelen. Badkamer 2,08 x 2,10 meter. Toilet circa 0,90 x 0,97 meter. De sloopwerkzaamheden zijn dan al uitgevoerd. Tegels en sanitair aanwezig. We krijgen de sleutel eind maart, de klus zou dan begin april uitgevoerd moeten worden. Vooraf even komen kijken is mogelijk. Foto's kan ik mailen.

Nieuwbouwwoning stucen en latexen

Wanden: 250 m2, zelf geschat. Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Mogelijk ook tegelzetten in de badkamer en twee toiletten. Deels vloer, douche en bij de wastafel. En vloertegels in de keuken en toiletten. De wanden van de toiletten tot 1.20 meter hoogte. De wandtegels in de badkamer is circa 6 a 7 m2, eventueel in visgraat aanbrengen. De tegels zijn al gekocht. Het gaat om een nieuwbouwwoning die rond oud en nieuw zal worden opgeleverd. Volgende week vrijdag 4 november is er een kijkdag. Graag maak ik dan een afspraak tussen 13.30 en 15.30 uur.

Wanden en vloer van de badkamer betegelen

Ik wil ongeveer 5 m2 wandtegels en ongeveer 4 m2 vloertegels laten zetten in mijn badkamer. De muren zijn klaar voor tegelzetten en de vloeren ook. Tegels zijn gekocht, op de vloer komen tegels van 30 bij 30 cm en op de wand tegels van 25 bij 33 cm. Materiaal voor het zetten heb ik niet. Graag ontvang ik een offerte.

Tegelzetten in de WC en douche

De vloer en wanden van de douche en de vloer en achterwand van de WC tegelen. In de douche is het de wanden tot aan het plafond, circa 8 m2. De vloer is 1 x 1,20 meter. In het toilet is het circa 1 x 1 meter voor de vloer en de achterwand 1,5 meter hoog. De tegels verzorg ik zelf.

Partners

Partners van Casius