Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor voegen douche vervangen:

Voegen douche vervangen

Mijn douche is volledig betegeld en heeft enkel cementvoegen, en deze moeten vervangen worden. De huidige moeten eruit gekrabd. Wat daarvoor in de plaats komt (enkel cement, cement+kit etc) daar ben ik flexibel in. De vloer is ongeveer 1,5m2 met tegels van ongeveer 10cmx5cm. 3 wanden (en een klein stukje van de 4e) zijn betegeld tot ongeveer 1,50m met tegels van ongeveer 15cmx15cm.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegen douche vervangen uit heel Nederland:

Badkamer renovatie

We willen onze badkamer opfrissen: - de vloer opnieuw voegen, we denken dat het alleen nodig is rondom de douche cabine, én opnieuw gekit hebben bij de randen. - de wanden met name in de douche cabine opnieuw gevoegd hebben. Dat is circa 2 x 2 = 4 m2 - rondom alle kitranden vervangen. Toilet, wastafel, ligbad, douche cabine. - nieuwe spiegel met verlichting, badkraan en douchecabine swing deuren laten monteren. Oppervlakte badkamer totaal: Vloer 2,40 x 2,10 = 5,04 m2 Wanden 3,20 x 2,45 x 2* + tussenschot douche cabine= 17 m2 *lengte van de badkamer x 2

Voegen in de douchevloer vervangen

Graag wil ik de voegen in de douche vloer laten vervangen. Momenteel brokkelt er een stukje af . Vloer is 83/80 cm

Lekkage bij de badkamer opsporen en verhelpen

Ergens lekt water onder de badkamer. Leidingen door loodgieter laten bekijken, geen defect, douchevloer opnieuw laten voegen, nog steeds vocht, douche helemaal opnieuw laten kitten, nog steeds vocht. Muren en plafond onder badkamer grote vochtplekken zichtbaar. Weet even niet meer wat te doen nu, wie kan helpen?

Douche opnieuw voegen en kitten

In het voegwerk in de douche zitten scheuren, dit moet opnieuw gevoegd worden en daarna opnieuw gekit. Het is een ruimte van ongeveer 1 meter breed en 2 meter hoog. Het gaat alleen om de achterwand van de Douche. De tegels zijn vrij groot zie foto's. In de breedte zitten er 2 tegels en in de hoogte gaat het om ongeveer 5 a 6 tegels. Echter niet op alle plekken op de wand is het voegwerk gescheurd.

Douche laten kitten en een voeg randje vullen

Ik woon in een appartement de onderburen hebben lekkage gehad, door mij. Kitranden boven de drain ,van de douche , zaten los water kwam er doorheen. Deze rand is vrij diep waardoor wij lher liever door een vakman laten doen. Verder is een tegel kapot en zijn een aantal voegen die opnieuw gevoegd moeten worden. Dit om een mogelijke lekkage te voorkomen. Dit zsm te laten maken. Ivm het niet gebruiken van de douche

Kit en voegwerk in de douche herstellen

Hallo, er zijn een paar voegen gebarsten in de douche welke ik graag zou willen laten vervangen.

Douche opnieuw voegen

Opnieuw voegen en kitten van douche. Voegen zijn beschadigd en er zit schimmel. Douche is 80x80 hoogte 2m.

Voegen en kitten douche

Ik wil de douches opnieuw laten voegen en kitten. Afmeting douche is ca 2 x 2. Het gaat dus om 2 douches.

3 zaken in huis laten doen

Ik zoek een badkamerspecialist die een aantal klusjes kan uitvoeren in mijn woning. Het gaat om: 1. 3 m2 in de keuken laten betegelen en voegen (achterwand bij kookplaat, strakke wand) 2. Badkamer kitten (alleen vloer bij douche, 5 m2) 3. Verwarming afdoppen en verwijderen (afvoeren doe ik zelf wel). Tegels hebben wij, overige materiaal graag zelf voorzien.

Voegen douche opnieuw voegen

In de douchecabine moeten de voegen tussen de tegels opnieuw gevoegd worden. Het lekt een beetje door.

Partners

Partners van Casius