Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelen keukenmuur:

Tegelen keukenmuur

Ik wil graag de muur achter mijn keuken betegelen. Het gaat hierbij om 6m2, waarbij de afzuigkap en een plank verwijderd en opnieuw gemonteerd moeten worden. De tegels zijn reeds binnen (formaat: 12x12cm).
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelen keukenmuur uit heel Nederland:

Natuursteen zetten op keukenmuur

We willen de muur in de keuken vanaf het keukenblad tot 45 cm omhoog tegelen. Tegels zijn besteld en tzt aanwezig. Betreft wandtegel marmer Bianco Carrara Venato wit grijs 305 x 76 x 10 mm mat gezoet. Het liefste in visgraat maar lengte kan ook. Over de gehele Lengte aanrechtblad betreft ongeveer 6,5 meter lengte en 3,5 m2. Graag een prijs voor het zetten van de tegels inclusief eigen materiaal (voegwerk, e.o. strips?). Bij voorkeur zetten aankomende week rond 10 april. Tijd en dag flexibel.

Tegelwerk aan keukenmuur

We willen de muur in de keuken vanaf het keukenblad tot 50 cm omhoog tegelen. Tegels en rvs afwerkstrips zijn zijn besteld en aanwezig. Lengte aanrechtblad betreft ongeveer 6,5 meter. Graag een prijs voor het zetten van de tegels inclusief eigen materiaal (voegwerk) en afwerking met de beschikbare rvs strip/sierlijst (beschikbaar). Legverband graag halfsteens.

Tegelen van een keukenmuur

Ik ben opzoek naar een tegelzetter voor mijn keukenmuur. Deze is tussen de 2 en 4 vierkante meter. De oude tegels zijn al verwijderd maar er is nog wel wat tegellijm blijven zitten, misschien moet het nog even aangesmeerd worden. Er zijn al tegels geleverd en deze zijn 13 x 13 cm in verschillende kleuren. Kunt u eventueel twee hoekprofielen meenemen? Anders koop ik ze bij Praxis.

Keukenmuur en -vloer tegelen

Ik wil in mijn keuken de vloer en de muur laten tegelen. De keuken komt half mei dus voor die tijd moet de vloer gedaan zijn. De vloer is 9.4 m2. De ondergrond is een betegelde vloer. De wand is alleen een gedeelte boven het aanrechtblad en nog wat stukken, samen 5.6 m2.

Sanitair- en leidingwerk in huis

1. Keukenmuur voorbereiden voor plaatsing nieuwe keuken: oude keuken demonteren en afvoeren, leidingwerk aanpasen en stuken en later tegelen; 2. Toilet duo blok vervangen; 3. Badkamer meubel plaatsen plus leidingwerk: de oude wastafel verwijderen, het leidingwerk aanpassen en wastafelmeubel plaatsen.

Egaliseren en tegelen van keukenmuur met glasmozaïek

Egaliseren en betegelen van de keukenmuur (glasmozaïek matten). In totaal 2 m2. De glasmozaïek matten heb ik al.

Keukenmuur tegelen

We hebben nu glasvezelbehang op de keukenmuur (muur boven het aanrecht) en we zouden graag (keramische) tegels willen. Wat is jullie tarief? We zouden het graag in de periode 25 april 8 mei willen laten zetten.

Keukenmuur betegelen

Het betreft het tegelen van een keukenmuur, 3 m2. Lijm en tegels aanwezig graag op zeer korte termijn

Badkamer renoveren en keukenmuur betegelen

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat mij kan helpen met een aantal kleine verbouwingen aan ons huis. Wat er moet gebeuren is het stuken van een paar muren en een plafond. Huis is 56 m2 oppervlakte. Het vervangen van een wasbak op een voet, de douchekop verplaatsen naar de andere muur en tevens vervangen en het tegelen van een muur in de badkamer. En tegelen van een muurtje in de keuken. Sanitair en tegels schaf ik zelf aan.

Renoveren appartement

Het opknappen van ons appartement (twee verdiepingen): schilderen van alle muren en plafonds (aantal m2 durf ik niet te zeggen), laminaat leggen (aantal m2 weet ik niet precies, laminaat is wel gekocht). Kleine reparaties: keukenmuur opnieuw tegelen, vervangen alle kitranden, schilderen van de trap etc. Tijdens de bouwvak. Uitvoering vanaf 6/7 augustus. Zoek een betrouwbaar bedrijf.