Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor kitwerk in appartement vernieuwen:

Kitwerk in appartement vernieuwen

Ik wil graag het kitwerk in mijn appartement laten vernieuwen. Het is medio 2011 aangebracht. Het is een klein appartement en gaat om de badkamer, keuken en toilet. Het lijkt mij het makkelijkste als er iemand langskomt om vast te stellen hoeveel werk het exact is. Eventueel zou ik wat foto's kunnen sturen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kitwerk in appartement vernieuwen uit heel Nederland:

Klussen in de badkamer

Ik ga in November verhuizen en er zijn een aantal werkzaamheden die ik meteen in de eerste paar dagen wil laten uitvoeren. Ik krijg de sleutel op 15 november en zou min of meer de volgende dag, 16 november dus, al iemand langs willen laten komen om alles te regelen. Ik hoor onder andere heel graag iets over: - de kosten die ik kan verwachten, liefst als totaal bedrag (met uitleg over de onderdelen van de kosten); - hoeveel tijd het in beslag zal nemen; - garanties / voorwaarden? Hierbij een lijst van verschillende dingen die moeten gebeuren (+ sommige foto's in de bijlage): 1. De douche in de badkamer is aan 1 kant helemaal open. Ik wil hier graag een deur installeren zodat de hele douche dicht is tijdens gebruik. Aan de andere kant is er een glazen scherm. Die zit niet vast, maar ik zou eigenlijk alles dicht + vast willen hebben. Zie foto's. 2. Door de vorm van het bad is er een groot gat tussen een deel van het bad en de muur. Als het kan zou ik hier een oplossing voor willen zodat het volledig dicht is. Zie foto's. 3. Kitwerk in de badkamer moet opnieuw worden gedaan. Wellicht ook in andere plekken in het appartement (keuken, et cetera), maar met name de badkamer. Zie foto's. 4. Beschadigingen aan tegels, et cetera. Zie foto's. De tegels wil ik eventueel laten vervangen. 5. Door slechte ventilatie in de badkamer is er wat schimmel op het plafond. Ik wil een oplossing hebben voor de ventilatie (bijvoorbeeld gaten in de badkamer deur? Elektrische ventilatie? Ideeën welkom). Ook wil ik de schimmel verwijderen en eventueel anti-schimmel verf er op. Zie foto's. 6. Kozijnen / rubbers / afdichting bij een deur naar het balkon zijn niet in goede staat waardoor de deur niet goed open & dicht gaat (en eventueel vocht binnenkomt). 7. Ventilatieroosters bij woonkamer ramen zijn niet in goede staat (kunnen niet open/dicht). Dat zijn min of meer alle dingen. Ik hoor graag wat mogelijk is!

Klussen in badkamer en toilet

Het betreft een aantal klussen in badkamer en toilet. - Vervangen kraan in toilet en de kraan van bad en douche en wastafel. - Vervanging van de toiletpot. - Vervanging kitwerk van het bad. - Reparatie van krimpscheuren in stucwerk in badkamer en toilet. - Aanpak schimmelvorming in badkamer. Het betreft een appartement dat is opgeleverd in oktober 2005.

Aangekochte woning opknappen

Gedetailleerde wensen en fotomateriaal beschikbaar! Samenvatting: Werkzaamheden voor portiek (top)appartement: Bouwjaar 1929 1 Balkon • Balkon randbalk: roest in ernstige mate • Balkon vloer: geen waterdichte coating aanwezig • Balkon balustrade: schilderwerk onvoldoende 2 Gevel (achter) • Constructie gevel: metselwerk - via VvE (apart factureren) • Gevels: scheurvorming - via VvE (apart factureren) • Overige gebreken gevel: roestende ijzeren materialen 3 Dak/schoorsteen: dekplaat schoorsteen niet waterdicht - via VvE (apart factureren) 4 Kozijnen: raam klemt in keuken 5 Kozijnen: hang en sluitwerk (functioneert deels matig) 6 Vervangen voeg/kitwerk badkamer. Gedetailleerde omschrijving met foto's bijgevoegd.

Kitwerk in de badkamer

De kit tussen een van de tegels in mijn badkamer is weg; precies bij de douche tegels. Ik ben op zoek naar iemand die dit zo snel mogelijk kan oplossen. Ik heb ook andere klussen in mijn huis, dus als je met de badkamer kan helpen is er een grote kans dat er meer werk gedaan kan worden in mijn appartement.

Reparatie leidingen/badkamervloer

Verhuisd naar een appartement waar recentelijk een cv-ketel is geïnstalleerd, buiten in een houten kast. (Intergas HRE cw4). Het aansluiten van de nieuwe ketel op (deels bestaande) leidingen en het afkoppelen van de oude ketel lijkt niet overal even netjes/vakkundig gedaan. Bij een aantal koppelingen is er sprake van lekkage. Hierdoor loopt de waterdruk in de cv-ketel langzaam terug. Dit herstellen. Ook is de kast waarin de ketel hangt niet geïsoleerd, waardoor de leidingen inmiddels een aantal keren bevroren zijn geraakt - ondanks gebruik vorstkacheltje. Deze kast moet geisoleerd worden. Daarnaast is er lekkage bij de badkamervloer(vocht in onderliggende kruipruimte) als gevolg van loslatend kitwerk.

Onlangs heb ik een appartement gekocht ...

Onlangs heb ik een appartement gekocht (bouwjaar 2003). Dit appartement kent een vrij standaard badkamer van de bouw waarin ik een aantal dingen aangepast wil hebben. Hierbij gaat het om het plaatsen van een badmeubel, douchecabine, thermostatische kranen en onder andere kitwerk langs de bestaande badkuip. Graag verneem ik of u dat kunt plaatsen en tegen welke prijs. Per medio half oktober krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huis en ik zou graag zien dat de werkzaamheden eind oktober/begin november worden uitgevoerd. In afwachting van uw reactie, met vriendelijke groet, Nils Nijdam

Ik zoek iemand die het gehele ...

Ik zoek iemand die het gehele appartement weer up to date brengt mbt het timmerwerk, er moeten tegels gelegd worden in badkamer en wc, 2 verwarmingen verplaatst worden, nieuwe wastafels aangesloten worden in badkamer, kitwerk nalopen en eventueel vervangen, electra nagekeken worden. Apart daarvan moet het appartement ook aan de binnenkant geschilderd worden. Het lijkt me verstandig dat men eerst komt kijken voordat men een indicatie aangeeft.

Appartement. Vernieuwbouw 2002. De ...

Appartement. Vernieuwbouw 2002. De douche is lek. Ik weet niet wat de oorzaak is (aansluiting douchebak/sifon? voegwerk?). Het betreft een inbouw acryl douchebak met een douchecabine met een draaideur en een vaste wand. De douchebak beweegt wat en kraakt een beetje, wellicht is hij niet goed ondersteund? De lekkage is zichtbaar op het plafond in de woonkamer eronder. Het kitwerk is reeds vervangen door een kitbedrijf. Ik wil graag de douche opnieuw laten plaatsen. Ik heb wat haast, want mijn baby is op komst!

Mijn badkamer lekt. Het water komt bij ...

Mijn badkamer lekt. Het water komt bij de douchebak door het plafond van de onderbuurman. Het ligt zeer waarschijnlijk aan het kitwerk (dat loslaat) of aan de afvoer. Wie kan mij helpen? Het gaat om een appartement in Amsterdam.

Het betreft de herinrichting van een ...

Het betreft de herinrichting van een badkamer en toiletruimte uit 1980. Tegels van wanden en vloeren zijn verwijderd. Betreft de plaatsing van een ligbad+douche en spatscherm, wastafel, WM-aansluiting, tegelwerk vloer+wand, wegwerken leidingen, plaatsing radiator, zwevendtoilet, fonteintje, plafond+verlichting. Alles inclusief voeg en kitwerk. Het betreft een appartement in Rotterdam-Centrum.