Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelwerk op gipswanden:

Tegelwerk op gipswanden

Het gaat om 90 m2 wanden, 21 m2 vloer en 30 m2 steenstrips op nieuwe gipswanden. Het gaat om allemaal nieuwe gipswanden. - Wanden in de keuken en toilet. - Vloeren in de keuken en toilet. - Steenstips op dragende pilaar. Tegels worden geregeld door de klant en lijm en voeg door de vakman.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelwerk op gipswanden uit heel Nederland:

Kleine badkamer renoveren

Wij hebben een mini badkamer van ongeveer 100 x 200 cm en 220 cm hoog, die gerenoveerd moet worden. De gipswanden zijn niet goed meer en moeten verwijderd worden en vervangen. Daarna moet er tegelwerk worden geplaatst en een nieuwe douchekraan. Er hangt een toilet en een wasbakje en er is een douche in de open ruimte. Wij kopen zelf de tegels en kraan, de rest van de materialen laten we graag door de vakman leveren. Er is wat spoed met deze klus, omdat er lekkage is. Als dit naar tevredenheid wordt gedaan hebben wij twee (grotere) badkamers die ook gerenoveerd moeten worden. Ik maak graag zo snel mogelijk een afspraak, zodat u de klus kunt inmeten en beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Stucen badkamer

- Stucen van het plafond, ongeveer 2 x 2 meter (glad stucwerk) - Stucen van enkele muurtjes, totaal ongeveer 11 m2, aansluitend op tegelwerk (glad stucwerk). De gipswanden zullen bij de start van uw werkzaamheden door ons al zijn voorbehandeld. Wij hebben begrepen dat het niet nodig is om de betonnen wanden en het betonnen plafond voor te behandelen. - muur van 1,80 x 1,20 boven het bad (bad zal worden verwijderd voor de werkzaamheden), met in de muur drie ingemetselde vakken - muur van 1,80 x 1,20 boven het bad (bad zal worden verwijderd voor de werkzaamheden) - muur van 1,80 x 0,2 boven het bad (bad zal worden verwijderd voor de werkzaamheden) - muur van 1 x 0,80 boven het hangtoilet, aansluitend op een rand met rechte tegels.

verbouw huis

Badkamer: nieuw bad, tegelwerk, douche, wc, wastafel. Badkamer iets vergroten, huidige afmeting 2,5 bij 2,5 m. (gipswanden muur verplaatsen), nieuwe vloer. Er moeten leidingen verlegd worden. Woonkamer: vloer schuren en lakken. Woonkamer: schilderen 4 slaapkamers behang eraf en schilderen. Wasmachine plaatsen in bestaand keukenblok. Bestaande trap renoveren en veilig maken, d.w.z. nieuwe trapleuning, opstap moet aangepast worden en achterkant treden dichtgemaakt.

Uitbreiding WC en wastafel

In een nog te bouwen houten afscheiding met deur en gipswanden; een WC, wastafel en ventilatieaansluiting installeren. Eventueel uit te breiden met tegelwerk op vloer en wanden. Bruto oppervlak van de ruimte is circa 1570 x 750 mm. Elektrische aansluitingen wordt door derden uitgevoerd.

Een nieuwe badkamer met gipswanden en ...

Een nieuwe badkamer met gipswanden en gestucadoorde wanden. Dit moet betegeld worden. Gaat om 27 m2 tegelwerk voor wanden en vloer.

Sloop van bestaande vloer en niet ...

Sloop van bestaande vloer en niet dragende wandjes / ventilatiekoker / plafondafwerking Standleiding vervangen Vloer liefst als gepolijste betonvloer (granito) of tegelwerk Toestellen: WC, wastafel, douche gelijkvloers Diverse kleine elektrawerken Constructie voor de niet dragende gipswanden (geberit duofix og) Wandtegelwerk deels op bestaand tegelwerk, nieuwe voorzetwand Plafondafwerking in overleg, naadloos plafond

strippen en restylen van kleine badkamer ...

strippen en restylen van kleine badkamer van 2.00 m2, nieuwe wastafel, douchewand, verwarming en tegelwerk. De badkamer is verouderd. Mijn huis, een beneden appartement is in 1921 gebouwd. In 1987 gerenoveerd. Overal zijn gipswanden. De vloer is uit een stuk gegoten, van een grijs rubberachtig materiaal. De vloer loopt niet goed af. Tegels, vloer, cv moeten verwijderd worden en vervangen. OOk een nieuwe wastafel, tegen een andere wand dan de bestaande, en een douchevoorziening, afgescheiden door een wand van glas, van 60 cm breed. De maten van de badkamer zijn: 1.65m lang, bij 1.00/1.25m breed

Graag zou ik de volgende werkzaamheden ...

Graag zou ik de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: 1. Plaatsen van een nieuwe badkamer: tegelwerk, plafond, plaatsen spotje, plaatsen wastafeltje en nieuwe WC. 2. Egaliseren van de vloer 3. Plaatsen nieuwe gipswanden voor muur en plafond 4. Eventueel elektra

In de badkamer wil ik de ruimte tussen ...

In de badkamer wil ik de ruimte tussen het oude tegelwerk en plafond opvullen zodat er nieuw tegelwerk over het geheel kan van vloer tot aan het plafond. Het te stucen deel bestaat uit 1 betonwand en 3 gipswanden, waarop spacwerk zit. Oppervlakte: 6.33 m2

Huidige situatie: halletje met 3 deuren ...

Huidige situatie: halletje met 3 deuren naar woonkamer, apart toilet en badkamer (op grondvlak 2,6 x 3,4 m.). Vanuit badkamer ook nog deur naar slaapkamer. Plan: één ruimte maken van hal/toilet/badkamer, tussenwanden met deuren weg, deur slaapkamer weg/dichtmaken, alleen deur kamer blijft. Tegelwerk slopen, huidig bad eruit. Daarna nieuw te plaatsen: hangtoilet (met weggewerkt spoelreservoir) wastafel (op nieuw dwarsmuurtje) doucheruimte (aan andere kant dwarsmuurtje), nieuw ligbad, verlaagd plafond (met inbouw spotjes), designradiator, CV-vloerverwarming. Wanden zijn gipswanden met metalstut (hierin zit de elektra). Water-, CV-, afvoer-leidingen zitten in dekvloer (deze moeten eerst vrijgelegd + verplaatst worden). Afwerken met vloertegels, wandtegels en glad stucwerk.