Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloeren leggen:

Tegelvloeren leggen

Ik wil de vloer van 100 m2 laten betegelen met witte 60 bij 60 cm tegels. Het gaat om de woonkamer, gang en slaapkamers.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloeren leggen uit heel Nederland:

Tegelvloer en vloerverwarming vervangen

Wij hebben in onze woonkamer van ongeveer 60 m² een vloer liggen van 2 lagen tegels, met daaronder een 20 jaar oude vloerverwarming die als bijverwarming dient. We willen die tegelvloeren laten slopen, inclusief de oude vloerverwarming. Daarna moet de afwerkvloer geëgaliseerd worden en willen we weer een nieuwe vloerverwarming als bijverwarming laten plaatsen. Als afwerking willen we een marmeren tegelvloer laten leggen. De richtprijs voor het bestellen van de tegels bij uw bedrijf is €85,00 per m². Al het afval moet worden afgevoerd. Wij zitten in de oriënterende fase en willen bij een passende aanbieding deze klus in de 2e helft van 2018 laten uitvoeren. Wij ontvangen graag uw vrijblijvende offerte.

Tegelvloeren verwijderen en ondergrond egaliseren

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een vrijstaande woning, waarvan de overdracht naar verwachting begin 2017 zal plaatsvinden. Wij willen graag een prijsindicatie ontvangen voor het verwijderen van een marmeren tegelvloer van 45 m². De vloer ligt verlijmd op de ondervloer en daar zit vloerverwarming in die intact moet blijven. Verder willen we een prijsindicatie ontvangen voor het verwijderen van een tegelvloer van ongeveer 28 m² die in cement is gelegd, zonder vloerverwarming. Na het verwijderen van de vloeren willen we die laten egaliseren, zodat ze geschikt zijn voor het leggen van een eiken parketvloer.

Badkamervloer, toiletvloer en keukenvloer betegelen

Graag zou ik het toilet, de badkamer en de keuken laten betegelen. Overal ligt al een tegelvloer met daaroverheen een plastic vloerzeil. De tegelvloeren zijn niet mooi en hier willen wij graag een nieuwe tegelvloer op leggen. Het totale vloeroppervlak van alle 3 de ruimtes is maximaal 15 m2. Welke tegels we willen plaatsen zijn we nog niet uit, wel willen we alle 3 de vloeren met dezelfde tegels betegelen.

Egaliseren van tegelvloer woonkamer en keuken

+/- 62 m2 vloer egaliseren (egaline) voor het leggen van PVC. Op bestaande tegelvloeren, vloer woonkamer en hal bestaat uit een oude tegelvloer uit 1982 met grote voegen, 2de deel is in de keuken/berging en toilet, deze vloer bestaat uit tegel 30/30 centimetermet weinig voegwerk. Er zijn geen hoogteverschillen. Foto's beschikbaar op aanvraag.

Betonnen vloer isoleren en vloerverwarming vernieuwen

Wij hebben een betonnen vloer circa 70 m2 beneden met oude vloerverwarming en tegelvloeren. Er liggen twee tegelvloeren op de vloerverwarming. De vloer is nauwelijks geïsoleerd. Wij overwegen een nieuwe vloer met vloerverwarming als hoofdverwarming aan te laten leggen die goed geïsoleerd is. Er is geen kruipruimte onder de vloer. De oude tegellagen en de oude vloerverwarming verwijderen. Daarop een nieuwe vloerverwarming en tegelvloer aanbrengen. De convectorput moet ook verwijderd worden. Wat zijn de mogelijkheden en de kosten?

Tegelvloeren leggen

Ervaren vakman gezocht om onze tegelvloer te leggen in hal, toilet en keuken. Doorlopend, zonder drempel, grote tegel 60 x 60 cm. Leggen met een kleine voeg. Oppervlakte is ongeveer 35 m2. Oude vloer is al verwijderd, maar misschien is egalisatie nodig.

Tegelwerk in Duitsland

Per direct gevraagd, Ervaren tegelzetters voor opdrachten in Duitsland, voor het leggen van zeskantige tegelvloeren. Na een inwerkperiode in een zelfstandige ploeg voor de Benelux en de kop van Duitsland. Werkdagen van maandag t/m donderdag. Vlotte betaling, begin uurloon minimaal 32 euro. Tegelzetbedrijf Jarno Rupert Haaksbergen

Leggen tegelvloeren

Leggen tegelvloer in: Badkamer 3,7 m2 Douche 0,9 m2 Toilet 1,3 m2 Verwijderen bestaande tegelvloer met daarop gelijmde "gridlaag" indien nodig.

Tegelvloeren in specie

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter die 65 m2 vloertegels kan leggen in specie. De tegels hebben we al gekocht.

Tegelvloeren leggen douchecabine plaatsen en wc duoblok plaatsen, eventueel ook laminaatvloer leggen

*Ik zoek een klussenbedrijf die in 2e helft Januari 2011 een aantal werkzaamheden wil doen. te weten: Douchecabine/ douchebak plaatsen en in de doucheruimte 3.20 m2 vloertegels leggen WC duoblok verwijderen en nieuwe plaatsen en 0.64 m2 vloertegels leggen In de keuken vloertegels leggen 2.95 m2 Kunt u ook 57m2 Laminaatvloer met vlakke plinten en ondervloer leggen?