Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor hoek uit een tegel laten snijden:

Hoek uit een tegel laten snijden

Hoek snijden uit een tegel van 120cmx20cm (1 cm dik). Ik heb zelf een tegelsnijder maar daar zijn na het zagen ravels zichtbaat. Dus gelieve een snede zonder ravels.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hoek uit een tegel laten snijden uit heel Nederland:

Windscherm creatief bevestigen

Ik heb een dakterras waar ik een oprolbaar windscherm wil laten installeren. De hoofdplaat van het windscherm is denk ik te plakken met lijm aan een U-balk op de hoek van het terras, het is een metalen u-balk met een soort plastic coating. Normaliter wordt de paal in de grond of in een tegel geschroefd maar ik zoek naar een permanente bevestiging en ik denk niet dat ik schroeven van 8 centimeter in mijn bitumen plat dak kan schroeven. Hetgeen de ondergrond is van mijn dakterras. Het windscherm weegt zo’n 18 kilo en als je het windscherm uittrekt komt er een enorme kracht op te staan, moet dus heel stevig vast worden gemaakt. Ik zoek ook een handigheidje om het windscherm, eenmaal uitgerold aan te bevestigen. Nu heb ik daar 2 paaltjes voor gekregen, het windscherm is namelijk aan 2 zijden uittrekbaar, in totaal 6 meter iedere zijde 3 meter. Een soort handvat kun je dan in dat kleinere paaltje van zo'n 90 centimeter hoog hangen. Ik wil hier iets vastlassen of schroeven op de metalen reling die rondom mijn dakterras loopt. Of een stukje metaal bedenken dat als een soort bankschroef op de zwevende metalen reling kan worden geschroefd en die iets uitsteekt zodat het uittrekbare scherm erin kan worden gehangen. Ik zoek dus een creatieve meedenker die kan lassen en verstand heeft of het geheel met lijm is te bevestigen en het houdt, of iets creatievers kan verzinnen dat werkt. Zie foto’s windscherm op de buitenste balk van het dakterras. Als de vakman er dan toch is, ook graag een ladder meenemen voor lijmen van duivenpinnen op de bovenzijde van de dwarsbalken van het terras en even meehelpen met het spannen van de touwtjes op de bovenbalk naar de bloembak om een druivenplant omhoog te laten groeien.

Badkamer betegelen

Ik wil graag tegels plaatsen in mijn badkamer. Ik heb een erg kleine badkamer die schuin afloopt (schuin dak. De grond oppervlakte is Nog minder dan 2 bij 2 meter. Douchegedeelte 80 bij 80 cm. Verder is de kant van de muur aan de deurzijde 1,80 hoog en 1,5 breed met een hoek erin van 1,80 hoog en 40 cm breed. 'lange kant aan douchecel is zijn op het rechte stuk 1,80 bij 90 cm dan loopt hij af voor 80 cm naar hoogte 65 cm. De overkant waar de wasbak hangt is bij het rechte stuk 1,1 bij 1,80 dan loopt hij weer af voor 80 cm naar de hoogte van 65 cm. Het kleine gedeelte aan de overkant is 1,8 breed en 65 cm hoog. Dat komt volgens mij neer op een totale oppervlakte van ongeveer 16,5 m2. Wij zullen zelf al alles schoonmaken, leeghalen en reinigen. Zodat jullie alleen maar tegel hoeven te snijden en te zetten. De nieuwe tegels over de huidige tegels zetten.

Lood rond de schoorsteen vervangen

Ik wil graag een indicatie voor het volgende: Het lood rondom de schoorsteen van mijn huis dient te worden vervangen. Wij hebben momenteel last van lekkage langs de schoorsteen (op een hoek aan de kant van de nok). De schoorsteen is niet meer in gebruik, maar wordt gedeeld met de buren. Ik wil graag ook de schoorsteen laten afdekken (met tegel of plaat) aan de bovenkant. Het dak kan worden bereikt door het dakraam en de afvoer van het afval wordt door de klant zelf gedaan.

Nieuwbouw badkamer maken

Het gaat om een nieuwbouwwoning. Ik heb een tekening bijgevoegd. Aan de muur van de toilet in de hoek naast/bij het raam moet een bad gerealiseerd worden. Het bad, wastafel, toilet, douchecabine, afvoergoot en tegels kopen wij zelf. De werkzaamheden zijn het tegelwerk het kit werk en het aansluiten van het sanitair. Het gaat om tegel grootte 30 cm bij 60 cm, 1e klasse. Graag ontvang ik een offerte.

Toiletruimte maken

Om dit in de week van 18 september te doen? In de hal bevindt zich momenteel een garderobekast van 128.50 x 96 cm. Graag willen wij een staand toilet (aan de 96 cm binnenmuur) en een fonteintje (in de buitenhoek) in deze ruimte (kopen wij zelf). En een deur (ronde toog rechte te maken) De tegel in de vloer blijven liggen (vinden wij mooi). Uitvoer van het staande toilet hebben wij dan ook voor ogen, in de muur onder de trap. Onder de trap is een kelder. Riool ligt naast het huis. Fonteintje aan de buitenmuur, in de hoek. De muren zijn wij aan het overwegen om of volledig te betegelen of half lambrisering met half stucwerk. Elektriciteit is al aanwezig in de ruimte.

Het betegelen van balkons

Ik zoek iemand voor het betegelen van 2 balkons. Dit betreft balkons op de 2e étage, die van mij en de buurman. De grootte per balkon is circa 4 x 2.5 meter met betonnen vloer en 1 ronde hoek erin. Lijmen of plakken is dus noodzakelijk. Ik heb wel tegels gezien maar nog niets gekocht. Formaat 45 x 45 x 1.8 cm. Wat zou het kosten om de tegels aan te brengen? En heb ik naar de juiste tegel gekeken?

Muurtje achter de wastafel betegelen

Ik zou graag een klein muurtje van 1.20 meter bij 50 cm met mozaïek betegeld hebben. Maar het muurtje moet eerst 1.50 cm opgedikt worden. Aangezien het inbouwdeel iets ver uit de muur is geplaatst waardoor we niet konden afmonteren. Mozaïek, lijm en hoek tegel afwerk profiel zijn al aanwezig.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen

Ik heb lekkage in de douchehoek door slecht voeg- en kitwerk. Er is 1 tegel met een scheur. Breedte van de hoek is 95 en 85 cm. Hoogte 185 cm. Dus met name voeg- en kitwerk en wellicht 1 of 2 tegels vervangen. Er zijn reservetegels aanwezig.

Open zolder verbouwen

Wij willen graag onze open zolder verbouwen. De oplevering van de woning was 1-7-2012. Dit is een zolder met een schuin kapdak. Afmeting van 1 meter lijn is 7 meter bij 5 meter. Er staat nu alleen een washok in. Wat wij willen: 1) 4 meter lange dakkapel met horren en screen/luiken. 2) muren en 1 deur plaatsen om de kamers te scheiden in een gang, slaapkamer, inloopkast en badkamer. 3) vliering boven de trap en inloopkast. Trapje in de gang. 4) badkamer plaatsen op zolder inclusief leiding werk en tegelen. Ruimte is 1.80 bij 2.70 meter met een schuin gedeelte. - tegelen vloer 4.86 m2, tegel maten 45 bij 45 cm - muren ongeveer 12 meter, schuine plafond, stuken met speciaal vochtwerende verf. - installatie elektrische boiler - wc plaatsen - douche plaatsen: regendouche ophangen, douche goot en inclusief glazen wand en glazen deur plaatsen. - badkamermeubel en spiegel ophangen. - het leggen van alle leidingen. Water aansluiting en wc pijp zitten in het washok rechtsboven in de hoek. 5) elektra aanleggen. Ik snap dat het lastig is om een uitgebreide offerte te maken, maar ik ontvang graag een schatting van de totale kosten.

Bestraten van de voortuin

Mijn voor tuin is 18 m2 en die wil ik graag bestraat hebben met een grote zwarte tegel. En een afscheiding plaatsen op de hoek, één schutting deel, moet nog wel glad gemaakt worden en er is ook geen zand.