Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor gebroken tegel in de badkamer vervangen:

Gebroken tegel in de badkamer vervangen

Er is lekkage in de badkamer bij de benedenburen door 1 gebroken tegel bij mij. Test heeft uitgewezen dat die lekt, alsmede de voegen. De gebroken tegel zit naast de douchebak in het midden. Ik weet niet of andere tegels naast de douchebak ook moeten worden vervangen, die zal de vakman moeten beoordelen. De witte tegels zijn 10-10 cm, 5 stuks + 2 x halve breed, naast de douchebak opstaande rand van 1 tegel hoog en daarna horizontale tegel van 5-10 cm. De rand zit rond 2 van de 3 wanden andere rand is denk ik in takt heeft geen horizontale rand.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gebroken tegel in de badkamer vervangen uit heel Nederland:

Terras opnieuw voegen en muurtje van Waaltjes 'liften'

In onze achtertuin (Driebergen-Rijsenburg) ligt een terras met (vietnamese) dikke terrastegels van 30x30 cm. In totaal 45 m2. Zie de foto's. De tegels zijn destijds gelegd met een vrij ruime voeg (circa 1 cm) van vrij zacht materiaal. In de loop der jaren is de voeg er bij de voorjaarsschoonmaak uit verdwenen. Het terras ligt goed vlak, afschot is goed. Behoudens het verlaagde vierkante deel (zie verder in deze mail). Wij willen graag dat het terras opnieuw wordt gelegd, maar ditmaal met een hele harde voeg, zo veel mogelijk in de kleur van de tegel. Het zou ideaal zijn wanneer we met een hoge druk spuit het terras in het voorjaar schoon kunnen spuiten zonder dat de voegen verdwijnen. En het zou ideaal zijn wanneer er geen onkruid door de voegen komt. Onderhoudsvrij dus. Wat is hiervoor nodig? Er is een probleem bij het verlaagde deel van 13 m2. Het muurtje met gemetselde waaltjes dat daar om het terras ligt is op de helft gebroken. Dit is waarschijnlijk destijds (circa 15 jaar geleden) gekomen omdat de grond nog niet goed was ingeklinkt. Inmiddels is dat natuurlijk wel zo, maar daarmee is de achterste helft van het terras dus wel gebroken. We willen dit graag herstellen door het muurtje te 'liften' en de breuklijn opnieuw te voegen. Graag horen we of dit mogelijk is en wat er nodig is om opnieuw verzakken te voorkomen. Tenslotte willen we de waaltjes die als afbakening langs de terassen liggen (ook een traptrede naar beneden) opnieuw in laten voegen. Ook hier is destijds een vrij zachte mortel gebruikt die er in de loop der jaren is verdwenen. Graag offerte (of langs komen om het te zien) voor: 1. Het opnieuw voegen van het terras met 30x30 tegels (vietnamese hardsteen) 2. Het 'liften' en borgen van het muurtje met waaltjes. 3. Het invoegen van de waaltjes. Graag opsplitsing in uren maal prijs en materiaal, per onderwerp (1, 2, 3). Inclusief BTW en eventuele andere kosten. Vaste prijs. Schoon opleveren (zonder cementsluier). Uitvoering vroeg in het voorjaar, bij

Reparatie tegels woonkamervloer

Ik heb een tegelvloer op de begane grond. Tegels van 60 x 60. Vanwege hijwerkzaamheden aan de A9 is er een tegel gebroken, en zitten er meer dan 30 los. Ik zou graag kosteloos vrijblijvend een offerte willen ontvangen van een erkend bedrijf voor het repareren van mijn vloer. Met de offerte moet ik dan richting Rijkswaterstaat. Wanneer er gerepareerd kan worden, is nog niet bekend.

Grondwerk en eventueel bestraten

Grondwerk, inclusief het leveren en aanbrengen van een gebroken puinlaan ter behoeve van een stabiele oprit en het leveren en verwerken van voldoende ophoogzand en tuingrond Werkzaamheden: - Het afgraven van de tuin (exclusief oprit) op minimaal 25 centimeter van de dorpel over circa 70 vierkante meter - Het afgraven van de oprit (circa 30 vierkante meter) tot minimaal 40 cm - Zandpakket leveren en aanbrengen van circa 200 millimeter, verdichten met zware trilplaat (schatting circa 18 kubieke meter zand) Stelpost: Vrijgekomen grond afvoeren (circa 26 kubieke meter) Stelpost: Bij oprit 20 cm gebroken puin aanbrengen (Repac) Mogelijk is er al een puinlaag aanwezig. Stelpost: Aanleg elektra voor 6 lichtpunten, een stopcontact en een aansluiting voor een vijver met waterpomp en verlichting Indien u deze diensten ook aanbied: - Het leveren en aanbrengen van 75 vierkante meter bestrating bestaande uit circa 36 vierkante meter klinkers en 39 vierkante meter oud Hollandse tegel (Schellevis 60 bij 60 bij 5), 40 opsluitbanden antraciet (5 bij 15 bij 100) en 12 opritbanden antraciet (10 bij 20 bij 100) - Het leveren en aanbrengen van voldoende gezeefde tuingrond ter behoeve van bomen, hagen en opvullen van plantenbakken, oppervlakte circa 25 vierkante meter

Dakpannen door dakleien vervangen

Ik heb nu dakpannen en ik wil graag een nieuw leien dak. Het betreft niet een dak maar een muur (van steen) die haaks op het dak met gebroken kap staat. Breed 450 cm bij 350 cm ongeveer. De Zeeuwse stenen muur is erg gevoelig voor regen en ik wil met de leistenen bekleding een drogere muur houden. De tegel hangt dan dus verticaal aan de muur, zoals je wel bij dakkapellen ziet. Graag een prijs per m2. De gevel die het betreft staat dicht tegen een schuur van een ander. De ruimte is niet erg makkelijk toegankelijk.

Plavuizen vloer laten egaliseren

Ik wil een plavuizenvloer vanaf voordeur dus, Hal, woonkamer en keuken laten egaliseren, hier en daar ligt een gebroken tegel ,vloer ligt er al in sinds 1988

Tegels vensterbank vervangen

Na een inbraakpoging is er 1 tegel van de vensterbank gebroken. Deze moet of vervangen of weer gezet worden. Graag laten weten of dit gedaan wordt, en voor welk bedrag (ongeveer).

Badkamer betegelen

Aub prijs voor het betegelen van de badkamer muur. +/- 12m2. Standaard grote v.d. tegel in kleur (gebroken)wit. Tegels kunnen/mogen over de oude tegel heen geplakt worden, oude tegels zitten nog goed vast. Indien er nog meer info nodig is dan graag een mail sturen daar ik telefonisch slecht bereikbaar ben.

Vervanging grote portiektegel

Het portiek van ons (zakelijk) pand bestaat uit twee grote natuurstenen tegels (kleur grijs). Een ervan is gebroken (zie foto). De gebroken tegel moet vervangen worden. Maat van de tegel: 152,5 cm x 90 cm x 3,2 cm. De steen heeft een klein facet geslepen randje rondom.

Tegelen badkamer met marmer

Het gaat om natuursteen tegel van 2 cm dik maat 30 x 60 cm voor muur. En natuursteen tegel 2 cm dik 60 x 60 voor vloer. De muren zijn niet geheel waterpas waardoor het tegelen moeizaam gaat (zelf geprobeerd) Het gaat om circa 11,5 m2 Tegels hebben wij zelf en we hebben ook tegellijm. Inpregneren en voegen wordt zelf gedaan. Er zijn wat tegels gebroken dus we zullen wat bij moeten halen.

Losgeraakte tegel in douche vervangen

In onze douche is een tegel (crèmekleurige metro wandtegel van 10x20 cm) losgeraakt en gebroken. De tegel zit deels achter de wandbevestiging van de douchekraan. Ik zou de tegel graag deze maand willen laten vervangen door iemand die over zulke tegels beschikt.