Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloertegels repareren en injecteren:

Vloertegels repareren en injecteren

We hebben sinds een half jaar ons beneden verdieping verbouwd en laten betegelen. Nu hoor ik wat tegels kraken en deze klinken ook hol. Heb gelezen dat ze geïnjecteerd kunnen worden? Is het mogelijk om op korte termijn langs te komen voor een offerte? Tegels zijn 100 x 100 cm. Het gaat om ongeveer 40 tegels. De voegen zijn grijs.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloertegels repareren en injecteren uit heel Nederland:

Tegelvloer repareren in de badkamer

Ik wil graag onze vloertegels in de badkamer laten repareren en de wasbak in de doucheruimte. Op 1 tegel in de badkamer zit een flinke barst en ook in de wasbak. We willen graag deze tegel vervangen hebben en een nieuwe wastafel. De tegel is aanwezig, de wastafel niet. De badkamer bevind zich op de eerste verdieping en het is goed bereikbaar.

Appartement laten verbouwen

De koop van ons nieuwe woning is net rond. Wij willen een geheel nieuwe, moderne badkamer, we hebben hier nog niet de afmetingen van. Een wc, wastafel en een inloopdouche met een glazendeur. Een binnenmuur voor een extra slaapkamer. Nieuwe muur- en vloertegels keuken. En het hele huis van binnen schilderen. Verder het en nalopen/repareren kozijnen. Graag even bij ons langs komen om alles door te spreken.

Elektrische vloerverwarming repareren

Ik wil een reparatie laten uitvoeren aan mijn elektrische vloerverwarming. Graag laat ik een vakman opzoeken waar de onderbreking zit. Op de vloerverwarming liggen vloertegels. Het is in de badkamer. De vloerverwarming is nieuw, maar bij het plaatsen stuk gegaan. Ik wil de vloer er niet helemaal uithalen.

Vloertegels repareren

In de keuken en ik de hal heb ik tegel op de vloer. Door het vallen van een zwaar object tegen de tegel ze zijn nu beschadigd. Graag wil ik een offerte aanvragen voor mentor werk om bestaande tegels eruit halen en nieuwe tegels verplaatsen. Er zijn twee verschillende plekken en ik heb twee aparte offerte nodig. Graag ontvang ik twee offerte: Een voor de keuken: afmeting 5 meter lang x 4 meter breed en een aparte offerte voor de werk in de hal ; afmeting 1 meter breed x 3 meter lang de nieuwe tegels

Bedrading van de elektrische vloerverwarming repareren

Ik ben aan het klussen in het huis van mijn zus. Ik heb in de doucheruimte de vloertegels verwijderd, en daarbij is op 3 plaatsen de bedrading van de elektrische vloerverwarming beschadigd. Ik laat deze bedrading graag herstellen, voordat ik nieuwe tegels plaats.

Vloertegels repareren

Reparatie vloertegels in badkamer (douche) vanwege lekkage, tegels zijn verwijderd en nieuwe tegels aanwezig

Granieten vloertegels repareren of vervangen

Onlangs heb ik een huis gekocht met een natuurstenen tegelvloer type Kashmir White. Helaas zit hier een scheur in zowel bij de keuken als in de gang naar de voordeur. Het gaat om rechthoekige granieten tegels waar vloerverwarming onder zit. Ik laat de situatie hier graag beoordelen door een professional en ontvang daarbij dan advies voor het herstel en een prijsopgave.

Badkamer renoveren

Voor een woning in Utrecht (Lombok) zoek ik een ervaren vakman die een badkamer(tje) kan renoveren. De werkzaamheden bestaan uit: - Opnieuw betegelen wanden, ca. 10 m2, en vloer, ca. 2 m2. Eventueel, indien mogelijk, over bestaand tegelwerk. - Nieuwe douchedeur plaatsen, oude verwijderen - Thermostaatkraan vervangen - Wastafelmeubel met wasbak, klein model, plaatsen en aansluiten op bestaande leidingen. Het nu aanwezige wastafeltje heeft alleen een koudwaterkraan, moet echter ook warm water geven, boilertje of warmwaterleiding van de douche doortrekken? Afstand ca. 1 meter/leiding zit in de muur. - Handdoek radiator plaatsen, er is nu een bestaande radiator - Toilet, duoblok, vervangen, zo mogelijk hangtoilet - Onderste gedeelte, ca. 30 cm. van de deurpost douche/toiletruimte repareren (houtrot) Alle materialen, d.w.z. wand- en vloertegels, douchedeur, kranen, toilet, wastafelmeubel en radiator worden beschikbaar gesteld. Alle overigen, tegellijm, lijmen/kitten, doucheputje, sifon, leidingen e.d. door u te verzorgen. Ik hoor graag van u.

Vloer van balkons schilderen en vloertegels in badkamer kitten

De vloer van twee kleine buitenbalkons repareren met epoxy en schilderen in dezelfde kleur. Daarnaast het opnieuw kitten van een aantal vloertegels in de badkamer.

Diverse klussen in huis

Omschrijving opdracht: WC begane grond Het uithakken van de bestaande vloertegels 1,8 m². Het ontvetten en egaliseren van de bestaande beton/afwerk vloer. Het verlijmen en voegen van de nieuwe door opdrachtgever geleverde tegels*. Het leveren van tegellijm, voegmortel, ontvetten Repareren van WC die (soms) blijft doorspoelen. Badkamer boven Het vervangen van 2 plug mechanisme* in 2 wasbakken, deze wordt door opdrachtgever geleverd Keuken afvoer Het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de bovengrondse afvoer 40 mm in het keuken kastje van het aanrecht en vaatwasser, i.v.m. niet goed gemonteerde afvoer Poort Het leveren en monteren van 2 wieltjes onder de poort deuren i.v.m. doorzakken. Het leveren en vervangen van het poort slot Achter deur Het leveren en vervangen van het slot, standaard schil, kruk i.v.m. het versleten kruk. * wanneer het er niet uitdrukkelijk bij staat wil ik een prijs inclusief materiaal.