Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor natuursteenvloer leggen in wasruimte:

Natuursteenvloer leggen in wasruimte

Ik wil een offerte ontvangen voor het leggen van een natuursteenvloer in de wasruimte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor natuursteenvloer leggen in wasruimte uit heel Nederland:

Vloerverwarming en natuursteenvloer aanleggen

Wij willen in onze woning (bouwjaar 2011) graag natuursteen tegels en vloerverwarming laten leggen op onze beneden vloer (9.71 x 4.80 meter). Er ligt nu een verlijmde PVC vloer, deze laten wij ook graag door u verwijderen. De tegels moeten wij nog uitzoeken. De vloerverwarming willen wij op de cv aangesloten hebben.

Vloer leggen natuursteen.

Voorbereiden aanleg natuursteenvloer op anhydrietvloer dwz schuren en voorstrijk op begane grond nieuwbouwwoning in Weesp. Leggen natuursteenvloer ongeveer 50 m2 zonder plint. Nog geen tegels gekocht.

Leggen van een natuursteenvloer plm. 52 ...

Leggen van een natuursteenvloer plm. 52 m2. Bourgondische dallen in wilverband. Waarschijnlijk uitvoering als mogelijk is in week 49. Eind van de week willen we graag besluiten.

Het gaat om het leggen van een ...

Het gaat om het leggen van een natuursteenvloer (75m2) in een nieuwbouwwoning. De vloer heeft al vloerverwarming. Er ligt een betonen opdekvloer. Het natuursteen kan worden aangekocht bij Beisterveld in Utrecht. Het is de Grand Chateau Dore.

Het leggen van natuursteentegels graniet ...

Het leggen van natuursteentegels graniet 60x60x3 cm in specie. Specielaag varieert van 4-8 cm. Tegels zijn aanwezig, specie moet verzorgt worden door de vakman. De vloerverwarming wordt door de opdrachtgever aangebracht. Het totale oppervlak van de natuursteenvloer bedraagd ca. 105 m2, daarnaast moet ca. 35 m2 dekvloer worden gesmeerd. Tekening kan worden toegezonden. Uitvoering van het werk begin november 2007.

Het leggen van een natuursteenvloer. ...

Het leggen van een natuursteenvloer. (Travertin)

Laminaat vloer leggen. Ongeveer 32 m2. ...

Laminaat vloer leggen. Ongeveer 32 m2. Laminaat en ondervloer aanwezig. De vloer dient gelegd te worden over een natuursteenvloer.

In de keuken/hal van onze ...

In de keuken/hal van onze nieuwbouwwoning willen we een basalt/natuursteenvloer (60x60) laten leggen. We kopen zelf de materialen, en zijn op zoek naar een professionele vakman, die eventueel de ondervloer (beton met zandcement afwerking) kan egaliseren. Totaal opp. is 24 m2 netto, dus ongeveer 27 à 28 m2 materiaal benodigd. In de hal moet een plek voor een vloermat komen. Onder het keukenblok hoeft niet te worden gelegd.

de oude keuken moet vervangen voor een ...

de oude keuken moet vervangen voor een nieuwe, waarbij de muur(=dragende muur) naar de kamer gesloopt moet en de deur naar de hal vervangen voor een muur.De andere deur naar de kamer verplaatst adv sloopwerk en opbouw nieuwe kamermuur(daar waar eerst deur zat).Designradiator hangen en spotverlichting plaatsen. Ook natuursteenvloer leggen in keuken, woonkamer en gang/hal. afgewerkd met stucadoor- en schilder-werk.

Gehele huis:muren(glad pleisteren) ...

Gehele huis:muren(glad pleisteren) Hal:3 rijen glasstenen in wand,natuursteenvloer leggen(tegels),toiletruimte(idem vloer,sanitair plaatsen&muren stucen&deels mozaiek) Keuken:halve muurtje verwijderen,convectorputten(gat maken&plaatsen) Woonkamer:trappaal stucen,openhaard plaatsen,rookkanaal,dak en ombouw op 1e&2e,convectorputten(idem) Overloop 1e:trappaal stucen Badkamer:muur verplaatsen(±50cm) en 3-rijen glasstenen verwerken,sanitair&radiator plaatsen,vloer betegelen,muren stucen,deels mozaiek en badombouw cement +epoxilaag,plafond verlagen t.b.v. inbouwspots(+dimmer),3 aansluitpunten verlichting+stopcontact,vloerverwarming Overloop 2e:houten balustrade omtimmeren,meestucen Washok:vloer betegelen,aansluiting wasbak&plaatsenkeukenblokje materialen voor alles zijn al uitgezocht