Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor wandtegels zetten in badkamer:

Wandtegels zetten in badkamer

Wandtegels badkamer, keramisch, 33 x 60 cm, recht boven elkaar, op gipswand, 13 m2, zo snel mogelijk
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wandtegels zetten in badkamer uit heel Nederland:

Tegels zetten in badkamers

Het betreft drie badkamers waarbij een deel van de wanden tot 1.80 meter (toilet) hoog gaan en andere volledig tot het plafond (douche). Vloertegels zijn 60 x 60 cm, wandtegels 30 x 60 cm. Ik wil namelijk dat er wordt betegeld in de badkamer. Het gaat om totaal 50 m2. De vloertegels zijn reeds in bezit.

Tegels leveren en zetten

Tegels zetten in badkamer, woonkamer, keuken, wc en de hal. Het is circa 92 m2 aan vloertegels. In de keuken ook wandtegels, circa 5 m2. Het toilet beneden en boven is circa 11 m2 aan wandtegels. In de badkamer is de vloer 3.5 x 2.5 meter (8.75 m2) en 10 m2 aan wandtegels. De tegels zijn in overleg mee aan te bieden. Er komt vloerverwarming op de begane grond.

Tegels zetten in badkamer en toiletruimte

Wij willen onze badkamer laten tegelen, 20 m2 wand en 5 m2 vloer,de badkamer is 2.05 m x 2.18 m en 2.45 m hoog. Wordt tot aan plafond betegeld. Deel van oude tegels wordt verwijderd en een groot deel blijft gehandhaafd dus daar kan overheen betegeld worden. Ik zorg ervoor dat alles tegelklaar is dus vlak en heb zelf een nieuwe semiprofessioneel elektrische tegel zaagmachine van RUBI wat de werkzaamheden een stuk verlicht. Alle voorbereidende werkzaamheden en afvoeren van oude tegels doen wij zelf. Naar de badkamer volgt ook nog de toiletruimte met 7 m2 wand en 1.5 m2 vloer. Hier geldt hetzelfde voor. Wandtegels zijn 21,5 cm x 61 cm en de vloertegels 45 cm x 45 cm. Wij schaffen zelf het materiaal aan.

Badkamer betegelen

Tegels zetten in badkamer, deze is 3.12 meter lang, 2.10 meter breed en 2.50 meter hoog. Het moet tegel over tegel worden en ook op de vloer. Er moet een drain worden ingemetseld. De wandtegels zijn 30 x 60 en de vloertegels 60 x 60 cm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lekkage badkuip verhelpen

Graag wil ik een offerte opvragen voor een klus in de badkamer. Er zit vochtigheidsplekken aan de aangrenzende muren van de badkamer. Er is reeds een loodgieter langsgeweest en die constateerde dat het bad niet stabiel is en dus wegzakt en de kitranden daardoor losscheuren. Het volgende moet gebeuren om de lekkage te verhelpen: - het bad en de daarbij vastzittende wandtegels verwijderen, - juiste ondersteuning onderin het bad zetten met een stabiele aluminium hoeklijn waarop de badrand kan rusten, - waterdicht afwerken met band en pasta, - bad terugplaatsen en kitten, - opnieuw betegelen vd muur/ muren.

Vloer storten en tegelen in badkamer en keuken

Badkamer 18 m2 (totaal aan tegelwerk ongeveer) tegelen met wandtegels van maximaal 25 x 15 cm en vloertegels maximaal 30 x 30 cm (precieze maat nog aan te kopen). De badkamer ook nog vloer zandcement dekvloer nodig. Op de wanden over de huidige tegels heen zetten. Keuken 8 m2 tegelen wandtegels maximaal 25 x 15 cm. Er is gestuct. Bij voorkeur komende week.

Keuken betegelen

Wij zoeken iemand die tegels kan zetten. Het gaat om ongeveer: 75 m2 wandtegels 75 m2 vloertegels Bij een hele aantrekkelijke offerte, kan de opdracht deze week of volgende week al gedaan worden!

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer van mijn nieuwe woning laten opknappen/verbouwen. Nu: wasmachine + aansluiting ervoor. Elektra uitbreiden voor ook het aansluiten van een droger. Nu douche, wastafel en toilet: douche vervangen voor inloopdouche, nieuwe wastafel met meubel, het toilet vervangen voor een hangend toilet. Het leidingwerk daar waar nodig aanpassen. Nieuwe vloer- en wandtegels, tegen de wand tot aan het plafond zetten. Er is geen raam dus ventilatie aanbrengen. De badkamer heeft een afmeting van 2,87 bij 3,05 meter. Materialen in overleg. Over een week of zeven krijg ik de sleutel van de woning.

Tegels zetten in diverse ruimtes

Gevraagd een (globale) raming van de benodigde uren en het bijbehorend uurtarief voor het aanbrengen van nieuwe vloer- en wandtegels in badkamer (6 m2) en toilet (2 m2), dit is nu ook betegeld. Waarschijnlijk kan het grotendeels over de huidige tegels worden aangebracht, in de douche ruimte moet dit bekeken worden. In de hal (6 m2) en keuken (20 m2) moeten ook tegels worden gelegd. Tevens verwijderen van de bestaande laminaat vloeren en ondertapijt (26 m2) en het afvoeren van de materialen. Tegels (60 x 30) en lijm zijn aanwezig. Extra stelpost (eventueel later te bepalen) afbreken en herplaatsen van (identiek) nieuw keukenblok. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Doucheruimte betegelen en douche set plaatsen

In mijn doucheruimte wil ik graag 3 m2 vloertegels en 4 m2 wandtegels gezet hebben. Materiaal zoals lijm en voegmiddel heb ik gelijk bij de tegels gekocht. Eventueel 2 m2 tegels zetten achter houtkachel indien dit nog niet uitgevoerd is. Materiaal is aanwezig. Een douche set met kop en thermostaatkraan moet daarna geplaatst worden (hangt nu al een, moet dus vervangen worden voor een nieuwe) en een chiffon in de wastafel. Zijn al aanwezig.

Partners

Partners van Casius