Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels laten zagen:

Tegels laten zagen

Ik wil voor een klein gedeelte tussen mijn toilet en het deurkozijn witte tegels zetten van ongeveer 1 cm breed. Deze wil ik graag laten zagen en/of slijpen. Het gaat om mat witte tegels 30*60 cm. Ik vermoed dat het gaat om het snijden en verlijmen en voegen van ongeveer 5 tegels.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels laten zagen uit heel Nederland:

Grote tegels in stroken laten zagen

Ik wil graag 2 keramische tegels van 60 x 60 x 1 cm laten zagen in 10 stroken van 5 cm breed, beide zijdes 45 graden gezaagd. Ik heb een tekening bijgevoegd. Ik heb de tegels hier liggen en kan die langs brengen bij u. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Bestrating in tuin leggen

Voor het herstellen van een bestaand tegelstoepje heb ik drie tegels nodig in de maat 16,5 cm x 29,5 cm. Ik zorg zelf voor de keramische tegels (60 cm x 60 cm), maar ben nog op zoek naar een bedrijf die deze op maar kan zagen. Kunnen zelfmet de tegels langskomen.

Tuintegels op maat zagen snijden

Ik moet ongeveer 25 terras beton tegels snijden van 4 cm dikte. Ik kan ze eventueel brengen omgeving den haag. Ik heb maten berekend.

Tegels laten zagen

Graag ontvang ik offertes voor het laten zagen/snijden van 30 m2 gerectificeerde mat witte wandtegels van het formaat 60 x 60 cm naar 20 x 60 cm.

Tegels op maat laten zagen

Voor onze badkamer zouden we graag een aantal keramische tegels laten verzagen, zodat ze passend worden. Tegels heb ik al liggen. De rest van de materialen zijn voor de vakman.

Toilet betegelen

Ik wil de wanden en vloer in mijn toiletruimte graag laten betegelen. Ik wil de wand achter het toilet laten betegelen met maat 20 x 20 cm. Die wand is 77 x 230 cm en er zit een koof in. Verder wil ik grote tegels van 60 x 60 cm laten zagen naar maat 30 x 60 cm. Die tegels moeten op de vloer en op 2 wanden worden geplaatst. De maat van die wanden is 77 x 230 cm en 87 x 230 cm. De vloertegels zitten er nog in en die kan ik eventueel zelf verwijderen. Tegels, lijm en voegmiddel zijn aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte. Ik werk onregelmatige diensten en kan niet altijd mijn telefoon beantwoorden. Ik reageer altijd op uw sms- of voicemailbericht. Ik wil deze klus graag voor eind juli laten afronden.

Tegelplinten zagen en plaatsen op begane grond

Ik wil graag tegels laten plaatsen op de begane grond. Ik heb nog tien tegels van 60 x 60 cm over van de tegels die gelegd zijn, ik wil graag een vakman die deze in 6 cm breed snijdt, en als plinten plaatst. Ik kan er tegels bij kopen. Dit moeten wel dezelfde zijn. De woonkamer is ingericht dus zal deze eerst voor de helft leeg halen en dan de andere helft.

Terras ophogen

Het betreft het bestaande terras ophogen, ongeveer 60 m2 en tegels passend om verandapalen zagen alsmede tuinpad c.a. 15 m2 opnieuw inleggen.

Reparatie rond het toilet

Betreft het repareren van de afvoeren van een zwevend toilet. Zwevend toilet moet eraf, (circa 4) tegels voor een deel eraf, ombouw open zagen en dan moet een rubber vervangen worden, deze is 7 jaar geleden niet goed geplaatst. Als het gerepareerd is moet er ook weer betegeld worden. Graag ontvang ik een offerte.

Terrastegels laten zagen

Betreffen twee terrastegels die beide 1,5 cm ingekort moeten worden. Tegels zijn 60x60x3cm dik. Ik kom gerust bij u op locatie langs om ze op maat te laten zagen.

Partners

Partners van Casius