Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor grote tegels in stroken laten zagen:

Grote tegels in stroken laten zagen

Ik wil graag 2 keramische tegels van 60 x 60 x 1 cm laten zagen in 10 stroken van 5 cm breed, beide zijdes 45 graden gezaagd. Ik heb een tekening bijgevoegd. Ik heb de tegels hier liggen en kan die langs brengen bij u. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grote tegels in stroken laten zagen uit heel Nederland:

Tuin bestraten

Onze tuin opnieuw bestraten (verwijderen oude bestrating doen wij zelf). Ongeveer 29m2. Er zal zand nodig zijn en we willen graag grote tegels (niet te duur). Wat is uw voorstel? En kunt u ons een scherper aanbod doen als we het samen met de buren doen?

Schroten plafond verwijderen en aanbrengen

28 m2 houten schroten van het plafond demonteren en afvoeren. Regelwerk uitlijnen en nieuwe kunststof schroten aanbrengen met rvs schietnieten. Uitgesleten voegen van inpandig balkon opnieuw voegen (4 x 3 meter grote tegels van 30 cm).

Voor- en achtertuin straten

De voor- en achtertuin moet bestraat worden. In de achtertuin is het een tuin van ongeveer 50m2 waar 30m2 van wordt bestraat. De voortuin is ongeveer 14 m2, dit willen we laten bestraten met stenen en grote tegels. De stenen hebben wij al staan. Wij kunnen er zelf voor zorgen dat de grond is afgegraven.

Tuinrenovatie aan de achterzijde

Wij willen graag een renovatie van onze achtertuin met achterom van ongeveer 75 m2. Deze is aflopend in hoogte, dus er moet gewerkt worden in niveauverschillen. We willen de tuin iets kindvriendelijker maken. Op dit moment liggen er grote grijze tegels die gedeeltelijk hergebruikt kunnen worden als dat past in het nieuwe ontwerp. Daarnaast moet er een zwemvijver verwijderd worden. Op het eerste niveau willen we een zitkuil met banken aan de randen en een vuurtafel in het midden. Daarna een niveau van kunstgras, misschien een deel vlak en een deel aflopend naar een glijbaantje, tussen rechthoekige plantenbakken, die eindigt op rubber tegels. Over de lengte van de tuin een aflopend pad aan de rechterkant. Achter in de tuin staat een overkapping die we willen behouden en waarvan we de inrichting willen verbeteren. De poort bevindt zich onder de overkapping.

Bestrating in de achtertuin

Gaat om onze achtertuin. Kleine strook tuin de rest is nu bestraat met 10 x 10 cm. Oude tegels verwijderen, ophogen en nieuwe grote tegels bestraten. Te bestraten oppervlakte ongeveer 44 m2. Inclusief afvoeren en materialen in overleg.

Oprit bestraten en pad

Het bestraten van de voortuin. Een pad met waaltjes en 4 grote grijze tegels naar de voordeur. Een oprit / parkeerplaats van waaltjes voor het raam. Oppervlakte is om en nabij de 17m2

Voortuin bestraten

In verband met uitbouw carport naar dichte berging, willen we het looppad in onze voortuin wat breder maken. Een gedeelte van de groenstrook langs het pad komt bij het looppad. Idee is de huidige stenen/klinkers hergebruiken en hier enkele grote langwerpige tegels in te leggen met daaromheen de huidige stenen/klinkers. In de bijlage een schets van de huidige en mogelijke nieuwe situatie. Meedenken/advisering van vakman wordt op prijs gesteld.

Voegen en kitwerk in de badkamer vervangen

Heer/ mevrouw, Heel graag vraag ik bij deze een offerte aan. Ik ben net verhuisd naar een huis in Ondiep en uit de bouwkundige keuring blijkt dat er wat vocht achter wat tegels in de badkamer zit. Ik zoek iemand die in de hoek van badkamer, waar de douche zit, de voegen er uit wil halen en opnieuw wil voegen. Ook het kitwerk ziet er hier en daar niet meer zo mooi uit dus dit zou ik ook hier en daar opnieuw willen laten doen. Het gaat om grote tegels van 30 x 60 cm dus het gaat om niet heel veel voegen. Het is een douche van 1 X 2 meter en 2,5 meter hoog.

Opnieuw voegen van de badkamer

De vloer en de muren van de douchecel van de badkamer moeten opnieuw gevoegd worden. Dat is ongeveer 16m2, voornamelijk grote natuurstenen tegels. Bedankt.

Vloer betegelen

Ik wil graag een vloer laten betegelen in totaal 80 m2, een grote ruimte, een gang en 2 toiletten. Tegels 80 x 80 cm. De vloer is vlak en tegelklaar, vloerverwarming is al aangelegd. De tegelzaag kan op de binnenplaats. Spoedklus!

Partners

Partners van Casius