Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloertegels leggen:

Vloertegels leggen

Ik wil vloertegels laten leggen. Ongeveer 100 m2. Ik heb de tegels zelf al aangeschaft. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloertegels leggen uit heel Nederland:

Gietvloer aanbrengen

Ik wil een gietvloer in meerdere ruimtes laten leggen. Totaal 110 m2. Ondervloer bestaand uit vloertegels plavuizen deels met vloerverwarming. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Vloertegels leggen begane grond

Ik wil 51 m2 vloertegels laten leggen op de begane grond nadat een andere partij vloerverwarming heeft geplaatst. Tegels leveren wij aan (hornbach).

Vloertegels leggen

De begane grond moet worden voorzien van tegels. Afgewerkt. Tegels zijn 60x30cm. Het oppervlakte is c.a. 50m2.

Vloertegels leggen begane grond

Ik zoek een tegelzetter die mijn begane grond kan betegelen"Scandinavian Wood" 30 bij 60 cm. Het betreft 55 m2 aan vloer wat betegeld moet worden. Een andere partij legt vloerverwarming.

Toiletruimte betegelen

Ik wil de muren in de toiletruimte laten betegelen. Er zitten al tegels op, maar enkele zijn kapot gegaan. Ongeveer 5 m2. Vloer ook leggen: 1 m2. Wandtegels nog niet aangeschaft, vloertegels wel. Zo snel mogelijk i.v.m. toilet gebruik.

Vloer leggen

Wij willen graag op de beneden verdieping een vloer leggen waarvan wij ongeveer uitgaan van de volgende formaten: - ca. 6 m2 vloertegels - ca. 39 m2 houten tegels Ik ontvang graag een prijsopgave.

Vloertegels leggen

Ik wil graag vloertegels laten leggen in hal,keuken en bijkeuken op een aangelegde vloerverwarming. Totale oppervlakte in 18m2. Formaat tegel : 60x60 De tegels heb ik al uitgezocht. De vloerverwarming wordt ingefrezen in een betonvloer.

vloertegels leggen woonkamer

Ik graag zou ik vloertegels laten leggen voor de woonkamer het gaat om een pas opgeleverde nieuwbouwwoning. De vloer is als betonvloer opgeleverd en er is ongeveer 40m2 dat moet worden gelegd. De tegels krijgen wij over een aantal weken binnen.

Vloertegels leggen op balkon

verlijmen van vloertegels van 2'2 op een balkon verlijmen ongeveer 12 vierkantemeter

Vloertegels leggen

We willen graag 53 m2 vloertegels in de keuken en in de woonkamer laten leggen. Er ligt op dit moment nog laminaat. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief het verwijderen van de huidige vloer. De tegels koop ik zelf.

Partners

Partners van Casius