Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor stenen vloertegels leggen:

Stenen vloertegels leggen

Ik wil vloertegels laten leggen in mijn woonkamer, keuken en hal. Het oppervlak is 50 m2. Ik heb tegels, voegmiddel en lijm besteld.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stenen vloertegels leggen uit heel Nederland:

Keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken

Wij laten een nieuwe keuken plaatsen. Dit gaat gebeuren in week 49 vanaf maandag. Voor die tijd moet de oude keuken gedemonteerd en afgevoerd worden. Ook moet de plaatsing van de nieuwe keuken voorbereid worden. Gedemonteerd en afgevoerd moeten worden: een aanrecht met 3 onderkastjes, 5 bovenkastjes, een staande servieskast, 2 meter, een vrijstaande vaatwasser, een vrijstaand fornuis, gas/elektrisch, een motorloze afzuigkap. Verder moet wel afgevoerd, maar niet gedemonteerd worden 4 bovenkastjes, 1 onderkastje en een aanrechtblad van 240 x 40 cm. Water en rioolleidingen hoeven waarschijnlijk niet verplaatst te worden. De gasleiding moet worden afgedopt. De elektrische leidingen moeten wel aangepast worden. Er moeten ook 2 of 3 nieuwe groepen gemaakt worden. Daarvoor is ruimte in de meterkast. Er liggen ook 2 loze leidingen van de meterkast naar de keuken. Er moeten 4 vloertegels, 30 x 30 cm, verwijderd worden en een randje nieuwe vloertegels gelegd worden, 10 tegels van 30 x 30 cm. Aan de muren hoeft waarschijnlijk niets gedaan te worden, zij komen bijna volledig achter de nieuwe keuken. Er dient ook een gat gemaakt te worden in een stenen muur voor de afzuigkap.

Garage verbouwen tot mantelzorgwoning

Huidige situatie: enkel stenen garage/bijgebouw (9 x 5 meter), 1 tussen muur, 1 garagedeur, 5 buitendeuren. Helft vloertegels, helft stoeptegels. Elektra en water aanwezig. Riolering moet aangesloten worden (naar de weg). De gewenste situatie is het maken van een volledig geïsoleerde mantelzorgwoning met 4 ramen, 2 deuren, afgewerkte binnenzijde, het plaatsen van een keuken en sanitair. Er is elektriciteit aanwezig en er komt water in de schuur maar er is nog geen riolering, de elektra punten kunnen eventueel door ons verlegd worden. In de keuken, badkamer en toilet moet een waterleiding verlegd worden. Het moet gewoon een zelfstandige woning worden. De garagedeur mag eruit en daar mag een raam komen. Het hoeft niet per se gemetseld worden maar het geheel moet wel goed geïsoleerd zijn.

Vloertegels in de gang en keuken leggen

Ik wil een stenen vloer in gang en keuken leggen. 7 bij 1 meter met tegels van 45 bij 45 centimeter.

Vloertegels laten leggen

Ik wil graag de vloer in de woonkamer, hal en keuken laten betegelen met een 60 x 60 cm stenen vloer. Al het materiaal zal reeds aanwezig zijn en het gaat hier puur om de arbeidskosten voor het betegelen. Ongeveer 52 m2 zal er betegeld moeten worden. Gelieve te contacten via email.

Badkamer en WC betegelen

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van nieuwe tegels op de vloeren van de badkamer en toiletruimte. De badkamer is ongeveer 5 m2. Huidige stenen vloer er uithalen. Nieuwe vloertegels zijn 30*60 cm. In de wc wil ik graag over de bestaande vloer heen laten tegelen. Nieuwe vloertegels zijn 30*60 cm. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de vloeren.

Dorpel badkamer ophogen

Mijn badkamer heeft, door het laten plaatsen van nieuwe vloertegels, nu een te lage stenen dorpel. Deze moet opgehoogd worden om lekkage te voorkomen. Verder moet er nog gat in de vloer rondom de afvoer van de wastafel worden gedicht. Kunt u mij hiervoor een offerte sturen? En kunt u mij laten weten wat uw plan is met het ophogen van dorpel? Alvast vriendelijk bedankt.

Aanbouw laten plaatsen

Ik wil een aanbouw van 3 x 3 meter, met een plat dak, lichtstraat, een schuifpui op een hoek, 2 stenen muurtjes van 1 meter want 2 muren zijn reeds aanwezig. Ook: de verwarming aanpassen, lichtpunten aanpassen., vloertegels leggen, het ventilatierooster kruipruimte aanpassen, pleisterwerk binnen. De gevel doorbreken en een steunbalk in de achtergevel plaatsen. De fundering maken. Er is ook nog geen reken- of tekenwerk. Ik wil graag een of meer referenties waar ik kan kijken hoe daar een aanbouw door u geplaatst is.

Grote verbouwing in de woning

Ik heb een woning en zou graag naar mijn wensen een en ander willen veranderen: 1. Muren slopen (geen dragende muren); 2. Vloertegels aanbrengen eventueel met vloerverwarming (ongeveer 50 m2, 1 verdieping, er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden); 3. Leiding verplaatsen voor de keuken (de keuken wordt verplaatst); 4. Badkamer renovatie (er moet een ligbad geplaatst worden, er moet betegeld worden, er moet sanitair geplaatst worden, er zal ook gesloopt worden. De badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter); 5. Slaapkamer (er zit hier nu een douchecabine en een toilet, ik wil deze ruimte graag betegeld hebben en eventueel een ligbad in de ruimte plaatsen); 6. Optrekken van een stukje naar buiten. We willen graag een serre van 2.50 meter diep en 5.50 meter breed. Ik wil graag stenen muren en de rest glas. Het gaat om het verlengen van de woonkamer, hier zijn openslaande deuren voor nodig in de gevel.

2 onder 1 kap huis moderniseren

Wij willen een huis kopen dat zeer gedateerd is. Deze kunnen wij dan helemaal leeghalen en moderniseren. Het gaat om de volgende klussen: - Schroten plafond in de gang en woonkamer (9 x 6,5 meter) verwijderen en afvoeren; - Haard in de woonkamer verwijderen (volgens mij geen echte want er is geen rookkanaal op het dak bevestigd); - Doorkijkraampje van de hal naar de woonkamer moderniseren; - Oude keuken (3,3 x 4 meter) verwijderen en een aantal oude kastjes in de berging plaatsen; - Oude badkamer (2,8 x 2,1 meter) slopen en afvoeren; - Oude wc slopen en afvoeren; - In de woonkamer stenen wand stuken (sausklaar) (4,7 x 2,9 meter); - In de hal stenen wand stuken (sausklaar) (4,7 x 2,9 meter); - Misschien het plafond stuken in de woonkamer en hal (ligt eraan wat er onder de schrootjes zit); - We weten nog niet of we laminaat beneden laten leggen of vloertegels met vloerverwarming; - De rest van het huis laminaat laten leggen; - Op de eerste verdieping 1 kleine muur de schrootjes verwijderen (3,7 meter). We zoeken iemand het begeleiden en het plaatsen van een nieuwe keuken en badkamer, stuken, vloer leggen etc

Toiletruimte renoveren

Wij wonen in een oude woning waar wij de toiletruimte willen laten renoveren. Er hangt nu nog een ouderwetse stortbak die lekkage geeft. Wij willen nieuwe wandtegels tot halverwege de wand en nieuwe vloertegels. Er moet hier ter plaatse even worden beoordeeld, of dat over het bestaande tegelwerk kan worden geplaatst. Indien mogelijk willen wij er een inbouwunit met een hangend toilet laten plaatsen. Het bestaande fonteintje moet worden herplaatst. Ook willen we graag een nieuwe stenen dorpel. We zullen alle maten nog even goed opmeten. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor de levering van de materialen en de werkzaamheden.