Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelzetten in de badkamer en leidingen wegwerken/vervangen:

Tegelzetten in de badkamer en leidingen wegwerken/vervangen

Ik zoek een badkamerspecialist die de wanden en vloer van mijn badkamer opnieuw kan betegelen. De ondergrond bestaat uit beton en metselwerk. Naast het opnieuw betegelen dienen er een aantal leidingen te worden weggewerkt/vervangen te worden. Het gaat om 10 m2 aan wanden. De vloer betreft ongeveer 4 m2. Bestaande meubilair en voorzieningen blijven ongewijzigd.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelzetten in de badkamer en leidingen wegwerken/vervangen uit heel Nederland:

Tegelzetten bij badkamerproject

Badkamer renovatie Vloertegelwerk 2,5 m2, 60 x 30 cm. Wandtegelwerk 3,5 m2, 30 x 25 cm. Tegels, lijm en voegmiddel reeds in mijn bezit.

Tegels zetten in de badkamer

Tegelzetten in badkamer van circa 4 m2. Betonlook (30x60) op muur. Houtlook (15 x 85) op vloer. Vloer in visgraatmotief. Tegels zijn reeds aanwezig. Uit te voeren bij voorkeur tweede helft oktober.

Tegelwerk badkamer en toilet

Wij willen graag onze badkamer en het toilet opnieuw hebben betegeld. Op dit moment is de ruwbouw grotendeels klaar; op stukadoren en tegelzetten na. V oor beiden kunnen wij wel wat hulp gebruiken. De tegels zijn reeds aangeschaft. Badkamer: Tegels op de vloer: 10 m2 Tegels op de wand: 20 m2 2 wanden worden alleen gestuukt. Hier komen geen tegels. Toilet: Geen vloertegels Wandtegels rondom halfhoog.

Tegelzetten in de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer betegelen. Maar ik wil eerst weten wat kost het per m2 of het gaat per uur ? Wat kost het voor de wand en wat kost het voor de vloer? Ik wil graag de prijs exclusief btw en inclusief btw .

Tegels zetten in badkamer

Ik wil graag een offerte van tegelzetten in mijn badkamer. Ik zorg dat de wanden klaar zijn met gipsplaten en de vloer geegaliseerd. Het gaat om ongeveer 16 m2 (diepte 1,5m x breedte 1,6m x hoogte 2,4m) Tegels zijn 50 cm x 20 cm met een gedeelte van 2 m2 kleinere tegels. Lijm, voeg en tegels heb ik al aangeschaft. Ik hoor graag van u Met vriendelijke groet,

Badkamer betegelen

Wij gaan binnenkort onze badkamer opknappen. Op 1 april komt de installateur het leidingwerk afdoppen en wat aanpassen. Wij verwijderen het bad en er komt een inloopdouche. Er moet een deel van de vloer en wand worden vlak gemaakt. Daarna willen we er graag tegels over de bestaande tegels laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 4,32 m² vloertegels van 60 x 60 cm en ongeveer 21 m² wandtegels van 30,8 x 60,8 x 1 cm. Wij ontvangen graag uw offerte voor het egaliseren van de vloer en wand en het tegelzetten. De overige werkzaamheden worden door ons zelf uitgevoerd.

Tegelzetten in de badkamer

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten betegelen van mijn badkamer. De nieuwe tegels wil ik over de oude tegels heen laten plaatsen. Het gaat om 25 m2 wand en 10 m2 vloer. Op de wanden komen tegels van 15 x 30 centimeter en op de vloer tegels van 30 x 60 centimeter. De badkamer is nu voorzien van standaard tegels van 15 x 15 centimeter.

Badkamer en toilet renoveren

De badkamer en het toilet hebben nu nog een toilet met een staande pot. De Badkamer behoudt de indeling. In de badkamer moet geplaatst worden: hangend toilet, badkuip met spatscherm en douchestang, wastafelmeubel en radiator. Tegelzetten van de wanden tot het plafond en de vloer, afmonteren, kitten enz, alles moet gedaan. Hetzelfde geldt voor het toilet. Daar moet een hangend toilet en een fonteintje geplaatst. Ook geheel betegelen. Badkamer 2,08 x 2,10 meter. Toilet circa 0,90 x 0,97 meter. De sloopwerkzaamheden zijn dan al uitgevoerd. Tegels en sanitair aanwezig. We krijgen de sleutel eind maart, de klus zou dan begin april uitgevoerd moeten worden. Vooraf even komen kijken is mogelijk. Foto's kan ik mailen.

Tegelzetten in een nieuwbouwwoning

Er wordt in maart of april 2017 gestart met de bouw van onze vrijstaande woning. Er is 4 maanden voor de ruwbouw en 4 maanden voor het afbouwen berekend. Wij willen daar het plaatsen van wand- en vloertegels laten verzorgen in de afbouwfase. Het gaat om de volgende ruimtes en maten: Vloeroppervlak Keramische tegel (maat) oppervlak (m2) hal 30x30 7 toilet 30x30 1,68 bijkeuken 30x30 9,615 speelkamer 60x60 15 woonkamer en keuken 60x60 64,5 badkamer 60x60 10,1 wandoppervlak toilet 30x30 9,16 bijkeuken 30x30 3,24 toilet boven 30x60 9,36 badkamer 30x60 27,86 badoppervlak Hexogonaal (34,5x40) 1 achterwand douche Hexogonaal (34,5x40) 5,4 De vloertegels moeten gelegd worden op vloerverwarming. Wij ontvangen graag uw prijsopgave voor het plaatsen van de tegels inclusief lijm en voegmiddel. Wij schaffen zelf alle tegels aan.

Nieuwbouwwoning stucen en latexen

Wanden: 250 m2, zelf geschat. Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Mogelijk ook tegelzetten in de badkamer en twee toiletten. Deels vloer, douche en bij de wastafel. En vloertegels in de keuken en toiletten. De wanden van de toiletten tot 1.20 meter hoogte. De wandtegels in de badkamer is circa 6 a 7 m2, eventueel in visgraat aanbrengen. De tegels zijn al gekocht. Het gaat om een nieuwbouwwoning die rond oud en nieuw zal worden opgeleverd. Volgende week vrijdag 4 november is er een kijkdag. Graag maak ik dan een afspraak tussen 13.30 en 15.30 uur.