Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor uitbouw tegelen:

Uitbouw tegelen

De dekvloer van onze uitbouw is per abuis tot 3 mm onder onze bestaande vloer gestort, met hierin ingefreesde vloerverwarmingskanalen die nog open liggen. Nu zoeken wij tegels en legwerkzaamheden voor een vloer van 12,5 m2 in een uitbouw. Hierbij moet de totale dikte van de tegelvloer zo dun mogelijk gehouden worden, om zo min mogelijk boven de bestaande, houten, vloer uit te komen.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw tegelen uit heel Nederland:

Fundering leggen voor serre met optie tegelwerk en vloerverwarming

Serre van aluminium uitbouw van 5 m bij 2. 40 m Hiervoor een fundering en vloer zodat de serrebouwer haar serre kan plaatsen. Eventueel afwerking qua tegelen en of vloerverwarming. Tuin bereikbaar, oppervlakte al uitgegraven en schoon zand gestort.

Badkamer af tegelen in Schiedam

Badkamer is reeds geregeld maar vorige tegelzetter heeft de klus niet afgemaakt door prive omstandigheden. Wat er moet gebeuren is het volgende: Wc uitbouw tegelen, douche vloer tegelen op cement vloer inclusief vloerverwarming, badkamer egaliseren inclusief vloerverwarming, 2 componenten voeg voor koper in de douche ruimte, voegen wanden en vloer, egaliseren gang en slaapkamer inclusief vloerverwarming. Tegels droge ruimte is Travertin en natte ruimte keramische tegels. Badkamer is ongeveer 4 m2 en de gang + slaapkamer 10 m2.

Uitbouw en diverse overige werkzaamheden werkzaamheden

Extra stenen uitbouw van 2 meter en ongeveer 570/550 cm. breed, de tuin loopt in een punt. Het huis wordt standaard geleverd met een uitbouw van 180 cm. Bouw in overleg met serrebouwer die serre dak en schuifpui installeert. Technische tekeningen van de serre aanwezig. Los maken achtergevel, het betreft een schuifpui (die willen wij nog verkopen). Heiwerk, grondwerk, overtollige grond afvoeren. Metselwerkzaamheden: buitengevelstenen en voegwerk gelijk aan bestaand. Isolatie als bestaande buitenmuren. Vloer die aansluit op bestaande vloer. Vloerverwarming aangesloten op bestaande vloer. Elektrastroompunt voor de spots van de serre. Noot: Het betreft een nieuwbouw woning in Haarlem. Ik ben zelf niet de opdrachtgever maar een familielid die wat meer tijd heeft om deze offerte aan te vragen. Woning wordt gebouwd aan de Harmenjansweg in Haarlem en wordt in februari opgeleverd. Mogelijk moeten er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd zoals het tegelen van de vloeren.

Meerder verbouwingen

Badkamer nieuw tegelen+witten+nieuwe badkamer . Woonkamer +Hal+Keuken met vloerverwarming maken. Complete benden woning witten. Uitbouw Serre binnen en buiten verven. Kozijn Zolder vervangen door kunststof,Kozijn Eerste verdieping vervangen Kunststof. Bestaande trap met tapijt met houten delen maken.

Begane grond tegelen

Graag zou ik mij gehele begane grond willen betegelen met 60 bij 60 cm keramische tegels die ik nog moet aanschaffen. Tijdens de bouw is de begane grond reeds voorzien van een vloerverwarming. De woonkamer wordt tevens uitgebreid met een uitbouw van 2. 4m x 5. 1m. Verder is een van mijn buren evt geinteresseerd met een zelfde uitbouw. Gaarne ontvang ik van u een offerte via de mail. Ik wens niet telefonisch benaderd te worden.

Kunststof serre laten plaatsen

Wij willen graag een kunststof serre uitbouw aan de zijkant van de woning realiseren. De serre moet volledig gesloten zijn. De diepte is 2 meter en de lengte ongeveer 6 meter. De buitengevel moet worden opengebroken en een steunbalk geplaatst. De vloer dient gelijk te zijn met de woonkamer. De verdere afwerking verzorgen wij zelf.

Serre aan de uitbouw bouwen

UItbouw Aan onze jaren 1910 woning willen we naast de al bestaande uitbouw beneden een extra serre uitbouw plaatsen (ongeveer 8 m2 extra vloeroppervlak). Deze komt dus tussen de huidige uitbouw en de uitbouw van de buren. We zitten te denken aan een serre uitbouw om de bestaande constructie zoveel mogelijk intact te houden. De gedachte is dat dit wel een woonserre wordt en goed betrokken moeten worden bij 't huis/keuken (vermoedelijk toekomstig eetgedeelte), maar de huidige woonkamer vloer en keukenvloer wel in tact blijft en behalve afwerking van de plafonds en muren in de rest van de woonkamer weinig aangepast hoeft te worden. Deze uitbouw zou wel inclusief verwarming en elektriciteit zijn. Afmetingen nieuwe uitbouw (schattingen buitenmaten (H x B x D)) 3 meter x 2.05 x 3.80 meter. Hoogte = plafond van de bestaande woonkamer en zal schuin aflopen in verband met de serre). Uitbreken Huidige openslaande deuren + raam erboven verwijderen. Deur uit de keuken + raampartij + muurtje onder raam verwijderen. Muur links van de keukendeur buiten inkorten (zodat er een kolom rechts van de openslaande deuren en links van de keukendeur buiten overblijft) De muren links en rechts van de openslaande deuren blijven staan om de gevel te dragen, zodat voor de gevel naar onze inschatting geen stalen draagbalk nodig is. Grond/vloerwerk Grond uitgraven voor fundering/vloer. Vloer storten + goede isolatie (8 cm). 1 a 2 ventilatiepijpen a 20 cm doorsnede in de vloer (voor het verlengen van de huidige kruipruimte isolatie onder het huis). Vloer uitbouw dient inclusief tegels precies gelijk te worden met de huidige keukenvloer. Tegelen vloer nieuwe ruimte (zelfde tegels als de keuken) > tegels wordt geleverd door ons. Aansluiting maken nieuwe vloer op bestaande vloer.

Loodgieters- en elektroklussen laten uitvoeren

- We willen graag een afzuigkap laten plaatsen en aansluiten (inclusief gat in buitenmuur). - We willen ook graag de wasmachine aansluiting van de badkamer naar de zolder verplaatsen (1 verdieping omhoog). - Daarnaast hebben we 13 lichtknopjes aan het plafond (met een trek touwtje) die we graag naar de muur zouden willen laten verplaatsen, ook willen we graag alle 15 uitbouw stopcontacten vervangen door plattere stopcontacten. - En zouden we graag de badkamer vloer laten betegelen (5,10 m2) en willen we graag een douchecabine, zwevend toilet, wastafelkastje met wasbak en design radiator laten plaatsen. Alle aansluitingen (douche, toilet, radiator, etc) kunnen op dezelfde plek blijven zitten. - Als alles in het budget past zouden we ook graag de vloer van het toilet beneden laten tegelen (1,5 m2) en daar ook een zwevend toilet plaatsen en een klein wasbakje met kastje. Aangezien we een niet een heel groot budget hebben, zouden we graag offertes ontvangen voor de werkzaamheden apart, we zijn bang dat we niet alles nu in 1 x keer kunnen doen. Het benodigde materiaal kunnen wij zelf aanschaffen (bij de praxis bv), maar we weten niet exact wat er voor alles nodig is. In overleg kan dit ook geoffreerd worden. U kunt, op afspraak, met ons de situatie komen bekijken.

Jaren '30 woning verbouwen en uitbouwen

Het gaat om een jaren 30 woning van 110 m2 die we willen verbouwen en uitbouwen: Uitbouw plaatsen 3.00 x 3.50 en bijkeuken openbreken en voorzien van openslaande deuren. Houten vloer woonkamer vervangen/isoleren. De huidige afmeting is 3.5 x 9 meter. Houten boeiboorden en overstek repareren. Schoorsteen herstellen, nokpannen en lood vervangen waar nodig. Dakkapel kozijn en zijwangen vervangen. Neuslatten aanbrengen. Elektra + wcd's nazien en vervangen waar nodig. Aanbrengen nieuwe cv + verplaatsen naar garage. Nieuwe badkamer 186 x 196 cm: inloopdouche, wastafel, betegelen en stuken. Zwevend toilet bg + fontein aanbrengen, en ook tegelen en stuken. Alles wordt zelf gesloopt en afgevoerd. We zijn nog in onderhandeling voor aankoop, een indicatie van kosten zien we graag spoedig tegemoet.

Complete badkamer en toilet installeren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De klus bestaat uit: -Slopen oude badkamer en afvoeren materiaal. -Combineren van aan elkaar gelegen badkamers door verwijderen tussenmuur (is geen draagmuur). -Vergroten van de ruimte door een uitbouw naar de slaapkamer. -Installatie van o.a. bad, toilet, inloopdouche en wasbak. Tegelen van de ruimte. -Wegwerken van leidingen in de ruimte. Ruimte is (voor uitbouw) ong. 3,5 bij 1.70 m. en wordt dan L-vormig. Spullen koop ik zelf/of in overleg met de vakman. Uitvoerdatum tussen 31 maart en 14 april. Tot verdere toelichting bereid. Graag een vrijblijvende offerte.