Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor enkele plavuizen op het balkon vervangen:

Enkele plavuizen op het balkon vervangen

Door brand moeten plusminus 5 plavuizen vervangen worden aan de rand van mijn balkon. Het is maximaal 3 meter lengte.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor enkele plavuizen op het balkon vervangen uit heel Nederland:

Plavuizenvloer verwijderen en egaliseren

Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben voor het verwijderen en afvoeren van een plavuizen vloer, en het verwijderen van tegels en een toiletpot in de toiletruimte Het betreft een huis wat ik nog niet in het bezit heb. Geen vloerverwarming aanwezig. Staat van de dekvloer onbekend. Eerste verdieping (Drive in woning met plaats voor de container op de oprit. Afval is via het balkon af te voeren met evt stortkoker naar begane grond direct in de container, hekwerk van het balkon zal door mij gedemonteerd worden), 50m2, woonkamer met open keuken en gang. Ook graag een indicatie van de kosten voor het egaliseren. Ook ben ik bereid met het helpen afvoeren naar de container.

Balkon betegelen

Wij hebben een balkon in een driehoek en willen die graag betegelen met winterharde plavuizen. Hij is 7,5 vierkante meter. Willen graag weten wat dat gaat kosten. Wij hebben een lift in het appartementencomplex.

Balkonvloer betegelen

Ik wil mijn balkonvloer opnieuw laten betegelen, een deel van de huidige (plavuizen) tegels is door vorst los gaan zitten. Nu is mijn vraag of dit hersteld kan worden of dat er een hele nieuwe vloer op moet? Het balkon is ongeveer 12 m2, ongeveer twee derde van de tegels is los komen te zitten. Graag voor de winter.

Diverse klussen in aangekochte woning

Wij hebben een huis gekocht in Den Haag waar verschillende klussen moeten gebeuren. Een deel komt vanuit het bouwkundig rapport, een deel als extra verbouwing. - Werkzaamheden kruipruimte vloer (onder ander het aanbrengen van ventilatie, herstel balkkoppen, verwijderen puin/rommel); - Controle gasleidingen; - Controle elektrastelsel; - Nalopen CV-leidingstelsel; - Plaatsen nieuwe CV-ketel; - Herstel gevel achterzijde; - Vervangen zink balkon; - Inspectie dak; - Verwijderen stenen vloer (plavuizen) hal, WC, begane grond en keuken; - Verwijderen vloerbedekking trappen (2x) en gang 1e en 2e etage; - Plaatsen van een muurtje (waar nu een deur zit); - Schilderswerkzaamheden. De start voor het uitvoeren van de werkzaamheden is idealiter medio mei.

Balkon opnieuw betegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter om mijn balkon opnieuw te betegelen. Het balkon is bij oplevering(2010) betegeld. De onderlaag bestaat uit bituum, waarop door de aannemer toetertijd een onderlaag is aangebracht. Deze onderlaag bestaat uit een oranje blokjesvormige mat, waarop een egalisatie laag is aangebracht. De rand rondom is aangesmeerd met een speciaal groen kleurig hechtingsmateriaal. Daarna is het balkon betegeld met dezelfde plavuizen als binnenshuis. (Vorstvrij) Helaas heb ik geen tegels meer extra in mijn bezit, en het bedrijf waar ze destijds gekocht zijn, is helaas failliet. Het betreft het merk Ragno, leisteen zwarte tegels. 30x60 cm. Er is een soort witte lijm laag, vermoedelijk door de voegen naar boven gekomen, waardoor de tegels een witte laag hebben gekregen. Er komt vermoedelijk ook vocht door de voegen naar boven. Dit probleem doet zich niet voor op de randen. Direct op beton betegeld, geen bitumen onderlaag. Kunt u mij een vrijblijvende offerte sturen voor het renoveren van dit balkon? Met en zonder soortgelijke tegels? Indien u foto's wenst van de situatie, kan ik u deze toesturen. Alvast bedankt.

Balkon waterdicht maken

Gaat slechts om een balkon van 3.5 meter breed en ruim 1 meter diep, er liggen nu plavuizen op die los zijn komen te liggen omdat water in de voegen komt en het kapot vriest. Ook de verflaag aan de onderkant van het balkon laat los omdat het water uit het beton moet. Ik zou graag de plavuizen willen laten verwijderen en een waterdichte vloer willen hebben. Ik hoop dat u hier een goede / betaalbare oplossing voor heeft, het is maar een klein klusje maar ik hoop dat u hier tijd en een goede oplossing voor heeft.

Balkon verdiepen

Ik wil mijn baton balkon van 5.50 meter x 1.45 meter over een breedte van 3.20 willen wij het balkon verdiepen tot +/- 2. 5m (met een halfronde vorm). Onderkant zoals nu afgewerkt met wit pleisterwerk en vloer met plavuizen. Het kan niet op de bestaande constructie bevestigd worden

Plavuizen leggen op een balkon

Ik heb een betonnen balkon van ongeveer 300 x 225 cm. Ik wil daar graag vorstbestendige plavuizen op laten leggen. Ik heb al mooie plavuizen bij Praxis gezien van 33 x 33 cm. Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van de plavuizen. Ik sta open voor adviezen, ook voor een ander aanbod van materialen.

Serre met fundering aan huis bouwen

Graag ontvangen wij een prijsopgave voor een serre van 5 meter breed, 2,5 meter diep, standaard hoogte, waarbij een aantal palen geheid moeten worden, veengrond. Het betreft een hoekwoning, de huidige ruimte is keuken. Aan de achterkant zit een balkon over de hele breedte van 5 meter en is 1,5 meter diep waaraan de serre zal moeten aansluiten. De huidige tegelvloer zal verwijderd moeten worden en te worden voorzien van grote plavuizen van 1 bij 1 meter. Graag advies: denk aan kunststof/aluminium of evt. opmetselen? Geen vergunning nodig, wel meldingsplicht.

Renovatie hoekwoning

Betreft de renovatie van een hoekwoning. Het is een woning uit 1970. Deze woning hebben we gekocht en 23 september krijgen we de sleutel. Daarna zo snel mogelijk starten. Gaat om de volgende werkzaamheden: - Balkon opknappen - Dakkapel plaatsen - Dakgoten vervangen - Nok metselen - Sommige pannen vervangen - Muren en plafonds stucen - WC en badkamer tegelen en sanitair plaatsen - Mogelijk plavuizen leggen op de benedenverdieping en bestraten van de tuin.