Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloer in leefruimte en hal betegelen:

Vloer in leefruimte en hal betegelen

Wij willen graag onze 'leefruimte' en hal laten betegelen. Het zijn zwarte granieten tegels in Romaans verband, tegels hebben we al. Oppervlakte is circa 60 m2. Vloer is een cement dekvloer, reeds een paar maanden geleden gelegd. Wij willen de tegels gelegd hebben voor de kerst maar na 10 december.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer in leefruimte en hal betegelen uit heel Nederland:

Steunbalk vervangen door langere in voormalige garage

Onze voormalige garage uit 1971 is door de vorige bewoners omgebouwd tot keuken / leefruimte. Afmeting 10 meter x 4 meter. In deze ruimte zit tevens het toilet. Op een van deze muren van het toilet steunt een stalen C-balk, welke de dak balken (lengterichting ) ondersteunt. Het betreft hier een plat houten dak, zonder opbouw. We willen graag het toilet verplaatsen naar de gang om zo meer ruimte te krijgen in de voormalige garage. Hiervoor verliest de C-balk zijn muur en steun. Deze C-balk willen we graag verlengen/vervangen zodat de balken van het dak ondersteund blijven. Op de plek van de huidige balk, loopt onder de vloer een fundering, omdat op deze plek van oorsprong een muur heeft gestaan. Kunnen jullie het aanpassen van deze ondersteuning verzorgen? Alvast hartelijk dank voor jullie reactie.

Geluidsisolatie aanbrengen tegen muziekoverlast

Wij hebben een leefruimte boven onze tango-salon en willen de vloer in die ruimte isoleren om een groot deel van het geluid (tango-muziek) kwijt te zijn. Als alternatief het plafond van de salon isoleren. Het is een kleine 100 m2. Wat zou u adviseren?

Ventilatiesysteem en saneerpleister in de kelder aanbrengen

In onze kelder van ongeveer 5 x 2 x 1.8 meter (L x B x H) ontstaat er veel zoutvorming op de muren en vloer door optrekkend vocht. Al mijn gereedschap roest weg. Graag wil ik deze kelder voorzien van een fatsoenlijke ventilatie. Uiteindelijk wil ik de kelder voor opslag gebruiken, dus niet als leefruimte, Hierdoor wil ik de muren ook van saneerpleister voorzien (of een andere oplossing) om de zoutvorming tegen te gaan. Graag zou ik op voorhand een globale offerte willen ontvangen alvorens we een afspraak maken om de kelder te bezichtigen.

Kelder onder het huis bouwen

Ik ben bezig met het aankopen van een woning. Om extra leefruimte te creëren wil ik een kelder laten bouwen. De kelder zal ongeveer 6 bij 11 bij 2.60 meter moeten worden, die uitsteekt aan de achterzijde zodat daar later een uitbouw op gerealiseerd kan worden. De vloer op de begane grond zal verwijderd moeten worden en de kelder uitgegraven. De kelder zal met een vaste trap en wateraansluiting en afvoer opgeleverd moeten worden. Op deze wijze is de vloer op de begane grond gelijk aangepakt.

Garage bij het huis betrekken

De garage bij het huis betrekken. De garage staat aan het huis vast. We willen vanuit het huis een deur naar de garage toe. De garage isoleren, ramen plaatsen, de garagedeur vervangen door een kozijn met een raam en de vloer afwerken. De garage is 3,5 x 8 meter ongeveer (er kunnen net geen twee auto's van gemiddeld formaat achter elkaar staan). De ruimte moet als leefruimte gaan dienen. Graag verneem ik uw reactie om een afspraak te maken.

Eikenhouten vloer schuren

Wij willen graag in ons nieuwe huis onze vloer op de begane grond laten schuren. Het is een massief eikenhouten vloer, tapis gelegd, die door de vorige bewoners grijs is geschilderd. De oppervlakte is ongeveer 60 m2. Het gaat om een grote leefruimte met daarin de keuken en verder een hal. Graag zouden wij hiervoor offertes ontvangen. Wij willen met de vakman overleggen over de uiteindelijke afwerking. Wij hebben de voorkeur voor uitvoering van het werk in de periode 19 t/m 21 oktober.

Gietvloer laten aanbrengen

Via deze weg zou ik graag een gespecificeerde offerte willen aanvragen voor het laten plaatsen van een gietvloer in onze woning. Wij bezitten een appartement op de eerste verdieping en zullen naar verwachting binnen 6 maanden starten met een grote verbouwing. Na het optreden van schade die is ontstaan tijdens het laten plaatsen van een nieuwe fundering zijn wij genoodzaakt de woning helemaal te laten strippen. Na de herstelwerkzaamheden, plaatsing nieuwe achtergevel, vloer, muren en plafond, kunnen wij de woning opnieuw laten indelen en willen van de gelegenheid gebruik maken om er iets moois van te maken. Naar verwachting zal onze nieuwe woon/leefruimte, woonkamer + open keuken, een oppervlakte krijgen van ongeveer 70 m2. Omdat wij een houten vloer hebben, en het liefst ook vloerverwarming willen laten plaatsen hoop ik dat u mij kunt adviseren over het soort gietvloer die het beste aansluit bij de mogelijkheden die de woning biedt. Mocht het gebruik van vloerverwarming icm een gietvloer niet mogelijk zijn op een houten vloer, dan laten we dit vloerverwarming achterwege. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet.

Waterpas maken van de garagevloer

Mijn huidige garage wordt omgebouwd tot leefruimte. Het hoogte verschil van de garage is 6 cm. De oppervlakte is ongeveer 16 m2. De bedoeling is dat er direct op de vloer een dunne ondervloer wordt aangebracht. Er is genoeg ruimte voor de deur voor een pompwagen.

Stenen garage aanbouwen

Ik heb een hoekhuis gekocht en ik zou graag een garage aan de zijkant willen aanbouwen. De afmetingen bedragen ongeveer 8 x 4 x 2.5 meter. -De garage moet gebouwd worden met (ongeveer) dezelfde stenen als het huis en moet voorzien worden van een plat dak met hemelwater afvoer. -Er moet een fundering komen (heien waarschijnlijk nodig) met een geïsoleerde beton vloer. -Er moet een binnendeur komen tussen de garage en de keuken, een garage roldeur (~2,5 meter breed) en een groot raam aan de achterkant (ik heb er eentje die misschien hergebruikt kan worden). -Daarnaast moet de garage worden voorzien van elektra, water, en waterafvoer (kan uit keuken ernaast doorgetrokken worden). -Isolatie is gewenst, maar het wordt geen leefruimte. -Als extra (als het budget toelaat) wil ik aan de voorkant een luifel plaatsen van ongeveer 6 meter, doorgetrokken tot aan de voordeur met verlichting. Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsindicatie/offerte van de totale kosten.

Vrijstaande garage bouwen

Hierbij wil ik een prijsindicatie opvragen voor het laten bouwen van een vrijstaande garage op een stuk eigen grond waar geen vergunning nodig is. Het gaat om een vrijstaande garage met: - Binnenafmetingen in meters (lxbxh) = 6.0 x 3.0 x 2.5 - Stenenmuur met isolatie en ventilatie - Plat dak met isolatie en metalen omlijsting - Betonnen vloer met isolatie - Hemelwaterafvoer - Elektriciteit (zelf aanleggen) - Roll-a-door garagedeur, afmetingen in meters (bxh) = 2.5 x 2.2 - Hardhouten bergingsdeur met dubbelglas, afmetingen in meters (b) = 0.9 Fundering nog niet aanwezig. In termen van isolatie worden minimale eisen gesteld, omdat de garage nooit als leefruimte gebruik zal gaan worden. Bovendien heeft de garagedeur geen isolatie.