Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Amstelveen of directe omgeving.

2582 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: tegelzetter voor het betegelen van nieuwbouwwoning met vloerverwarming, 3 woonlagen., vloertegels leggen op een woonlaag in nieuwbouw huis, tegelwerk uitvoeren, betegelen nieuwbouw huis, vloer tegels plaatsen in nieuwbouwhuis, badkamer opknappen, een tegelvloer plaatsen, vloer betegelen, vloertegels laten zetten en eventueel wandtegels, keukenvloer tegelen, vloertegels leggen, tegelwerk badkamer, stenen vloertegels leggen, douche betegelen, tegelen van de badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Amstelveen:

Douchecel opnieuw laten voegen

Ik zou graag mijn douchecel opnieuw laten voegen. Hij bestaat uit drie wanden tot het plafond. Het gaat om ongeveer 5-6 m2.

Enkele plavuizen op het balkon vervangen

Door brand moeten plusminus 5 plavuizen vervangen worden aan de rand van mijn balkon. Het is maximaal 3 meter lengte.

Ruimte betegelen

70 m2 tegelen 60x60 tegels

Tegels zetten in badkamer en keuken

Tegels in badkamer en keuken wand vloer badkamer 5 m2 vloer 2,50 hoog keuken wand 3 m2 vloer 6 m2.

Vloer in leefruimte en hal betegelen

Wij willen graag onze 'leefruimte' en hal laten betegelen. Het zijn zwarte granieten tegels in Romaans verband, tegels hebben we al. Oppervlakte is circa 60 m2. Vloer is een cement dekvloer, reeds een paar maanden geleden gelegd. Wij willen de tegels gelegd hebben voor de kerst maar na 10 december.

Tegelwerk in de keuken vervangen

Vervangen twee tegels in keuken, nieuwe tegels zijn reeds aanwezig.

Vloertegels in de badkamer leggen

Wil graag mijn vloer laten tegelen in de badkamer (circa 1.30 x 1.50 meter). Op afschot maken. Tegel op tegel. Tegels en lijm zijn aanwezig.

Wandtegels plaatsen in de toiletruimte

Ik wil mijn toiletruimte graag laten voorzien van nieuwe wandtegels. Ik wil via email een afspraak maken, omdat ik slechthorend ben. Ik laat de klus hier graag even beoordelen. Ik heb tegels van 30 x 60 cm en alle materialen al gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloertegels plaatsen

Wij willen graag weten hoeveel het zou kosten om rond de 35 m2 vloertegels te plaatsen. Wij zijn van plan om de tegels bij Gamma te kopen (cemento oxide 60 x 60 cm).

Vloertegels leggen

Betreft tegels leggen in de keuken, hal en de wc (3+3+1 m2). Het zijn tegels van tegels 30 x 60 cm. Op de keukenvloer (beton) ligt nog een minimaal restant van kurk, na het verwijderen van de oude vloerbedekking. In de hal ligt laminaat, dit zullen we zelf verwijderen. In de wc kan het over de huidige tegels. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer renoveren en vloer huiskamer betegelen

Ik wil een tegelvloer in de huiskamer. Het oude laminaat (40 m2) en stukje plavuizen (2 m2) in de keuken weghalen. Eventueel egaliseren en nieuwe vloer leggen. Nieuwe tegels heb ik wel uitgezocht, maar nog niet aangeschaft. De badkamer wand- en vloertegels en douchewand plaatsen. Vooraf het bad verwijderen. En een nieuwe wasbak monteren. De badkamer is 2 x 2 meter. Op de wanden tot het plafond tegelen. De maten zijn circa maten, ik zal nog even moeten opmeten wat de maten precies zijn.

Tegelwerk in de badkamer opnieuw voegen

Ik heb tegelwanden met 20x20 cm tegels. Een wand is 173 x 153 cm. En 2 maal 87 x 153 cm. De oude voegen verwijderen en nieuwe aanbrengen. Plus een nieuwe kitrand bij het bad.

Tegelen van de keukenvloer

In de keuken dient er 8 m2 geëgaliseerd te worden. Daarna zou ik graag de tegels laten leggen en te laten voegen. De tegels hebben wij al aangeschaft, de overige materialen dient door de vakantie geleverd te worden.

Tegels op de keukenwand laten zetten

Wandtegels in de keuken , 4m2 .

Vloertegels in de nieuwbouwwoning leggen

Souterrain, keuken en hal tegels leggen in nieuwbouw woning. Totaal ongeveer 90 m². Graag prijs per m² inclusief materiaal (lijm e.d.) exclusief tegels.

Vloertegels leggen in de schuur

Mijn schuur is inpandig. Ik heb 6 m² vloertegels gereserveerd bij Praxis. Ik zoek iemand die deze tegels kan leggen.

Keuken en WC betegelen

Een kleine keuken betegelen (1.30 x 3. 10 meter) plus wc betegelen (0,9 x 0,9 meter). Ik heb de oude tegelvloer in de keuken verwijderd en nieuw watervast multiplex 22 mm gelegd. In wc tegelen over de oude tegelvloer. De tegels in de keuken zijn 60x60 cm en voor de wc 30x30 cm. Tegels, lijm en voegmiddel zijn gekocht bij MeesterSmeets in Amsterdam. Ik zoek een tegelzetter die op korte termijn de tegels super strak kan leggen!

Vloer betegelen na vloerverwarming aanleggen

De vloer betegelen na vloerverwarming aanleggen. Het is 50 m2. De tegels hebben we al aangeschaft. Ik wil graag een erkend iemand die ook even bij mij kan komen kijken.

Badkamer opnieuw voegen

Het voegwerk in mijn badkamer op vloer en muur is lelijk door schimmel en slecht voegwerk bij verbouwing. Dit voegwerk moet vervangen worden. Het gaat om 5 m2 vloertegels (tegel 30 x 30 centimeter) met grijs voegwerk en 21 m2 wandtegels (tegel 15 x 15 centimeter) met wit voegwerk. Tevens wil ik 5 beschadigde tegels vervangen. De tegels heb ik in voorraad.

Badkamervloer betegelen

Mijn badkamer heeft momenteel een jaren '60 gietvloer en die wil ik graag laten betegelen. De vloer is 1 bij 1.80 meter groot en de tegels zal ik zelf aanschaffen.

Vloertegels in de badkamer leggen

Het betreft het verwijderen van de bestaande tegelvloer in een badkamer en het leggen van een nieuwe tegelvloer, inclusief dorpel en voegwerk plus doucheafvoer. De badkamervloer is ongeveer 4.6 m² groot. Het verwijderen en terugplaatsen van een glazen douchewand is waarschijnlijk nodig, idem voor wastafel. De tegels, dorpel en afvoer kopen wij zelf. Tegellijm en voegsel laat de klant aan de vakman over.

Laminaat op de begane grond vervangen door tegelwerk

Ik heb wateroverlast gehad en wil nu de laminaatvloer in mijn keuken, woonkamer en hal laten vervangen door een tegelvloer. Het gaat om ongeveer 25 m². Ik ga graag even met de tegelzetter in gesprek over de best passende tegelmaat. De laminaatvloer moet worden verwijderd en afgevoerd. Ook moeten er enkele kasten in de woonkamer en keuken worden verwijderd om de tegels te kunnen leggen. Ik wil ook een tegelplint langs de muren. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarna uw aanbieding voor de tegels en de montage. Dit is overigens geen verzekeringswerk.

Kapotte vloertegels vervangen

Onze woning is verkocht en ik wil voor de overdracht nog 2 kapotte vloertegels van 20 x 20 cm in mijn keuken laten vervangen, zodat ik de woning netjes kan opleveren. Ik heb hier nog reservetegels voor. Ik wil dit als het mogelijk is op 15 of 16 november laten verzorgen.

Renovatie in badkamer

Een badkamer moet worden betegeld met 60 x 60 cm vloertegels die op de wand, 18 m2, en op vloer, 5 m2 moeten worden geplaatst. De badkamer is ongeveer 2 x 2.50 meter. Er is een nieuwe betonvloer aangebracht en de wanden zijn gestuukt en waterpas, gecontroleerd. De ombouw van het inbouw reservoir moet worden betegeld. Het is een bewoonde woning. Er moet een zand/cementvloer aangebracht worden met afschot naar de douchegoot en daar bovenop elektrische vloerverwarming. Het tegelwerk moet heel strak worden uitgevoerd, liever hogere kosten dan minder strak tegelwerk.

Douchewand betegelen

Door een lekkage vanaf mijn dak zijn er tegels los gekomen in de doucheruimte. De lekkage is opgelost. Ik zorg voor nieuwe tegels inclusief zwarte banden. Uitvoering graag zo spoedig mogelijk. Het droogt wel snel.