Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Alkmaar of directe omgeving.

1927 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, tegelen badkamer: wanden en vloer, tegelwerk badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Alkmaar:

Tegelwerk in de badkamer

Badkamer betegelen. Wanden totaal 22 vierkante meter en vloer totaal 4,5 vierkante meter. Drie wanden met witte tegels formaat 30 x 60. En de vloer en een wand met een houtnerftegel. Badkamer is recht, weinig hoekjes etc.

Badkamermuren en douche bak tegelen tegelen

Ik heb het bad weggebroken. Hierdoor moet er opnieuw betegeld worden, zowel de muren als douchebak. Het gaat om 20 m2.

Keukenwand tegelen

Ik wil een wandje achter de kookplaat betegeld hebben en langs het hele aanrecht een stoot rand. In het geheel ongeveer 2 vierkante meter en gedeeltelijk tegelen over bestaande tegels. De tegels zijn 12 bij 12 cm.

Second opinion tegelwerk badkamer

Ik ben niet tevreden over het tegel- en kitwerk in mijn badkamer. Ik heb het er gisteren over gehad met de badkamerman, maar die geeft aldoor aan dat de tegels niet recht zijn en het daaraan ligt. Ik ben geen expert en wil graag de mening van een specialist horen voordat ik besluit wat ik ga doen. Tegelwerk/kitwerk overnieuw laten doen of accepteren. En overnieuw doen, dan niet door dezelfde man, maar wat zijn mijn rechten? Ik heb inmiddels 80% betaald. Daarnaast advies nodig over douchehoek, heb twee zijwanden maar teveel water dus moet een andere oplossing voor komen.

Tegelzetter voor zaterdag

Wij willen onze keuken vloer betegelen, 5 m2 . Graag nog a.s zaterdag. WIE HELPT ONS.?

Kit- en tegelwerk in de badkamer

In de badkamer hebben wij onder de douchebak lekkage door de kitranden, ongeveer 8 meter. Graag willen wij de kitranden van de douchebak en wasbak laten vervangen. Verder moet een tegel onderaan de douchebak verwijderd worden om hieronder te kunnen drogen en vervolgens weer een nieuwe tegel geplaatst worden, tegels aanwezig.

Betegelen van de WC-ruimte

Onze wc moet betegeld worden. De ruimte is iets minder dan 1 meter bij 1 meter en 2 meter 30 hoog. Wij hebben grote tegels voor de muur en vloer. Deze zijn 20 bij 30 cm. Op de muren zit nu gipsplaat.

Keukentegels laten voegen

Wij willen graag 10 m2 keukentegels laten voegen. Voeg is 5 mm.

Woning betegelen

In de woonkamer en de gang, 72 m2 groot, wil ik graag houtlook tegels van 160 x 26 cm laten leggen. In het toilet op de begane grond van ongeveer 1 bij 1 meter dient de vloer en de wanden betegeld te worden. In de badkamer dient er een zandcementvloer en eventueel vloerverwarming in overleg gelegd te worden. Daarna moeten de wanden en de vloer betegeld worden. De ruimte is ongeveer 2.50 bij 3.50 meter groot. De uitvoering van de houtlooktegels in de woonkamer en gang wil ik graag in week 17 laten leggen.

Vloertegels op een zandcementvloer aanbrengen

4 m2 vloertegels leggen met een zand-cement dekvloer (deze moet er nog in gelegd) erbij met afschot naar douche instap. Betegelen van de muren circa 6.5 m2 instapdouche.

Badkamer betegelen

Ik heb een tussenwoning gekocht en krijg daarvan in december de sleutel. Ik wil daar de tegels in de badkamer van 170 x 235 cm laten vervangen. Ik zal zelf de tegels verwijderen en de muren strak laten stuken. Daarna wil ik 23 m² tegelwerk laten plaatsen. Het gaat om vloertegels van 60 x 60 cm en wandtegels van 30 x 60 cm. De klus kan starten in week 52 of week 1 als de tegelzetter tijd heeft. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda en ook een plattegrond.

Vloer- en muurtegels vervangen

Wij willen graag de vloer van de hal in onze flat (circa 60 x 60 - oude tegels verwijderen, nieuwe plaatsen) en de muren (circa 20 x 40 - oude tegels verwijderen en nieuwe plaatsen of tegels over tegels, zijn daar nog niet over uit en willen graag de prijsverschillen afwachten) opnieuw laten betegelen. De exacte metingen moet ik nog doen, dus zou ik graag een offerte ontvangen per m2. Het is best veel werk dus graag reactie van bedrijven met meerdere medewerkers.

Tegels laten zetten

Ik wil graag een vloer laten leggen van 27meter vierkant , tegels zijn 60 bij 120 . Graag ontvang ik een offerte hierover.

Tegels plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag de woonkamer muur betegeld hebben hebben met steenstrip matten. De steenstrips heb ik al. De totale oppervlakte van de muur is 3.4 hoog, 3.5 breed. De muur is momenteel behangklaar gestuced. Vakman zorgt voor de lijm etc, ik voor de tegels. Het gaat om deze tegels: interlock farilya, grijs-bruin.

Granieten blad inkorten

Mijn granieten aanrechtblad moet 40 cm ingekort worden.

Wanden en vloer van een woning betegelen

Wij willen graag de vloer in de keuken, toilet en badkamer betegelt hebben, en in de toilet en badkamer willen wij ook de muren laten betegelen. De afmetingen zijn: Keuken: 4.10 x 1.90 meter. Badkamer: 2.00 x 1.70 meter. Toilet: onbekend. Wij willen als vloertegels tegels van 60 bij 60 centimeter en de wand tegels weten wij nog niet. Tegels zijn nog niet aanwezig.

Steenstrip(tegels) plaatsen

Ik zoek iemand die de volgende tegels voor mij tegen de wand kan plaatsen, het gaat om de volgend tegels. En het leveren van een afdek strip. Is 2. 6 hoog, 3,5 breed. -laminaat-decoratie/tegels/wandtegels/wandtegel-farilya-creme-interlock-25x45cm-per-0-85m%C2%Bdeze tegel ik hoor graag hoeveel het kost. Vak man zorgt voor lijm etc

Badkamervloer tegelen over bestaande tegels

Ik wil graag 4 m2 badkamervloer laten betegelen met eventueel een renovatie put. Tegels zijn aanwezig. Er liggen nu tegels, wellicht dat het overheen kan. De tegels die ik heb gekocht zijn 30 bij 60 cm.

Voegen en kitten in de badkamer

Ik zoek iemand die in onze douche (2003) opnieuw wil voegen en kitten. We hebben ook een whirlpoolbad waar omheen gekit moet worden. Alleen waar de douche en het bad zijn moet er gevoegd en gekit worden. Het zijn vierkante tegels, de afmeting weet ik niet. U mag even komen kijken.

Keukenwand tegelen

Wij willen een kleine keuken achterwand plus twee kleine zijmuurtjes laten betegelen. De keuken is 2.70 meter breed en de keukenwandjes ongeveer 65 cm. Materiaal gaan we zelf aanschaffen (20 bij 40 cm). De oude tegels verwijderen we zelf.

Voegen in de douche herstellen

De voegen van de douche zijn niet meer waterdicht. Deze wil ik graag waterdicht laten maken of vervangen. Het gaat om ongeveer 40 meter smalle voeg. Bij langdurig douchen verschijnt een natte plek op de muur in de gang.

Vloertegels laten leggen

Ik wil graag de betonnen vloer van de aanbouw van ca 15 m2 laten betegelen met vloertegels, wanneer kan dit en wat zijn de kosten hiervoor?

Tegels zetten in de bijkeuken

Wij hebben wat tegels over na een renovatie in onze badkamer enkele jaren geleden. Wij willen die graag in onze bijkeuken laten leggen. Het gaat om een kleine ruimte van ongeveer 2 x 3 meter. Het gaat om grote tegels. We weten niet of er voldoende tegels zijn, dat moet even bekeken worden. Wij ontvangen graag een offerte.

Betegelen van een WC

WC: 115 b X183 d X205 h Betegelen van wand (4. 32 m2) en vloer 8. 82 m2) van de WC. WCpot blijft, maar fonteintje wordt vervangen. De zwarte vloertegels lopen van de vloer door in de achterwand incl. Plateau. Beide tegels zijn 30X60 cm.

WC betegelen

Wij willen graag op korte termijn onze toilet betegeld hebben. De volgende tegels kunnen wij bestellen: 4. 32 m² 24 st VT33A Vloertegel 30 x 60 cm antraciet en 8. 82 m² 49 st WT47 Wandtegel 30 x 60 cm wit mat. De toilet pot blijft; er komt wel een nieuw klein fonteintje.