Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Noord-Holland.

1437 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: een oprit aanleggen, woonkamer + keuken laten betegelen, vloertegels leggen keuken, vloer betegelen begane grond, voegen vernieuwen plavuizenvloer beneden, tegels zetten badkamer en toilet, natuurstenen tegels leggen buiten, badkamer laten betegelen, het plaatsen van tegels op een betonnen ondergrond, twee badkamers betegelen, badkamer betegelen met marmer natuursteen, badkamer laten betegelen, winkelman keuken en hal tegels leggen met patroon, serre betegelen met keramische tegels, keuken vloer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Noord-Holland:

vrijdag 20 maart 2020

Twee badkamers betegelen

Ik wil 2 badkamers laten betegelen. 1 badkamer is voor de helft al gedaan. Moet afgemaakt worden. Ongeveer 15 m2. 2e badkamer is een nieuwe, en daar moet 30 m2 betegeld worden. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 18 maart 2020

Vloertegels leggen keuken

Ik wil graag 8 - 10 m2 vloertegels laten leggen in de keuken. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
maandag 16 maart 2020

Vloer betegelen begane grond

Hi! Eind mei/ juni wordt ons gerenoveerde huis opgeleverd. We willen op 45 m2 keramische tegels laten leggen. Er is een plattegrond/bouwtekening. De tegels hebben we al uitgekozen: de Floorgres Walk 80 x 40 cm. Het huis is helemaal leeg als de vloer gelegd wordt. Let op: de woonkamer, hal en slaapkamer sluiten op elkaar aan zonder hoogteverschillen. Maar de ondergrond van de woonkamer is beton, en de ondergrond van de slaapkamer (12 m2) en de hal (4,5 m2) is van hout. De tegels kunnen wij zelf aanschaffen, de rest van de materialen hebben wij nog niet over nagedacht. Bij voorbaat dank voor de offerte en vriendelijke groet.
dinsdag 10 maart 2020

Tegelzetten badkamer en toilet

Ik zoek een tegelzetter om in badkamer en toilet wanden en vloer te betegelen. Wanden zijn 31,2 m2, tegels 30x60 gerectificeerd met smal wit voegwerk. Vloeren zijn 8,5 m2, tegels 33x33 gerectificeerd met smal zilvergrijs voegwerk. In badkamer douchegoot met afschot egaliseren, overig tegelklaar. Periode tussen 22 maart en 2 april.
dinsdag 10 maart 2020

Serre betegelen met keramische tegels

Ik wil graag een vloer in mijn serre laten leggen met keramische tegels 75 x 75 x 2 het gaat om +/- 20 m2. De tegels heb ik al, het is de bedoeling om er een soort "2e huiskamer" van te maken! Zodra de tegels geplaatst zijn ga ik de wanden plaatsen!
zondag 8 maart 2020

Tegels zetten badkamer en toilet

Ik zoek een tegelzetter om in de badkamer en het toilet de wanden en de vloer te tegelen. Wanden zijn 31,2 m2, tegels gerectificeerd 30 bij 60 cm met smal wit voegwerk. Vloeren oppervlak is 8,5 m2, tegels gerectificeerd 33 bij 33 cm, ook smal voegwerk kleur zilvergrijs. Het toilet heeft een half hoog muurtje ivm wandtoilet. Tegels zijn al aanwezig. Beide ruimten zijn gereed om te betegelen.
maandag 2 maart 2020

Badkamer laten betegelen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen op de huidige tegels. De totale oppervlakte van de badkamer is 20 m2. Ik heb de nieuwe tegels zelf aangeschaft. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 29 februari 2020

Badkamer betegelen

Ik zoek iemand om voor 45 m2 aan de tegels te leggen in een casco badkamer.
vrijdag 14 februari 2020

Badkamer betegelen

Ik wil graag 3 muren betegeld hebben in de badkamer. Tegels gaan over oude tegels heen. Formaat tegels 61 x 31 x 1. Oppervlakte: 17,92 m2. Ik zorg voor zelf voor de tegels.
maandag 10 februari 2020

Tegelwerk badkamer

Ik wil graag tegelwerk laten vervangen door een tegelzetter. Het gaat om tegelwerk in de badkamer van ongeveer 7 m2 , namelijk 5m2 vloertegels en 2m2 wandtegels. De huidige tegels moeten afgevoerd worden. De soort te leggen tegels stem ik graag af met tegelzetter
zondag 9 februari 2020

Keukengootsteen opnieuw betegelen (authentieke 100 jaar oude keuken)

Bestaande tegeltjes verwijderen en nieuwe Zwart-witte tegeltjes 5x5 cm aanbrengen. Gootsteenmaat 52x32 cm. Zie foto
maandag 3 februari 2020

Wc tegelen

Ik wil de muren van mijn wc betegelen. Het is 4 a 5 vierkante meter, en de tegels schaf ik zelf aan. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 2 februari 2020

Keuken betegelen

Wij willen in onze nieuw te plaatsen keuken de wanden boven het aanrecht laten betegelen. Het betreft 2 aanrechtbladen. 1 x 2,9 meter lang tot aan bovenkasten en hoger tpv afzuigkap. 1x aanrecht van 3,0 meter waar een strook boven moet komen en iets naar het raamkozijn. Totaal +/- 4-4,5 m2. Tegels aanwezig (135 x 135 mm). Keuken wordt geplaatst in week 15/16. Tegelwerk daar op aansluitend uit te voeren. Als de keuken staat, kunnen de tegels direct geplaatst worden. De keuken wordt geplaatst in week 15 en aansluitend wil ik betegelen, dus in week 17.
zondag 2 februari 2020

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag een wand van 4250 cm lang bij 270 cm hoog laten betegelen met steenstrips, met twee kubus wandlampen. Daarnaast zou ik graag (hoek) sierlijsten willen laten plaatsen aan het plafond en wand over het gehele appartement met ca 35 meter lengte.
vrijdag 31 januari 2020

Woningen betegelen

Ik wil 10 badkamers van 5 m2 per stuk laten betegelen. Het gaat om de wanden en vloer + het plaatsen van nieuwe wastafels. Het zijn nieuwbouw woningen en de materialen lever ik zelf aan. Werkzaamheden direct in week 6 & 7. Indien mogelijk 2 tegelzetters.
dinsdag 28 januari 2020

Badkamervloer betegelen

Badkamervloer eruit slopen en opnieuw betegelen. Gaat om ong 3 m2 Oud materiaal graag afvoeren.
donderdag 23 januari 2020

Toilet en badkamer betegelen

Ik wil graag het toilet laten betegelen. Het gaat om ongeveer 6 m2. In mei volgt de badkamer van ongeveer 20-25 m2 aan betegeling.
zaterdag 18 januari 2020

Vloertegels badkamer

Wij willen over de bestaande vloertegels nieuwe vloertegels laten leggen. Afmeting is ongeveer 8 vierkante meter. Nieuw materiaal aanschaffen graag in overleg.
dinsdag 14 januari 2020

Vloer betegelen

Graag laten wij de vloer betegelen. Het gaat om 80 x 80 tegels in een ruimte van 60 m2. Naar onze mening hoeft er niet geëgaliseerd te worden, maar dat laten we over aan de professionals. Het gaat om : keuken, wc, woonkamer en gang.
donderdag 2 januari 2020

Badkamer vloer betegelen

Onze badkamer vloer is een half jaar geleden gelegd met beton cire. Nu zijn daar scheuren in ontstaan en zijn wij met spoed op zoek naar een tegelzetter die de vloer eruit sloopt, nieuwe juiste ondervloer plaatst en tegels legt. Het gaat om een badkamer van 4 m2.
dinsdag 31 december 2019

Betegelen van vloer badkamertje

Wij willen graag de vloer van onze (zeer kleine) badkamer laten betegelen met carrara bianco marmer. Het vloeroppervlak is 2.5 vierkante meter. Kunt u aangeven, wat hiervoor de kosten zouden zijn, inclusief het op maat leggen?
vrijdag 27 december 2019

Reeds gelegde plavuizen opnieuw (goed) leggen

Ik zoek een tegelzetter die alle recent gelegde plavuizen in mijn woning kan controleren en goed leggen. De plavuizen zijn schots en scheef gelegd door de vorige partij. Het betreft 60 bij 60 cm plavuizen die op een geëgaliseerde betonnen ondergrond liggen. Ook de plinten moeten opnieuw gelegd worden. Het betreft 65 m2. Daarnaast moet ook de keukenmuur (deels waar de keuken is geinstalleerd) en een tweede muur nog helemaal getegeld worden. Er is wellicht meer werk dan in eerste instantie is opgegeven.
maandag 23 december 2019

Vloer en toilet tegelen

Vloer tegelen van bijkeuken, hal en toilet met keramische tegels van 60*60. Circa 15 m2 in totaal. De vloer is op dit moment vloer.
woensdag 18 december 2019

Huiskamer betegelen

Ik wil graag onze L-vormige huiskamer laten betegelen met tegels van 60x120 cm. Het gaat om een betonnen vloer met vloerverwarming. Het oppervlakte is 34 m2 en is voorziet van vloerverwarming. Ivm het weer willen we deze klus in het voorjaar laten uitvoeren. Nu ligt er nog 21 jaar oude marmoleum, dat moet eerst nog verwijderd worden. De tegels hebben wij zelf al aangeschaft.
maandag 16 december 2019

Woonkamer, gang en keuken betegelen

Ik wil de woonkamer, keuken en gang betegelen met een oppervlakte 34 vierkante meter. Ik haal het huidige laminaat eruit. Er wordt door een andere vakman vloerverwarming gelegd. Het is van belang dat deze klus begin februari plaats kan vinden in verband met de levering van een nieuwe keuken. Ik zorg zelf voor de tegels.

Partners

Partners van Casius