Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor benedenverdieping betegelen:

Benedenverdieping betegelen

Het gaat om een nieuwe woning. Graag zouden we de woonkamer keuken en hal laten betegelen (+/- 72 m2). Wat zou dit gaan kosten?
Onze klant uit Waspik (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor benedenverdieping betegelen uit heel Nederland:

Woning betegelen op de benedenverdieping

Hele benedenverdieping. 78 vierkante meter in totaal.

Vloer benedenverdieping betegelen

Ik wil in ons nieuwe huis de vloer laten betegelen met houtlook tegels van de Gamma. Kamer is 8 x 10 meter lang. De vloer moet doorlopen in de gang, wc en het kantoortje. Totaal 80 m2.

Hal- en badkamervloer betegelen

Het betreft circa 12 m2. Het is een garderobekast, entree en de badkamer op de benedenverdieping. Voegmiddel en kit hebben we. Egaline of tegellijm graag aanschaffen in overleg met de vakman. De tegels zijn 15 x 90 cm. Het leggen moet diagonaal gebeuren.

Volledige benedenverdieping betegelen

Op mijn benedenverdieping van ongeveer 55 m² ligt al een tegelvloer en ik wil daar graag nieuwe vloertegels overheen laten leggen in een cementlaag. Ik wil hiervoor de vloertegel Pietra van Praxis laten plaatsen, maat 30 x 60 cm (€14,99 per m²) Ik laat de klus hier graag even beoordelen en hoor dan of het allemaal mogelijk is. Ik ontvang graag advies en uw prijsopgave.

Vloerverwarming vervangen en vloer betegelen

In de vloer zit op dit moment vloerverwarming welke ik wil vervangen. In twee ruimtes liggen al nieuwe slangen maar nu wil ik ook bij de rest van de benedenverdieping nieuwe slangen laten aanleggen. Het gaat om ca 70 m2 vloerverwarming. Daarnaast moeten ook de cv leidingen, die in de vloer liggen, vervangen worden. Dit is ca 16 meter. Daarnaast zal er waarschijnlijk ook een nieuwe vloerverwarmingsunit nodig zijn. Tot slot zal ook de complete benedenverdieping opnieuw betegeld moeten worden. Dit gaat om ca 88 m2. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval kan in overleg met de vakman door de vakman worden gedaan.

Vloer op de benedenverdieping betegelen

Ik wil graag de woonkamer, halletje en keuken betegeld hebben. Vloerverwarming laat ik al doen en tegels heb ik zelf besteld. 35 m2 te betegelen met 60 x 60 tegels. Ik heb voor de zekerheid 42 m2 tegels besteld. De vloer wordt geëgaliseerd indien deze niet recht is en daar zou ik eventueel ook een offerte voor willen. Lijm en voegsel moet door de vakman verzorgd worden.

Vloertegel Concrete aanbrengen

Half november wordt mijn nieuwbouwwoning in Zeist opgeleverd. Ik wil graag weten of het mogelijk is en hoeveel het kost om de benedenverdieping te laten betegelen. De anhydriet vloer met vloerverwarming wordt misschien niet volledig egaal opgeleverd en zal dus wellicht nog geëgaliseerd moeten worden. Ik heb deze tegel in gedachten: vloertegel Concrete 60,5 x 60,5 cm. De oppervlakte bedraagt totaal zo'n 40 m2. Telefonisch ben ik vrij lastig bereikbaar, als u me niet bereiken kunt wilt u dan s.v.p. voicemail inspreken of een email sturen?

Tegels zetten gehele beneden verdieping

De benedenverdieping betegelen met keramisch parket in visgraat. De ruimte is 70 m2. Een nieuw opgeleverde woning.

Keramische tegels leggen inclusief lijm en voeg

Ik wil de benedenverdieping ong. 65m2 laten betegelen. Tegels 60 x 60 of 80 x80 daar zijn we nog niet over uit. Woonkamer, keuken, hal en toilet. Er ligt al gefreesde vloerverwarming. Ook willen we tegelplinten of houtplinten. Graag verschillende vrijblijvende offertes zonder en met plinten. Werkzaamheden rond half oktober

Benedenverdieping laten tegelen

De gehele beneden verdieping laten betegelen van tegel 1,20 meter bij 23.3 cm lang en 8mm dik. Het gaat om 75m2.

Partners

Partners van Casius