Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloer benedenverdieping leggen:

Vloer benedenverdieping leggen

Het gaat om +- 75 vierkante meter. Hier wordt vloerverwarming ingefreesd en daar bovenop dient een keramische tegel in visgraat motief gelegd te worden.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer benedenverdieping leggen uit heel Nederland:

Vloer egaliseren

Ik wil op de benedenverdieping de zand cement vloer egaliseren, ongeveer 66 m2, waarvan ongeveer 4 m2 nog uit een tegeltjesvloer bestaat. Graag ontvang ik een offerte.

Egaliseren begane grond

Graag zou ik een prijsindicatie willen ontvangen voor het egaliseren van de gehele benedenverdieping van ongeveer 60 m2. In de woonkamer en de gang zitten momenteel plavuizen en in de keuken zit een andere vloer, dit willen wij hetzelfde hebben, maar daardoor ontstaat waarschijnlijk een hoogteverschil. Vandaar dat ik graag de prijs zou willen weten voor het egaliseren van de gehele begane grond.

Pvc vloer leggen

Het gaat om het leggen van een PVC-vloer van ca 60 m2 op de benedenverdieping. Afhankelijk van de gevraagde prijs, ook een laminaatvloer leggen bovenverdieping; ca 45 m2. Er ligt nu een betonvloer. De PVC-vloer heb ik geregeld, daar zit de ondervloer al aan vast geplakt.

Lekkage repareren en gehele vloer van benedenverdieping verwijderen

Wij willen graag een offerte op laten stellen in verband met waterschade. Het is ontstaan bij het toilet en het is allemaal ondergronds door de gehele beneden etage. We hebben geen kruipruimte en geen idee waar het lek dus zit. De vloerbedekking zou verwijdert moeten worden. Er ligt nu parket en pvc. Het gaat om ongeveer 50 m2. Daarna zou er met toestemming van de verzekering de werkzaamheden worden uitgevoerd voor het herstel.

Realiseren van droge vloerverwarming

Ik wil over de benedenverdieping ( hal, kamer en open keuken) vloerverwarming laten leggen, ong. 35- 40 m2. De vloer is van beton, niet geïsoleerd ( geen kruipruimte) dus er moet op de vloer geïsoleerd worden. Het gaat om een hoofdverwarming. Over de vloer wil ik een pvc vloer leggen ( valt buiten de offerte) De opbouwhoogte hou ik het liefst onder de 4 cm in dien mogelijk. Droge vloerverwarming realiseren

Gasleiding afdoppen en verwijderen

In de huidige woning hebben twee gaskachels gestaan, de leidingen hiervan prikken nog door de vloer. In verband met renovatie wil ik alle gasleidingen op de benedenverdieping (2x gaskachel, 1x fornuis) dicht bij de meterkast laten afdoppen en verwijderen. Enkel de gasleiding naar cv/zolder moet blijven bestaan. De kruipruimte en meterkast zijn vrij en toegankelijk, foto's van details uiteraard mogelijk.

Isoleren dak en dakkapellen

Huis dateert uit jaren 20/30 vorige eeuw. Benedenverdieping is door vorige eigenaar uitgebouwd en geïsoleerd. Dak is voorzien van “nieuwe” oude pannen, alleen niet geïsoleerd. Het zou fijn zijn als de bestaande dakpannen hergebruikt kunnen worden. Het is boven koud en het tocht. Ik verwacht veel hitte in de zomer. Er staan 2 grote dakkapellen. Ik denk dat ze niet zijn geïsoleerd. Dak is niet mooi vlak. Ik zou graag dakkapellen opgeknapt zien. Ze vallen erg op. Ik zou het dak graag opgeknapt en geïsoleerd zien. Een creatieve en strakke oplossing zou ik zeer op prijs stellen. De nok van het dak is hoog, ik denk dat deze 2,5/ 3 m van de vloer is. De woonkamer, die onder de zolder zit, is ongeveer 5 bij 7 m. Vanuit binnen kan er niet worden geïsoleerd, de wanden zijn helemaal afgetimmerd, dus het moet via de buitenkant. De dakpannen liggen wat scheef, ik zou het fijn vinden als deze ook direct worden strakgetrokken. Graag advies over het best te gebruiken isolatie materiaal. De dakkapellen zijn even hoog, ongeveer 2.20 m. 1 dakkapel is 6 m breed, de andere is ongeveer 4 m. Deze zou ik ook graag vanbuiten willen isoleren. Een dakdekker vertelde mij dat het dak van de grote dakkapel geïsoleerd is, maar ik weet niet waaraan hij dit kan zien. Het gaat mij niet om de goedkoopste offerte, maar om de kwaliteit die geleverd wordt en ook de betrouwbaarheid.

Droogbouw vloerverwarming realiseren

Wij willen graag droogbouw vloerverwarming op de benedenverdieping van onze woning (ca 37 m2). We hebben een zandcement vloer. Graag een offerte voor leveren en plaatsen. Liefst contact via de mail.

Verbouwing woning: dakkapel, vloerverwarming, nieuwe indeling

Wij willen ons huis verbouwen. Het gaat om het hele huis, maar in grote lijnen gaat het om: - Nieuw dak met dakkapel en isolatie. De dakkapel moet kunststof kozijnen krijgen. Deze komt aan de voorzijde. Voor de zekerheid ga ik na vragen of een vergunning nodig is. Het dak is van asbesthoudende platen. - Erker maken. Hiervoor is geen vergunning nodig, naar mij weten. Deze wordt breed 3,5/ 4 m en 1,5 m lang. Graag ook hier kunststofkozijnen met dubbele beglazing. Deze komen tot aan de grond, het moet dus een soort erker van glas worden. Bijna geen metselwerk. Waarschijnlijk zal deze dus van aluminium gemaakt worden? - Daarnaast moet heel de benedenverdieping verbouwd worden, maar dit is te ingewikkeld om kort uit te leggen. Graag heb ik iemand die langskomt om het te bespreken. - Bijna alle kozijnen moeten worden vervangen. Het gaat in totaal om: 7 kozijnen met ramen. Ik weet niet goed welke afmetingen deze hebben, ik gok rond de 2 m. - De vloeren wil ik in de woonkamer, keuken en bijkeuken met vloerverwarming. De vloer probeer ik er zelf uit te halen, er komt na het plaatsen van de vloerverwarming een nieuwe vloer in. Het oppervlak hiervan zit tussen 80 en 100 m2. Graag op de offerte een totale vaste prijs, zodat ik niet voor vervelende verrassingen kom te staan.

Eiken houten vloer schuren en behandelen met hard wax

Het schuren en behandelen met hard wax op de benedenverdieping van een eikenhouten vloer. Totale m2 is 70 m2. Het betreft de woonkamer met open keuken en het halletje. Kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden op 02-03-2020 of 03-03-2020? Eventueel voor en nadelen van hard wax, olie en lak beschrijven.

Partners

Partners van Casius