Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Waalwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Waalwijk heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Waalwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Waalwijk of directe omgeving.

294 klanten uit Waalwijk bevelen een bij Casius in Waalwijk aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Waalwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen + aanbrengen cementdekvloer, trappenhuis betegelen, betegelen van twee badkamers, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, tegelen badkamer: wanden en vloer, tegelwerk vloer en wanden wellness, badkamer betegelen, badkamer betegelen, badkamervloer en wcwand tegelen, badkamer betegelen, trappenhuis betegelen, vloer betegelen, badkamer laten betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Waalwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Waalwijk:

Vloer benedenverdieping leggen

Het gaat om +- 75 vierkante meter. Hier wordt vloerverwarming ingefreesd en daar bovenop dient een keramische tegel in visgraat motief gelegd te worden.

Vloer en wanden betegelen van badkamer

Op korte termijn (begin-midden februari) moet onze badkamer geheel opnieuw betegeld worden. Vloertegels 60 x 60 cm Wandtegels 30x60, stroken tegels

Tegelzetten

Ik wil een 12 m2 tegelvloer laten leggen. Tegels heb ik al.

Wandtegels plaatsen in een keuken

Wij krijgen op 14 november de sleutel van onze nieuwbouwwoning. We zoeken een tegelzetter die daar rond begin december wandtegels van 12 x 18 cm kan plaatsen in de keuken. Het gaat om een lengte van 5 meter en maximale hoogte van 70 cm. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Tegelvloer leggen op de benedenverdieping

Ik wil een tegelvloer op de begane grond laten leggen. De tegels zijn 60 x 60 cm en het zijn keramische tegels. De oppervlakte is 65 m2.

Badkamer betegelen

Wij gaan binnenkort onze badkamer opknappen. Op 1 april komt de installateur het leidingwerk afdoppen en wat aanpassen. Wij verwijderen het bad en er komt een inloopdouche. Er moet een deel van de vloer en wand worden vlak gemaakt. Daarna willen we er graag tegels over de bestaande tegels laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 4,32 m² vloertegels van 60 x 60 cm en ongeveer 21 m² wandtegels van 30,8 x 60,8 x 1 cm. Wij ontvangen graag uw offerte voor het egaliseren van de vloer en wand en het tegelzetten. De overige werkzaamheden worden door ons zelf uitgevoerd.

Badkamer laten betegelen

Ik wil de badkamervloer laten betegelen. De vloer is 140 x 180 centimeter en van beton. Nu heb ik de tegels al dus wat kost het als u dat voor mij doet?

Vloer tegelen

Het gaat om het leggen van 50 m2 vloertegels. Tegels leveren we zelf aan.Tegels van 30 bij 60 cm. Graag ontvangen wij een offerte. Uitvoerdatum eind september.

Flagstones

Ik wil dit jaar of volgend jaar mijn achtertuin aanpakken. Nu vind ik Flagstones heel erg mooi. Het leggen hiervan blijkt een "ingewikkelde" klus te zijn. De achtertuin is nog niet gelijkmatig aangedrild en ik zou de tegels in het cement willen leggen. De tuin is ongeveer 50 vierkante meter.

Badkamer van aangekocht huis heeft een ...

Badkamer van aangekocht huis heeft een mooie badkamer maar kleurstelling tegels vinden wij niet mooi. Vloer en wanden moeten opnieuw betegeld worden. Vloer kan oude tegels blijven zitten op de wand zitten de eerste laag tegels nog op weet niet of hier overheen getegeld kan worden ? indien mogelijk prijs per vierkante meter tegelwerk.