Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels rond het zwembad leggen:

Tegels rond het zwembad leggen

Aanleg tegels rond zwembad. Ongeveer 50 m2 met traptrede van 4 meter lengte. De tegels zijn al op maat (oude tegels verwijderd en gereinigd, moeten weer gelegd worden). Ze zijn 50 x 50 cm. De ondergrond moet worden verstevigd met puin, deels al aanwezig. Ik wil de tegels te leggen in beton. Ook de aanleg van twee gootjes van ongeveer 4 meter elk (een onderaan de trap en een naast een terrasje). Het ligt nu open dus het kan op korte termijn uitgevoerd worden. Of afspreken wanneer het werk uitgevoerd kan worden.
Onze klant uit Waalre (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels rond het zwembad leggen uit heel Nederland:

Vlonder aanleggen

Wilde een offerte vragen voor het aanleggen van vlonders rond de 18 m2. Nu zijn er op het terras tegels. Zou gaan om vlonders van gamma: Vlonderdeel HKC antraciet 300 x 25 x 2,5 cm. Moeten de tegels eruitgehaald worden of kan de vlonder bovenop de tegels?

Divers straatwerk rond de woning

Graag egaliseren waar nodig, oprit aanleggen aan de zijkant van het huis, terrasje in de achtertuin en voortuin een combinatie van grind en tegels. Gaat om ongeveer veertig vierkante meter. We hebben zelf stenen maar hebben nog grind en zand nodig voor de ophoging. Tuin heeft een achterom.

Vlonders onder terrasoverkapping plaatsen

Wilde een offerte vragen voor het aanleggen van vlonders rond de 18m2. Nu zijn er op het terras tegels. Zou gaan om vlonders van gamma: Vlonderdeel HKC antraciet 300x25x2,5.

Gebroken tegel in de badkamer vervangen

Er is lekkage in de badkamer bij de benedenburen door 1 gebroken tegel bij mij. Test heeft uitgewezen dat die lekt, alsmede de voegen. De gebroken tegel zit naast de douchebak in het midden. Ik weet niet of andere tegels naast de douchebak ook moeten worden vervangen, die zal de vakman moeten beoordelen. De witte tegels zijn 10-10 cm, 5 stuks + 2 x halve breed, naast de douchebak opstaande rand van 1 tegel hoog en daarna horizontale tegel van 5-10 cm. De rand zit rond 2 van de 3 wanden andere rand is denk ik in takt heeft geen horizontale rand.

Oprit aanleggen met gres en porfier kasseien

Voor onze nieuwbouwwoning ben ik op zoek naar een ervaren kasseienspecialist met referenties hiervan. Onze oprit en het looppad rond het huis en de garage moet voorzien worden van gres of porfier kassei met ongeveer de maat van 11 x 17 cm. In de klus van 70 vierkante meter zitten er ongeveer ook 18 tegels van 80 x 80 cm verwerkt rondom de woning en garage. Dit zou neerkomen op 11,5 vierkante meter keramische tegels en 58,5 vierkante meter kasseien. De opsluitbanden worden door mijzelf gezet tenzij dit een bezwaar vormt. Er is 25 cm puin gestort op de oprit en aangetrild met afschot. Er is 20 cm puin gestort op het looppad langs de garage met afschot.

Keukenwand stuken

We krijgen nieuwe kozijnen en dan moet de wand rondom de kozijnen een nieuwe stuclaag (zitten nu tegels die we gaan verwijderen). Daarna zal deze wand gesaust worden (geen nieuwe tegels) dit moet gebeuren voor onze nieuwe keuken geplaatst wordt (datum nog niet precies bekend, rond half mei. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Natuursteen zetten op keukenmuur

We willen de muur in de keuken vanaf het keukenblad tot 45 cm omhoog tegelen. Tegels zijn besteld en tzt aanwezig. Betreft wandtegel marmer Bianco Carrara Venato wit grijs 305 x 76 x 10 mm mat gezoet. Het liefste in visgraat maar lengte kan ook. Over de gehele Lengte aanrechtblad betreft ongeveer 6,5 meter lengte en 3,5 m2. Graag een prijs voor het zetten van de tegels inclusief eigen materiaal (voegwerk, e.o. strips?). Bij voorkeur zetten aankomende week rond 10 april. Tijd en dag flexibel.

Tuin laten bestraten

Het bestraten van onze achtertuin. Rond de 50m2. Wat oude tegels eruit. Afgraven en ophoogzand. Weten nog niet wat voor stenen. Geen moeilijk ontwerp. Moet gewoon mooie vlakke tuin worden. Graag prijsindicatie adhv offerte

Verschillende tuinwerkzaamheden verrichten

Momenteel liggen er grote natuurstenen tegels in mijn tuin. Ik zou graag vanuit de schuifpui gezien 1/3 deel van de tuin composiet vlonder delen laten leggen en de rest met tegels. Aan weerskanten bakken voor groen. Achterin de tuin wil ik een pergola waar een schommel aangehangen kan worden. En ik wil graag een oplossing voor haardhout. De tuin is rond de 50 m2 en is bereikbaar middels een steeg. Materialen graag in overleg.

Tuincomplex egaliseren en bestrating leggen

Er moet 62 vierkante meter opnieuw betegeld worden rondom een tuinhuis in een tuincomplex. Werkzaamheden zijn: oude tegels weghalen, zand storten/egaliseren (ik denk rond 3 kuub) en oude tegels opnieuw gebruiken. Ook moeten er nieuwe bandjes komen. Materialen voor de vakman, kunt u apart vermelden hoeveel het kost om zand aan te leveren? Goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius