Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Vught te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Vught heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Vught u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Vught of directe omgeving.

267 klanten uit Vught bevelen een bij Casius in Vught aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Vught bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: flat op verdiepingen vloertegels vervangen, betreft tegelwerk nieuwbouw bungalow sanitaire ruimten, gedeelte van de badkamer betegelen, vloer betegelen, woning betegelen, tegelwerk op begane grond tegelwerk, begane grond betegelen, in nieuwbouw woning tegelzetten, stoepje voordeur renoveren, badkamer laten betegelen, plavuizen vloer verwijderen en egaliseren, een voortuin renoveren, woonhuis betegelen, keuken betegelen, tegelzetter keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Vught staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Vught:

Woonkamer en keuken stukjes betegelen

In de woonkamer willen we graag het stukje rondom de kachel betegelen. Geen grote oppervlakte, wel veel hoekjes. In de keuken willen we het stukje boven het aanrecht betegelen. Ongeveer 3 bij 0,5 meter.

Tegels vervangen in keuken

We zijn bezig met het verbouwen van de keuken. We gaan van een keuken met een schuin hoek(koppel)stuk (hoek 45gr) naar een rechte hoekkeuken (hoek 90 gr). Hiervoor is het ook nodig dat er 2 tegels opnieuw worden gelegd (tegels die eerder deels achter plint oude keuken vielen). Werkzaamheden bestaan uit uitslijpen bestaande tegels (let op aanwezige vloerverwarming) en vervolgens 2 nieuwe tegels zetten, zodat het er voor de nieuwe keukenplint weer allemaal netjes uit ziet. Tegels zijn aanwezig, overige materialen niet. Keuken wordt 4 mei geplaatst, voor die tijd moet klus gedaan zijn.

Badkamervloer en wanden tegelen

Tegelen van vloer en wand in de badkamer. Vloertegels over bestaande tegels en wandtegels 3 muren op nieuwe wanden en 1 wand over andere tegels. Aantal schuine wanden aan 1 kant. In de badkamer komt een ligbad en hangcloset. Wandtegels 22 m2 Vloertegels +/- 6 m2

WC met tegels betegelen

Ik wil graag de tegels in het toilet opnieuw laten plaatsen. Het gaat om 3 wanden van 3 meter breed en er zal tot 1.40 meter betegeld moeten worden. De tegels moeten nog aangeschaft worden, de voorkeur gaat naar een antraciet kleur en tegels van 15 bij 15 cm.

Tegelvloer leggen

70 m2 tegelvloer leggen incl lijm en voegsel en voorstrijken.

Voegen van wandtegels repareren

De voegen van de douche laten water door, natte muur. Voegen dienen vernieuwd te worden en waterdicht. Gehele douchehoek. De sierrand, metalen strip, waar de lekkage zit moet verwijderd worden samen met enkele tegels en dient weer vernieuwd te worden. Ik heb tegels nog in voorraad. Opnieuw kitten.

Kapotte tegels vervangen

Er zijn een paar tegels kapot gereden door containers die over de tegelvloer rijden (winkel). Klus bestaat uit verwijderen van de kapotte tegels en nieuwe tegels leggen plus een hoekprofiel plaatsen op de rand van de tegels ter bescherming. Het gaat om 3 a 4 tegels. Nieuwe tegels zijn nog aanwezig.

Keuken afmaken, wandje tegelen

Boven het aanrecht en onder de kastjes moet ong 3m2 tegels worden gezet. Muur is vlak. 15x15 Mosa, het zijn 0,8 dikke vloertegels eigenlijk. Ik heb al lijm,tegels en hoekstrips. Er moet om 4 dubbele stopcontacten heen getegeld worden.

Tegels zetten in keuken

Zetten van tegels in de keuken en plaatsen sierstrip langs aanrechtblad-muur, circa 2,8 m2 oppervlak. Tegels hebben we nog niet, maar kopen we waarschijnlijk zelf.

In de keuken moet er getegeld worden ...

In de keuken moet er getegeld worden tussen aanrecht en bovenkastjes ca. 1 1/2 vierkante meter rechte muur waarop 2 stopcontaten. dan de hoek om nog 1 1/2 vierkante meter van vloer tot ca. 1.50 hoog op deze muur hangt een radiator. Alles bij elkaar zal het zeker niet meer zijn dan 2 1/2 tot 3 vierkante meter. Tegeltjes zijn 20x15 en kunnen geplakt worden op gestucte muur. In afwachting, Lizeth

Bestaande badkamer (1e verdieping) en ...

Bestaande badkamer (1e verdieping) en toilet (b.g.) moderniseren. Betegelen, indien mogelijk vloerverwarming, sanitiar vernieuwen. Waarschijnlijk moeten er ook leidingen verlegd worden.

Leveren en aanbrengen van circa 20 m2 ...

Leveren en aanbrengen van circa 20 m2 getrommeld arduin, formaat 40x40x2 dik in de ca 5 cm. specie incl. voegsel zwart.

Leggen van een vloer in hal, keuken, ...

Leggen van een vloer in hal, keuken, trap (5 treden), en keuken. Wij hebben reeds de tegels gekocht (afm 60 x 60 cm)

In de keuken is aanvankelijk een ...

In de keuken is aanvankelijk een eikenhouten vloer doorgetrokken. We willen de vloer hier vervangen door natuursteenlook vloertegels. Het is maar een oppervlakte van 1.70 x 2.00 m, dus een klusje dat waarschijnlijk zo gepiept is. We willen alleen dat het goed gebeurd, om problemen achteraf te voorkomen.

Badkamer is in goede staat. Douche cel ...

Badkamer is in goede staat. Douche cel in hoek moet verwijderd en bad op dezelfde plek geplaatst. (ingebouwd; dwz geen losstaande badkuip) Op muur achter bad moeten tegels komen en rails voor douche gordijnen moeten geplaatst. Kraan uit douche cel zijn design en moeten hergebruikt voor nieuwe bad/douche combi. Tegels en bad wil ik zelf uitzoeken bij de Praxis, andere materialen (muurtje, tegellijm, douche gordijn rails, voegenwit etc.) mogen door klusbedrijf aangeleverd worden.