Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Vlijmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Vlijmen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Vlijmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Vlijmen of directe omgeving.

199 klanten uit Vlijmen bevelen een bij Casius in Vlijmen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Vlijmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: flat op verdiepingen vloertegels vervangen, betreft tegelwerk nieuwbouw bungalow sanitaire ruimten, gedeelte van de badkamer betegelen, vloer betegelen, woning betegelen, tegelwerk op begane grond tegelwerk, begane grond betegelen, in nieuwbouw woning tegelzetten, stoepje voordeur renoveren, badkamer laten betegelen, plavuizen vloer verwijderen en egaliseren, een voortuin renoveren, woonhuis betegelen, keuken betegelen, tegelzetter keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Vlijmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Vlijmen:

Badkamer en douchecel tegelwerk renoveren

Ik heb in zowel de badkamer (op de vloer) als de 2e douche (1 m2) last van losgeraakte voegen. In de douchecel leidt dit tot lekkage. In de badkamer zijn er diverse voegen uit en liggen tegels ongelijk. Het gaat dus om 2 verschillende ruimtes. Ik zou graag beoordeeld willen hebben of het opnieuw voegen en afkitten van beide ruimtes een afdoende oplossing biedt of dat het nodig is de ruimtes opnieuw te betegelen. Afhankelijk van deze beoordeling de ruimtes opnieuw kitten/afvoegen dan wel opnieuw betegelen.

Tegelvloer in de bijkeuken laten leggen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter die onze bijkeuken wil betegelen met zwart/antraciet tegels van 25/50 cm, 30/60 cm of 40/60 cm (rechthoekige tegels). De vloer is vlak. Materialen graag meenemen in de offerte. Alleen offertes per mail. Het gaat om 5 m2. De huidige vloer is nu een dekvloer.

Vloer- en wandtegels aanbrengen

Het betreft het leggen van 160 m2 vloertegels in cement of lijmen. Het plaatsen van 35 m2 wandtegels (lijmen).

tegelvloer leggen

Vandaag heb ik tegels besteld voor een vloer van 5.5 x 6.5 m. Ik heb nog geen tegellijm gekocht. De tegels 30 x 60 moeten worden gelegd op een bestaande tegelvloer. De vloer moet in twee (of meer delen worden gelegd) omdat een keukenwandmeubel moet worden verplaatst

Het leggen van de vloertegels en het ...

Het leggen van de vloertegels en het betegelen van de wanden in de douche