Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Veldhoven of directe omgeving.

375 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen + aanbrengen cementdekvloer, trappenhuis betegelen, betegelen van twee badkamers, 2 kleine nieuwbouw badkamers betegelen, badkamer betegelen, badkamer betegelen, woning betegelen, over een nieuw aan te leggen vloer met vloerverwarming, reeds gelegde plavuizen opnieuw (goed) leggen, vloer en toilet tegelen, trappenhuis betegelen, vloer betegelen, badkamer laten betegelen, badkamer tegelen, tegelvloer leggen, badkamer vloer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Veldhoven:

Keukenvloertegels leggen (kleine ruimte)

In week 37 wordt de nieuwe keuken geplaatst. Wij willen tegels van 45 x 45 cm laten leggen in een ruimte van ca 5 m2.

Reparatie tegelwand toilet

De betegeling van de ombouw van het inbouwtoilet laat los aan de bovenkant. Blijkbaar zit er te weinig mortel achter die tegels. Aan de zijkant buigt er een tegel naar buiten en een tegel aan de voorkant idem dito. Die tegels (ca 3 of 4) zouden opnieuw gezet moeten worden. Reserve tegels zijn voldoende aanwezig. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kit vervangen in de badkamer en keuken

Oude kitlagen van douchecabine en het aanrechtblad verwijderen en opnieuw aanbrengen.

Nieuwe tegelvloer met vloerverwarming leggen

Ik wil in de huiskamer van 41 vierkante meter graag een tegelvloer met vloerverwarming aan laten leggen.

Badkamer betegelen

Op dit moment wordt mijn badkamer gewijzigd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het betegelen van de vloer en wanden met in totaal 34 m² tegels van 90 x 45 cm. Ik heb de tegels al ingekocht.

Badkamertegels vastzetten en kitten

Badkamer is 7 jaar oud en de voegen in de douchecabine lijken op sommige plekken uitgesleten. Het kitwerk rond de douchebak en de douchedeur is ook aan vervanging toe.

Vloer begane grond betegelen

Ik wil graag de vloer laten betegelen op de begane grond (woonkamer,keuken en hal), de tegels heb ik al, het zijn plavuizen in een houtlook met de afmeting van een stuk laminaat. De tegels moeten op een gietvloer geplaatst worden die nog niet is geschuurd en waar al vloerverwarming in zit. Oppervlakte is ongeveer 40 m2. Naar verwachting krijgen wij eind juni de sleutel van deze woning, daarom laten wij de werkzaamheden graag begin juli uitvoeren.

Badkamer laten tegelen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen. De oude tegels zijn reeds verwijderd en de wanden zijn vlak gestuct. De badkamer is 307 x 225 centimeter groot. Op de vloer komen tegels van 60 x 60 centimeter en op de wanden komen tegels van 20 x 60 centimeter en 25 x 50 centimeter. De tegels zijn al door ons besteld.

Tegelvloer over de grindvloer leggen

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande villa uit bouwjaar 1997. Wij willen daar na aankoop enkele werkzaamheden laten uitvoeren en willen daarvoor een offerte aanvragen. In de woonkamer, keuken, hal en bijkeuken willen wij vloertegels laten leggen, over een grindvloer heen waarin vloerverwarming zit. De oppervlakte bedraagt circa 90 m². De tegels zullen 60 x 60 cm groot zijn, en lichtgrijs van kleur. Wij ontvangen graag een prijsopgave inclusief en exclusief te leveren materialen.

Tegels leggen in de woonkamer

Wat zou het kosten om een vloer te leggen in de woonkamer van circa 22 m2 (6,2 bij 3,5 meter) en een hal van circa 4 m2? Ik zorg zelf voor de tegels. Het gaat om een huis in Veldhoven.

Travertin vensterbank repareren of vervangen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor een travertin vensterbank. Van 300 cm lang 36cm breed en 3 cm breed. Het magevt. Ook in 2 stukken.

Wandtegels verwijderen

Wandtegels in keuken en hal verwijderen, zijn in cement bevestigd.

Vloer in woning betegelen

Het gaat om het betegelen van het gehele woongedeelte met donkere tegel in verband. Eventueel dient de huidige tegel, gelijmd op afwerkvloer met vloerverwarming, verwijderd te worden en afgevoerd. De oppervlakte is ongeveer 52 m2. De tegels moeten wij nog uitzoeken dus deze kunnen in overleg geleverd worden door de vakman.

Tegelzetten in badkamer en keuken

In de keuken ongeveer 4 m2 tegels lijmen op hardboard. In douche grote tegels van 60 x 60 centimeter en 1 cm dik, leggen in cement, betreft ongeveer 7 m2. Wandtegels lijmen in douche ongeveer 22 m2. Hak en breek werk van de vloer in de douche. Tevens de afvoer hiervan. Tegels zijn aangeschaft, lijm en andere materialen niet.

20 cm van stenen muurtje zagen

20 cm van het stenen muurtje van een inloopdouche zagen. Daarna dit gedeelte van het muurtje opnieuw betegelen. Graag iemand uit Veldhoven.

Gastenbadkamer betegelen

Wij willen graag onze gastenbadkamer laten betegelen. Op de wanden met oppervlakte 21 m2 willen we tegels van 15 x 15 cm laten aanbrengen. Op de vloer van 3 m2 grote tegels van 60 x 60 cm. De ruimte is 2,45 meter hoog. De tegels zijn al aanwezig. De oude tegels zijn eraf, sommige delen moeten nog vlak gemaakt worden. In de ruimte is een vrijstaande wc, een douchebak en wasbak aanwezig.

wand/vloertegels

Ongeveer 25 vierkante meter wandtegels die op een kant en klare gestuckte en gekraste wand moeten worden gelijmd. Ongeveer 5 vierkante vloertegels die aflopend moeten worden gelegd na de drain toe.

Opnieuw voegen en eventueel kitten ongeveer 3m2

Wij hebben een lekkage in de badkamer, waarschijnlijk door verouderd voegwerk. Wij zijn op zoek naar een voeger/tegelzetter die een gedeelte van de badkamer opnieuw kan voegen en eventueel kan afkitten. Het gaat alleen om het gedeelte in de douchecabinewand.

Het leggen van een tegelvloer van ...

Het leggen van een tegelvloer van ongeveer 60m2, inclusief vloerverwarming!!

Toilet en gootsteen moeten opgehangen ...

Toilet en gootsteen moeten opgehangen worden, deze zijn al gekocht. Wanden moeten betegeld worden en vloer. Plafond moet gestucd worden.

Het betegelen met 60 x 60 cm imitatie ...

Het betegelen met 60 x 60 cm imitatie travertin tegels in een open woon - keuken kamer met vloerverwarming. De te betegelen oppervlakte is ca. 56 m2.

Vervangen van bestaand wandtegelwerk in ...

Vervangen van bestaand wandtegelwerk in de keuken. Werkzaamheden zijn *erafhalen oud tegelwerk *egaliseren *aanbrengen nieuw tegelwerk Het gaat om ongeveer 4,5 vierkante meter.

uitkrabben van voegen en opnieuw voegen ...

uitkrabben van voegen en opnieuw voegen van de douche

tegelwerk 2 badkamers 1e en 2e ...

tegelwerk 2 badkamers 1e en 2e verdieping, vloer hal+bijkeuken+keuken, wand keuken en toilet. 1e badkamer wanden: 1.5m2 marmer 10x10, 16m2 marmer 20x20, 8.96m2 keramisch 20x20, 1m2 randje twee rijen mozaik, vloer: 45x45 keramisch.2e badkamer wanden:7m2 keramisch 20x20 tot 1.5m, vloer: 19 dozen a 20st 20x25 keramisch. toilet beneden, vloer: 2 dozen keramisch a 6 st 40x40, wand:6m2 20x28.5 keramisch afgewerkt met 3 strips aan bovenkant. bijkeuken, hal + keuken, vloer: 28 dozen a 6 st 40x40 keramisch. wandtegels keuken: 6 dozen a 44 st 15x15.