Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Udenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Udenhout heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Udenhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Udenhout of directe omgeving.

45 klanten uit Udenhout bevelen een bij Casius in Udenhout aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Udenhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: voor- en achtertuin laten betegelen met keramische tegels, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, cementdekvloer en keramische tegels leggen, vloer en sanitaire ruimtes betegelen, badkamer verbouwen, vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer, 6 portiekhallen van nieuwe vloertegels voorzien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Udenhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Udenhout:

Tegelvloer partieel herstellen

16 keramische hout tegels vervangen op een vloeroppervlakte van 45 m2 inclusief vervangen van al het voegwerk. De huidige vloer moet eerst verwijderd worden.

Tegelvloer laten aanleggen

Wij laten op 5 april vloerverwarming infrezen in de vloer van onze woonkamer met open keuken. Daarna willen wij die ruimtes en ook een hal, trapkast en toiletruimte op de begane grond laten betegelen. Het gaat om ongeveer 55 m² met gerectificeerde tegels van 60 x 60 cm. De tegels kopen wij, de overige materialen laten we graag door de tegelzetter leveren. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die vanaf 5 april tijd hebben voor deze klus.

Tegel met ledlampje vervangen

Een kapot ledlampje moet worden vervangen, en daarvoor moet de tegel eraf. De klus: Een tegel op het muurtje van de leefkuil, graag zonder al te veel hak- en slijpwerk uit een rijtje tegels er tussenuit halen. Een reserve vloertegel van circa 80 x 40 cm op maat snijden, een gaatje van circa 3 cm rond in maken en de tegel er weer tussen in opmetselen/-lijmen. De vloertegel staat in de garage klaar. Het elektra werk kan ik eventueel doen. De elektra materialen zijn ook in huis.

We hebben reeds een loodgieter welke een ...

We hebben reeds een loodgieter welke een zweven toilet plaatst. Daarna zoeken we een vakman welke de tegels op de vloeren en de muur tot de helft van de hoogte van de muur plaatst. Deze tegels zullen we zelf aankopen. Oftewel we zoeken een tegelzetter voor een standaard toiletruimte.