Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer aan laten brengen:

Tegelvloer aan laten brengen

Ik wil graag mijn vloer laten betegelen. De vloer is 35 m2. De tegels zijn 31 x 62 cm.
Onze klant uit Uden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer aan laten brengen uit heel Nederland:

Terras aanleggen op woonboot

Het gaat om een woonboot met twee terrasdelen waarbij de ondergrond beton (12 cm dik) is. Er heeft hier al een tegelvloer op gelegen die is er vanaf gehaald waardoor de betonnen ondergrond bobbelig is. Wij willen graag het buitenterras van 9 m2 laten betegelen zonder risico op scheuren door beton krimp/uitzet. Ik wil weten of dit op te lossen is door de tegels niet te verlijmen maar bv een profiel aan te brengen en hier de tegels los op te leggen. Qua materialen zitten wij te denken aan Spaanse/Portugese/Turkse buitentegels. Staan open voor advies.

Gipsplaten wanden stucen

Een ruimte beneden, 2,5 wanden. Oude tegelvloer, nieuwe gipsplaten. Na het stuken brengen we zelf nog muurverf aan. Is nu klaar voor stuken. Kan dus flexibel ingepland worden. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Tegelvloer leggen met keramische tegels

Het leggen van keramische tegels op de begane grond in een nieuwbouwhuis. De opleverdatum is waarschijnlijk november/december. Ongeveer 63 m2. In de vloer zit vloerverwarming. Eventueel door u aan te brengen: hoge plinten. We willen dan witte hoge plinten. De tegel is een witte tegel met houtlook van 120 x 30 cm. De tegels en plinten kopen we waarschijnlijk zelf.

Tegelvloer en cement dekvloer verwijderen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht en zijn daar nu aan het klussen. We overwegen om er vloerverwarming in te gaan leggen en willen de kosten daarvan in kaart gaan brengen. We willen een offerte ontvangen voor het verwijderen van een tegelvloer en cementdekvloer in de woonkamer, keuken en een kleine hal. Het is mij onbekend of de tegels verlijmd zijn of in het cement liggen. We laten dat hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte inclusief een post voor het afvoeren van het afvalmateriaal.

Grindvloeren aanbrengen

We zijn bezig met de koop van een woning. Bij vernieuwing van de badkamer overwegen we een grindvloer. Graag vernemen we wat de voorwaarden zijn voor een tegelvloer die goed genoeg is om die te egaliseren (productprijs & manuren) en daarop een grindvloer aan te brengen (productprijs & manuren) en hoeveel hoger deze combinatie is. De badkamer is 198 cm x 381 cm. Beneden overwegen we ook een grindvloer. De helft van de vloer is een Terazzovloer, de rest is hout. Beneden vinden we het ook een optie om een gietvloer te hebben, graag voor beide een indicatie. De oppervlakte van de benedenverdieping is ongeveer 65 m2.

Tegels en parket verwijderen en vloeren egaliseren

Wij zitten momenteel in het aankooptraject van een grote vrijstaande woning uit bouwjaar 1934. De overdracht zal mogelijk eind juni plaatsvinden. Wij zijn alvast de kosten voor een verbouwing in kaart aan het brengen, die wij dan in de zomermaanden willen laten uitvoeren. In het oudste deel van de woning ligt een verlijmde tegelvloer van 70 m² en in een nieuw gebouwd deel ligt een parketvloer van 34 m². Wij willen die tegels en dat parket laten verwijderen en afvoeren. Waar nodig moet de vloer hersteld worden en daarna willen we de gehele vloer van 104 m² laten egaliseren. Het puin moet worden opgeruimd en afgevoerd. Er kan een puincontainer worden geplaatst.

Betonnen vloer laten egaliseren

Egaliseren van betonnen vloer Een vloer van ongeveer 50 m2. Er ligt nu een tegelvloer die er uitgehaald moet worden (doen we waarschijnlijk zelf) hetgeen echter oneffenheden met zich mee zal brengen. Wat kost het om de vloer te egaliseren? En wat kost het eventueel als u de tegels eruit haalt en afvoert?

Vloer met vloerverwarming en tegels leggen

In de woonkamer van 4 x 11 meter moet de gehele vloer worden vervangen, ook al het houtwerk, balken etc. Hiervoor in de plaats moet een zwevende broodjesvloer met vloerverwarming komen waarop parket wordt gelegd. Daarbij moet er een tegelvloer in de hal en keuken worden geplaatst waarbij de vloer geëgaliseerd moet worden, dit is ongeveer 3 x 2 meter. Gelieve de ruimtes te inspecteren alvorens een offerte uit te brengen. De werkzaamheden dienen in maart te beginnen.

Kitranden en voegen vervangen in de douchecabine

Ik wil in mijn douchecabine de voegen en kitranden opnieuw aan laten brengen. De vloeroppervlak van de douchecabine is circa 90 bij 90 cm, 210 hoog. De tegelvloer en 2 wanden zijn betegeld. In verband met lekkage graag op, zeer, korte termijn uit te voeren door gerenommeerd bedrijf die ook garantie geeft op het gedane werk.

Waterdichte gietvloer in een souterrain aanbrengen

In de maand juni is mijn souterrain - tevens mijn slaapverdieping & badkamer/wc verdieping - 2 maal overstroomd tijdens de befaamde hoosbuien. De 2e keer was er zelfs 3 x spraken van een overstroming. Steeds weer kwam het water via het doucheputje omhoog. Inmiddels zoeken we met de VVE en de gemeente naar een structurele oplossing, echter dit kan zo maar een langere tijd duren. Laminaat is er inmiddels uit en bouwdrogers hebben de betonvloer droog gemaakt. Voor de korte termijn ben ik op zoek naar een nieuwe, waterdichte vloer voor mijn gehele souterrain (40 m2, 3 slaapkamers, 1 berging, gang), aangezien ik er rekening mee hou dat dit in de toekomst nog vaker kan gebeuren. Ik twijfel tussen een laminaatvloer (makkelijk te verwijderen dus in geval van wateroverlast meteen weg te halen waardoor betonvloer meteen kan drogen), maar overweeg ook een gietvoer of een tegelvloer. Nu heb ik alleen vernomen dat gietvloer kan scheuren en dus niet helemaal waterdicht is, wat mij natuurlijk verder van huis zou brengen dan een natte laminaatvloer.