Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer aan laten brengen:

Tegelvloer aan laten brengen

Ik wil graag mijn vloer laten betegelen. De vloer is 35 m2. De tegels zijn 31 x 62 cm.
Onze klant uit Uden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer aan laten brengen uit heel Nederland:

Infraroodverwarming plaatsen

We hebben een bestaande tussenwoning met een tegelvloer. We denken er nu over om op de tegelvloer infraroodverwarming te plaatsen en daarop een nieuwe zwevende vloer aan te brengen. Daarbij komt dat we ook overwegen een tussenmuurtje te verwijderen en de keuken te veranderen waardoor een grote open ruimte van ongeveer 46 m2 ontstaat (waar dus ook de keuken nog op moet). We hebben HR+ beglazing en een bestaande spouwmuur, de kruipruimte is niet geïsoleerd en ik vraag me af of dat met een dergelijk systeem nog heel erg nodig is. Kortom, het is redelijk geïsoleerd en onze vraag is ook wat we aan capaciteit nodig zouden hebben voor het verwarmen van onze woonkamer/keuken en wat de kosten dan worden van plaatsing en montage. Bovendien willen we weten of het stroomtechnisch niet te belastend is en er een extra stroomgroep voor aangemaakt moet worden in de meterkast.

Tegelvloer en opknappen wc

Ik wil graag een nieuwe tegelvloer in de keuken, gang en toilet laten leggen. De oppervlakte hiervan is ongeveer 20 m2. Daarnaast wil ik op de wanden van het toilet opnieuw laten betegelen tot aan de helft. Deze ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter groot. Er zit mogelijk ook een lek bij de toiletpot, dit wil ik graag na laten kijken en zo nodig laten repareren. Verder zou ik graag een fonteintje en nieuwe spoelknop in het toilet aan laten brengen. Ook zou ik graag de toilet deur laten maken: deze klemt en het slot gaat stroef.

Parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen

Wij willen graag onze bestaande houten vloer en tegelvloer in de keuken vervangen door PVC met vloerverwarming als hoofd verwarming. Misschien in de toekomst een warmte-terugwin-installatie. Voor het opvullen, egaliseren en leggen hebben we al iemand, maar er moet nog meer gebeuren, onder andere de verwarming zelf (infrezen). We hebben er nog wel een aantal vragen over: - onze bestaande vloer moet verwijderd worden, kan u dat ook verzorgen? Dat is ongeveer 35 m2 houten vloer. Deze is genageld (en mogelijk verlijmd) op een ondervloer van 'broodjes' deze zijn gelijmd op de cementen de vloer. En ongeveer 30 m2 tegels (keuken + gang). Deze tegels zijn gelijmd op een ondervloer om ze op dezelfde hoogte te brengen als de houten vloer. De ondervloer bestaat uit grote platen. - we hebben een convectorput, die moet dan ook dicht gemaakt worden, kunt u dat ook doen? - er lopen nu pvc leidingen door de dekvloer, kunnen die blijven zitten bij het infrezen? - we twijfelen nog of er ook vloerverwarming in het toilet nodig is, zou dat te warm worden? - Onze vloerenlegger wil zelf de verwarming sleuven dicht maken zodat er geen discussie is of de vloer vlak genoeg is om te egaliseren. We willen het graag dit najaar gedaan hebben. Wat kunt u voor ons hierin betekenen en wat gaat dat kosten?

Terras aanleggen op woonboot

Het gaat om een woonboot met twee terrasdelen waarbij de ondergrond beton (12 cm dik) is. Er heeft hier al een tegelvloer op gelegen die is er vanaf gehaald waardoor de betonnen ondergrond bobbelig is. Wij willen graag het buitenterras van 9 m2 laten betegelen zonder risico op scheuren door beton krimp/uitzet. Ik wil weten of dit op te lossen is door de tegels niet te verlijmen maar bv een profiel aan te brengen en hier de tegels los op te leggen. Qua materialen zitten wij te denken aan Spaanse/Portugese/Turkse buitentegels. Staan open voor advies.

Gipsplaten wanden stucen

Een ruimte beneden, 2,5 wanden. Oude tegelvloer, nieuwe gipsplaten. Na het stuken brengen we zelf nog muurverf aan. Is nu klaar voor stuken. Kan dus flexibel ingepland worden. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Tegelvloer leggen met keramische tegels

Het leggen van keramische tegels op de begane grond in een nieuwbouwhuis. De opleverdatum is waarschijnlijk november/december. Ongeveer 63 m2. In de vloer zit vloerverwarming. Eventueel door u aan te brengen: hoge plinten. We willen dan witte hoge plinten. De tegel is een witte tegel met houtlook van 120 x 30 cm. De tegels en plinten kopen we waarschijnlijk zelf.

Tegelvloer en cement dekvloer verwijderen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht en zijn daar nu aan het klussen. We overwegen om er vloerverwarming in te gaan leggen en willen de kosten daarvan in kaart gaan brengen. We willen een offerte ontvangen voor het verwijderen van een tegelvloer en cementdekvloer in de woonkamer, keuken en een kleine hal. Het is mij onbekend of de tegels verlijmd zijn of in het cement liggen. We laten dat hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte inclusief een post voor het afvoeren van het afvalmateriaal.

Grindvloeren aanbrengen

We zijn bezig met de koop van een woning. Bij vernieuwing van de badkamer overwegen we een grindvloer. Graag vernemen we wat de voorwaarden zijn voor een tegelvloer die goed genoeg is om die te egaliseren (productprijs & manuren) en daarop een grindvloer aan te brengen (productprijs & manuren) en hoeveel hoger deze combinatie is. De badkamer is 198 cm x 381 cm. Beneden overwegen we ook een grindvloer. De helft van de vloer is een Terazzovloer, de rest is hout. Beneden vinden we het ook een optie om een gietvloer te hebben, graag voor beide een indicatie. De oppervlakte van de benedenverdieping is ongeveer 65 m2.

Tegels en parket verwijderen en vloeren egaliseren

Wij zitten momenteel in het aankooptraject van een grote vrijstaande woning uit bouwjaar 1934. De overdracht zal mogelijk eind juni plaatsvinden. Wij zijn alvast de kosten voor een verbouwing in kaart aan het brengen, die wij dan in de zomermaanden willen laten uitvoeren. In het oudste deel van de woning ligt een verlijmde tegelvloer van 70 m² en in een nieuw gebouwd deel ligt een parketvloer van 34 m². Wij willen die tegels en dat parket laten verwijderen en afvoeren. Waar nodig moet de vloer hersteld worden en daarna willen we de gehele vloer van 104 m² laten egaliseren. Het puin moet worden opgeruimd en afgevoerd. Er kan een puincontainer worden geplaatst.

Betonnen vloer laten egaliseren

Egaliseren van betonnen vloer Een vloer van ongeveer 50 m2. Er ligt nu een tegelvloer die er uitgehaald moet worden (doen we waarschijnlijk zelf) hetgeen echter oneffenheden met zich mee zal brengen. Wat kost het om de vloer te egaliseren? En wat kost het eventueel als u de tegels eruit haalt en afvoert?