Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Uden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Uden heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Uden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Uden of directe omgeving.

259 klanten uit Uden bevelen een bij Casius in Uden aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Uden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, oude terrazo tegels in cement tegelen, badkamer tegelen met 2 soorten tegels, badkamer betegelen, tegelwerk badkamer, vloertegels 60*60 leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Uden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Uden:

Tegel reparatie in toilet

Er is vanaf de achterkant door de tegel heen geboord tijdens het ophangen van een ketel door een installatiebedrijf. Het installatiebedrijf zal dit vergoeden, en ik wil hiervoor graag een nette oplossing, ik weet niet of het mogelijk is de tegel te vervangen, of dat er meerdere tegels voor moeten worden vervangen/het wandje opnieuw moet worden betegeld.

Tegellegger gezocht 45 m2 romaans verband 3 maten

Ik ontvang graag een offerte om tegels te laten leggen. Het gaat om keramische tegels. 30 b 60 60 b 60 45 b 45. Ik heb alles al aangeschaft, het gaat echt om de arbeid

Tegelvloer plaatsen

Ik wil tegels plaatsen op onze woonkamervloer. Het totaal is 77 m2 en het gaat om tegels van 30 bij 60 cm. Ik wil graag zelf uitkiezen welke tegels ik wil hebben. Het gaat om een nieuwbouwwoning.

Badkamerwanden betegelen

Ik wil graag de vloer en de wanden van mijn badkamer laten betegelen. Voor de vloer zijn er tegels van 60 bij 60 cm aangeschaft. De oppervlakte hiervan is 5 m2. Voor de wanden zijn er tegels van 30 bij 60 cm aangeschaft. Er zal ook een deel van 2 m2 betegeld moeten worden met stroken van 5 bij 60 cm, 10 bij 60 cm en 15 bij 60 cm. De oppervlakte van de wanden is totaal 20 m2.

Wanden van badkamer betegelen

Mijn badkamer is 2,65 land x 1,70 brede, een ik wil nieuw tegel , ik kan naar jullie de tegel ga kopen mag ik moet iemand voor de werk doen

Tegelvloer aan laten brengen

Ik wil graag mijn vloer laten betegelen. De vloer is 35 m2. De tegels zijn 31 x 62 cm.

Tegelvloer vervangen

Ik heb een plavuizen vloer die in de dekvloer van 8 cm liggen. Deze wil ik verwijderen en een nieuwe tegelvloer terug leggen. Hiervoor wil ik tegels van 60 bij 60 cm gebruiken. Er is geen vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 65 m2 met wel wat lastige hoekjes zoals toilet, bij keuken hal. De wand tegels in de toilet en bij keuken moeten heel blijven. Het puin moet ook worden afgevoerd. Een tekening kan ik per mail toesturen. Een andere klus is de badkamer slopen. Deze is 3 x 3 meter en alles moet er uit. Hier ontvang ik graag separaat een offerte voor.

Douche opnieuw voegen en kitten

Kitranden in douchecabine verwijderen i.v.m. schimmel, opnieuw voegen en kitten. Het gaat om 3 muurtjes van 1 m2 en opnieuw kitten van douchedeur. De douche is betegeld met vlakke tegels.

Badkamer laten betegelen

Ik wil graag de badkamer laten betegelen. Ik haal zelf de oude tegels van de muren en vloer af. Het gaat om een vloer van 1.5 x 2 meter en de totaal te betegelen wanden zijn 2.3 meter hoog en 9 meter breed.

Badkamer betegelen

Wandtegels 300x600 aanbrengen lijmen en inwassen 24 m2 Vloertegels 600x600 aanbrengen mortel dik 80 mm en inwassen 5 m2 Waterdichte kim aanbrengen Draingoot stellen Integelen vrij hangend toilet Aardnetje en vv slangen kitvoegen

Tegelwerk in de badkamer renoveren

Vloer, wand, over oude tegels, op nieuw betegelen voor het ontstaan van een inloop douche. 2.7 x 1.7 wand is 2.7 x 2.4 schaft tegels zelf aan.

Tegelvloer over gehele benedenverdieping leggen

Ik wil graag een tegelvloer over de gehele benedenverdieping gelegd hebben. Het gaat om 50 m2. Wat gaat me dat kosten? Ik heb al tegels gezien in een winkel van Praxis. Wat kost het met eventueel vloerverwarming en zonder vloerverwarming. En wat zijn de mogelijkheden hiermee.

Gang en keuken

Ik wil dat mijn keuken wordt belegd met tegels die ik ga bestellen bij de praxis en ook de gang.

Vloertegels leggen

Het leggen van 60x60cm vloertegels op een benedenverdieping in een nieuwbouwhuis. +/- 40 m².

Tegels leggen en vloer afsmeren ...

Tegels leggen en vloer afsmeren oppervlakte van 60 to 80 m2.

Betegelen van de begane grond van onze ...

Betegelen van de begane grond van onze bestaande huis. Verwijderen van oude tegels (2 lagen).

De wc van 2 vierkante meter moet ...

De wc van 2 vierkante meter moet compleet betegeld worden, tevens willen we een hangend closet plaatsen, dus de leiding moet ook verlegd worden. Ook moet de achterwand van ons aanrecht betegeld worden. En ons plafond in de badkamer is zo beschimmeld dat het loslaat, dus dat moet opnieuw gespoten worden. Al de tegels en het hangend closet is al aanwezig. Ons grootste probleem is de tijd wanneer dit gerealiseerd kan worden, want door omstandigheden zouden wij dit alles liefst in november laten plaatsvinden.

Het leggen van een tegelvloer 60m2, ...

Het leggen van een tegelvloer 60m2, tegels in het cement tegel 60x30.

Toilet plaatsen (oude vervangen dus geen ...

Toilet plaatsen (oude vervangen dus geen hangtoilet). Tegelwerk in toilet + 5 m2. Vloerleggen: tegels (1,3 m2)

Voor de renovatie van een bestaand huis ...

Voor de renovatie van een bestaand huis uit 1986, zoeken wij een vakman die natuursteen (Mustang lei) in de specie kan leggen. Deze vloer komt bovenop een vloerverwarming. De afmeting van de vloer is 55m2. Verder moeten de badkamer (ongeveer 22,5 m2) en twee WC's (totaal ongeveer 18 m2) volledig worden betegeld (wanden en vloeren). Alle werkzaamheden gaan op afspraak in de volgorde van het project, in principe op afroep (twee, a drie dagen van tevoren wordt er gebeld). Alle tegels zijn inmiddels besteld en zullen op tijd beschikbaar zijn voor verwerking. De werkzaamheden zullen vanaf week 32 a 33 (= medio augustus) nodig zijn. Graag uw offerte.