Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen:

Badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen

Ik wil de badkamer verbouwen en wil het laten tegelen. de badkamer is rond de 3x2m de wc beneden wil ik ook laten renoveren die is 1.20x1m en ik wil de begane grond laten tegelen samen met vloerverwarming van rond de 60m2
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen uit heel Nederland:

Loden leidingen en afvoeren vervangen

Wij zijn vanaf 4 september 2020 officieel de eigenaren van een jaren 30 appartement (2e en 3e verdieping). Uit de bouwkundige keuring is gebleken dat er loden leidingen in de woning zitten. Deze willen wij graag laten vervangen, omdat wij geen lood in ons drinkwater willen. Naar schatting is de lengte van de leiding vanaf de watermeter naar de keukenkraan ongeveer 8 meter en naar het toiletkraantje 4 meter (zelfde verdieping). De badkamer, wasmachine-aansluiting en CV-ketel liggen een verdieping hoger (zie ook bijgevoegde plattegronden). De watermeter is te bereiken via een luik in de vloer. De loden leidingen liggen (naar waarschijnlijkheid) eveneens onder de vloer. Omdat de woning een houten balken vloer heeft, met daarop laminaat in prima staat, zijn wij benieuwd of de nieuwe leidingen zonder te veel breekwerk kunnen worden gelegd. Als er breekwerk moet plaatsvinden willen wij graag weten of de vloer en het laminaat (gemakkelijk) kunnen worden hersteld. Als er herstelwerkzaamheden moeten plaatsvinden door het breekwerk, dan horen wij ook graag of dit onderdeel is van de klus. Bij voorkeur laten wij de leidingen vervangen op/vlak na 5 september 2020, zodat wij daarna gelijk door kunnen met de verhuizing. Mocht het nodig zijn om van te voren de situatie ter plekke te beoordelen, dan kunnen wij een moment inplannen met de huidige bewoners.

Badkamer renovatie

We willen onze badkamer opfrissen: - de vloer opnieuw voegen, we denken dat het alleen nodig is rondom de douche cabine, én opnieuw gekit hebben bij de randen. - de wanden met name in de douche cabine opnieuw gevoegd hebben. Dat is circa 2 x 2 = 4 m2 - rondom alle kitranden vervangen. Toilet, wastafel, ligbad, douche cabine. - nieuwe spiegel met verlichting, badkraan en douchecabine swing deuren laten monteren. Oppervlakte badkamer totaal: Vloer 2,40 x 2,10 = 5,04 m2 Wanden 3,20 x 2,45 x 2* + tussenschot douche cabine= 17 m2 *lengte van de badkamer x 2

Verbouwing badkamer

Badkamer van 2,5 m x 2,7 m verbouwen. Werkzaamheden: - verlaagd plafond - inloopdouche van 120 cm met goot - badkamermeubel plaatsen - tegel werk vloer en muren - geen bad Sloopwerk van huidig badkamer

Renovatie badkamer en toilet

Wij willen de badkamer verbouwen plus vergroten en samen trekken met de toilet. Dit dmv het verwijderen van de muur ertussen. De volgende onderdelen willen wij vernieuwen: De wastafel en kraan, de tegels, de vloer, douchecabine en watergoot, de ventilatie, en onderdelen toilet.

Badkamer betegelen

Wij willen graag onze badkamer betegelen met grote tegels op de vloer en wanden en in de douche een deel met kleinere tegeltjes. Het gaat om een totaal oppervlak van zo'n 25 m2. Wij zouden de klus graag begin augustus gedaan willen hebben.

Badkamer tegelen

Gezocht tegelzetter vloer en wand. Alle materialen zijn aanwezig. Dus betreft alleen arbeid

Nieuwe badkamer realiseren

Badkamer is 2,50x1,70m Plaatsen van een hangende toilet, nieuwe douchecabine, wastafel, verwarming, en een kast nieuwe vloer en wandtegels. Eventueel een vloerverwarming, en een verlaagde plafond. Plaatje 1 is formaat plaatje 3 is met hangend toilet (ruimte voor water reservoir staat niet op tekening)

Vloer van woning betegelen

Wij hebben een paar maanden geleden een funderingherstel gedaan met vloerverwarming. Wij zoeken iemand die keramische tegels kan leggen In huiskamer keuken gang en kast onder de trap. (72mq) Tegels zijn 60x60. De vloer is voor een groot deel van beton, met vloerverwarming. De aanbouw waar de keuken komt is van hout die we gaan egaliseren. Daar moet dus speciale lijm voor worden gebruikt. Ook willen we keramische tegels 60x30 in de badkamer (5mq)

Badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen

Onze badkamer zal helemaal betegeld moeten worden en er moet een smeervloer aangebracht worden over de oude vloer, de badkamer is ong 5 m2.

Een badkamer voorzien van nieuwe tegels

Ik zoek een tegelzetter die alle wanden en vloer van mijn badkamer kan voorzien van nieuwe tegels. De oude tegels verwijder ik zelf. De nieuwe tegels zijn reeds aanwezig. Het betreft 25 m2 met als ondergrond beton en durox blokken.

Partners

Partners van Casius