Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelzetten in de toiletruimte:

Tegelzetten in de toiletruimte

De toilet ruimte opnieuw tegelen. Het is ongeveer 11 m2 wat geregeld moet worden. De bijgevoegde foto is een beeld van hoe het uiteindelijk moet worden.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelzetten in de toiletruimte uit heel Nederland:

Tegelzetten en stucwerk in keuken

In een keuken van ongeveer 22 m2 wil ik graag wandtegels en ongeveer 15 m2 vloertegels over de bestaande tegels heen aan laten brengen. Bij de wandtegels moet rekening worden gehouden met ongeveer 2 m2 waar nu geen tegels zijn (na verwijdering van wandkast en afzuigkap). Tegellijm moet geleverd worden, tegels zijn al aanwezig. In de keuken ook ongeveer 10 m2 plafond stucwerk aanbrengen. Ondergrond zijn houtvezelplaten (zoals in jaren '70 veel gebruikt werd). Uit eerdere ervaring is gebleken dat na het aanbrengen van een primer de platen gestuukt kunnen worden. Alternatief zou zijn platen slopen en vervangen door gipsplaten. In het plafond moeten tevens 4 openingen voor inbouwspots komen. In een kleine toiletruimte moet het plafond 1 m2 opnieuw van gipsplaat voorzien en gestuukt worden. Tevens om staande afvoerpijpen in een hoek een koker van gipsplaat aanbrengen, afmeting ongeveer 15 x 15 x 200 cm.

Badkamer betegelen

Voor nieuwbouwappartement Amsterdam (oplevering 2e/3e kwartaal 2017) ben ik op zoek naar een scherpe offerte voor het tegelzetten. De badkamervloer is ongeveer 6.2 m2, de wanden (tot plafond) ongeveer 28 m2. Ook zou ik de toiletruimte graag laten betegelen. De vloer is ongeveer 1.2 m2 en de wanden (tot 1.20) ongeveer 5 m2. Ik zal zelf de tegels aanleveren, Terratinta Betonday van 60 bij 60. Let op dikte is 12 mm (ook voor wanden). Verdere bijzonderheden: Afschot bij inloopdouche, alles is strokend gelegd. Nieuwbouw, wanden zijn deels GIBO, deels beton. Voorbereiding zal ik (in overleg) zo veel mogelijk zelf doen/laten doen. Graag ontvang ik een offerte per e-mail.

Tegelzetten in de toiletruimte

Vloer en wand in totaal 10 m2. De oude tegels halen we er zelf af. Die zijn nu tot halverwege de hoogte van de wanden. Alles aansmeren. De nieuwe tegels willen we tot aan het plafond gezet hebben. De tegels schaffen we zelf aan.

In de bestaande toiletruimte: plafond ...

In de bestaande toiletruimte: plafond aanbrengen, sauzen, behangen, tot halverwege muren tegelzetten, fonteintje verwijderen, laminaat leggen, deur en kozijnen schilderen.