Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Tilburg of directe omgeving.

1726 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, tegelen badkamer: wanden en vloer, tegelwerk vloer en wanden wellness en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Tilburg:

Tegels laten leggen in de woonkamer

Ik zou graag een vakman willen hebben om tegels in de woonkamer te leggen. De woonkamer is 26,25 m2. Het zijn tegels van ongeveer 60 bij 60 cm. De huidige vloer halen wij eruit en het materiaal regelen we ook zelf.

Betegelen badkamer

Ik zoek een tegelzetter die mijn badkamer kan betegelen. Het gaat om de vloer en wanden met een totale oppervlakte van 36 m2. De vloer is 6 m2 en de tegels zijn 60x60. Voor de wanden heb ik tegels van 60x30 en de oppervlakte is 30 m2. Tegels heb ik in bezit, de overige materialen graag door de vakman aanleveren.

Tegels leggen op houten vloer en smeervloer

Ik wil graag mijn keuken en woonkamer laten betegelen. Samen is het 60 vierkante meter. Het gaat om langwerpige tegels.

Vloer betegelen in de nieuwbouwwoning

We betrekken over 1 jaar een nieuwbouwwoning en zijn bezig met de budgettering. Wij ontvangen graag een indicatie voor het tegelen van de begane grond. De oppervlakte is ongeveer 87 m2.

Tegels leggen op houten vloer

Ik wil tegels op de houten vloer leggen. Het gaat alleen maar voor een kamer van 8 meter lang en 2,50 meter breed.

Tegelzetten in de toiletruimte

De toilet ruimte opnieuw tegelen. Het is ongeveer 11 m2 wat geregeld moet worden. De bijgevoegde foto is een beeld van hoe het uiteindelijk moet worden.

Tegels zetten in de keuken

Wij zouden graag in onze keuken een tegelvloer laten leggen, en dan nog even kijken wat de prijs zou zijn voor een wand met tegels.

Tegels op het balkon leggen

Ik woon in een appartement en ik wil graag tegels leggen op mijn balkon, de vloer moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden moeten zo gelegd worden dat er geen water onder kan komen opdat ze niet kapot kunnen vriezen. Weet al welke tegels ik wil ze zijn 30 x 30 cm en dikte is 6 mm dit in verband met opstand balkon die is maar 2 cm hoog zodat het regenwater niet in huis kan komen of van balkon afstroomt of op de mensen die op straat lopen.

Douchecabinevloer betegelen

De ondergrond is beton. Alleen betegelen is nodig. De douchecabine is 90 x 90 cm. Moet gelegd worden tot de afvoerdrain.

Tegelvloer leggen in woonkamer

Tegelvloer leggen! 90 m2 tegels van 90 x 90. Bestaande woning met parkert en smeervloer.

Vloer tegelen

Het betreft 65 à 70 m2 tegelen over een bestaande tegelvloer. De lijm en dergelijke via de vakman wij regelen tegels en plinten. Er is vloerverwarming aanwezig.

Vloertegels in de badkamer opnieuw voegen

Vloertegels badkamer opnieuw voegen maximaal 5 m2

Tegels laten zetten

Ik wil graag tegels laten zetten in mijn nieuwe woning (nieuwbouw). Het gaat om circa 8 m2 in de hal: zwarte en witte vloertegels van 20 x 20 cm. Er komt eventueel een klein stukje bij van 4 m2 wat nog betegeld mag worden. Verder ongeveer 1.2 m2 wandtegels in de keuken, metrotegels 7.5 x 15 cm. De huidige vloer beschikt nog niet over een ondervloer en bestaat uit Knauf. Er kan vanaf 4 juli worden begonnen.

Egaliseren en tegelen

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen met 60 x 60 cm tegels. Leggen van de vloer en vlak egaliseren. Het gaat om ongeveer 43 vierkante meter.

Vloertegels laten aanleggen

Klein stukje vloer moet betegeld worden, op kaal beton. Het stuk vloer is circa 90 cm bij 236 cm. Tegels en alle toebehoren zijn al ingekocht. Wel uiterlijk 5 april uit te voeren.

Gang egaliseren en betegelen

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter voor onze gang. Het betreft een gang van een jaren 30 woning van ongeveer 5.5 m2 groot. De huidige tegels mogen blijven liggen en de nieuwe tegels mogen er overheen gelegd worden. Wel zal het nodig zijn de vloer eerst te egaliseren. De nieuwe tegels zijn reeds in ons bezit, Winckelmans 10 x 10 cm, de lijm en het voegsel moet nog wel worden verzorgd. Graag vernemen wij de kosten voor de totale klus, egaliseren vloer, leggen van de tegels en afvoegen inclusief lijm en voegsel.

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Ik heb een doucheruimte met 3 wanden die ik opnieuw wil laten voegen en kitten. Er zit hier en daar ook wat schimmel in de voegen. Ik schat dat het om ongeveer 6 m² gaat. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Badkamer en toilet opnieuw betegelen en inrichten

Ik wil mijn badkamer en toilet opnieuw laten betegelen. Verder het installeren van een inloopdouche en badkamermeubel en de toiletruimte opnieuw inrichten. Ik wil de oude tegels en het oude sanitair allemaal laten verwijderen. Er zal ook wat leidingwerk verlegd moeten worden. Spullen zijn al aanwezig. Maten badkamer 2.74 meter bij 1.83 meter hoog 2.34 meter. Toilet is 1.20 bij 0.93 meter en hoog 2.34 meter.

Badkamer laten betegelen

Ik ga over enkele maanden mijn badkamer volledig slopen. Ik wil er daarna 22 m² tegelwerk in cement laten zetten. Het gaat om zowel de wanden als vloer met dezelfde tegelmaat van 30 x 60 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Achterwand betegelen in de keuken

Wij willen een achterwand in onze bestaande keuken laten betegelen. Op dit moment is het een kale muur van 3,2 m². We willen er lange strokentegels voor kopen. We ontvangen graag een offerte voor het plaatsen daarvan.

Leisteen leggen op een vloer met vloerverwarming

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waarin een grindvloer met vloerverwarming ligt. Wij zouden graag de mogelijkheden en kosten bespreken om hierover heen een vloer van leisteen te leggen. Het gaat om de hal van 6 m2 en de woonkamer van ongeveer 50 m2. Ook willen wij graag 14 meter leisteen plint laten plaatsen. Wij hebben de leistenen al zelf gekocht, wat gaat de uitvoering kosten? Wij krijgen 24 maart de sleutel van deze woning.

Keukenvloer opnieuw laten voegen

De keukenvloer is circa 8 jaar geleden gelegd over een bestaande keukenvloer. Op sommige plekken is de voeg losgelaten. Oppervlakte tegelwerk circa 10 m2. Het zijn zwarte 60 x 60 cm tegels met zwarte voeg.

Keukenvloer betegelen met tegels

Ik wil graag een prijsindicatie voor: Keukenvloer betegelen met tegels 10 x 10 cm (2 kleuren). Het gaat om een ruimte van ongeveer 10 m2. Ondervloer zal waarschijnlijk geëgaliseerd dienen te worden. Wij hebben laminaat liggen, daaronder liggen linoleum tegels, een deel hiervan zal nog verwijderd moeten worden. Daaronder zit een betonnen vloer.

Nieuwe tegelvloer met vloerverwarming leggen

Oude vloer verwijderen. Vloerverwarming leggen en nieuwe tegelvloer ongeveer 40 m2

Badkamer en beneden vloer betegelen

Ik wil graag mijn badkamer compleet laten betegelen en de vloer beneden. Bij beide vloeren is er vloerverwarming ingelegd, dus moet er ook nog een cementlaag gestort worden. De vloer beneden is ongeveer 30 m2 en de badkamer ongeveer 8 m2. De tegels moet ik nog uitzoeken maar het zullen tegels worden van ongeveer 40 bij 40 cm. Graag ontvang ik een offerte.