Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keramische tegelvloer leggen in een nieuwbouw appartement:

Keramische tegelvloer leggen in een nieuwbouw appartement

Binnenkort wordt ons nieuwbouw appartement opgeleverd en we willen daar graag begin december 125 m² keramische vloertegels laten leggen van 120 x 30 cm. Er is een zandcement dekvloer aanwezig. We willen geen plinten. De tegels moeten los van de wanden worden gelegd en rondom worden afgekit. Dat is voorschrift in het complex, ter voorkoming van geluidsoverdracht. Wij ontvangen graag een offerte van een bedrijf dat in die periode tijd heeft voor deze klus.
Onze klant uit Steenbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keramische tegelvloer leggen in een nieuwbouw appartement uit heel Nederland:

Vloertegels leggen

Ik zou graag antraciet grijze keramische vloertegels van 30 x 30 cm laten leggen in mijn keuken. Totale oppervlakte is nog geen 8 vierkante meter. Er ligt al een tegelvloer, dus er moet op tegels betegeld worden. Ik kan de tegels zelf aanschaffen.

Tegelvloer verwijderen en wellicht egaliseren

80 m2 keramische tegels, 50 x 50 cm. Hoogstwaarschijnlijk verlijmd. Graag prijs inclusief en exclusief egaliseren.

Tegelvloer verwijderen

Verwijderen vloer inclusief zandcement dekvloer van circa 5 cm. Op de dekvloer ligt een travertin vloer en daarbovenop is een keramische tegel gelijmd. Oppervlakte circa 75 m2. Daarnaast nog 13 m2 dekvloer zonder tegels verwijderen en circa 6 m2 in de badkamer ( met tegels). Woning is goed bereikbaar.

Vloertegels en vloerplinten laten leggen

Tegelvloer leggen en plinten monteren. Wij willen in onze woning 42 m² vloertegels laten leggen en houten plinten laten plaatsen. We hebben 'houtlook' keramische tegels bij Gamma gekocht, van 20 x 60 cm. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de ondervloer er gereed voor is. Het is een betonnen vloer. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Tegelvloer in visgraat leggen

Ik wil graag tegels laten plaatsen in mijn badkamer, zowel op de vloer als op de wand. Op de vloer en op één wand visgraatmotief (samen 14 m2). Dit zijn keramische tegels van 10 x 60 cm. Op de andere wanden (samen 24 m2) rechthoekige keramische tegels van 30 x 60 cm. De oude tegels zijn verwijderd. Afwerking van te bewerken vloer/wand graag in overleg. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden overlegd.

Tegelvloer verwijderen en nieuwe tegels leggen

Wij hebben een geschakelde eengezinswoning gekocht en willen daar rond 21 september naar toe verhuizen. Er ligt daar een tegelvloer van ongeveer 70 m² op de begane grond. Het gaat om grote tegels in de keuken/woonkamer en in de gang. Daaronder ligt vloerverwarming in een cementdekvloer. We willen de huidige tegels laten verwijderen en de ondergrond laten egaliseren. Daarna willen wij er keramische plavuizen van 60 x 60 cm laten leggen. De nieuwe tegels zullen aanwezig zijn. Er staan voor uw indruk foto's van het huis op Funda. Wij ontvangen graag een gedetailleerde offerte van bedrijven die in week 37 of 38 tijd hebben voor de totale klus. We horen vanwege de planning van onze verhuizing ook graag van u hoeveel dagen we niet op de vloer mogen lopen.

Zachte PU-vloer aanbrengen

Ik wil in november graag een zachte PU-vloer laten leggen van 70 m² in onze woonkamer op de begane grond. De vloer moet over een bestaande gladde keramische tegelvloer komen waar vloerverwarming onder ligt. Ik ben op zoek naar bedrijven die een perfecte kwaliteit kunnen leveren in de zachte PU-vloer. Wij willen 28 augustus naar de woning kunnen verhuizen en er is geen uitloopmogelijkheid voor de klus. Ik ontvang graag uw productinformatie en offerte.

Tegel- en dekvloer met vloerverwarming verwijderen

In verband met lekkage van onze vloerverwarming willen wij de complete vloer laten slopen. Het betreft 73 m2. Wij willen sowieso een nieuwe vloer, het gaat hier niet om een offerte voor de verzekeraar want die schakelen we niet in. De gehele vloerverwarming mag eruit, de dekvloer (cementlaag) en de tegelvloer mogen verwijdert en afgevoerd worden. De tegelvloer die er nu in zit bestaat uit 30 x 30 cm keramische tegels. De vloer is op de BG, de (vrijstaande) woning is goed te bereiken met een mooie grote oprit (kan makkelijk een container staan).

Tegelvloer leggen op de benedenverdieping

Ik wil een tegelvloer op de begane grond laten leggen. De tegels zijn 60 x 60 cm en het zijn keramische tegels. De oppervlakte is 65 m2.

Marmeren vloer verwijderen

Wij gaan verhuizen naar een huis met marmeren tegelvloer, uit 1992, hoogstwaarschijnlijk gelijmd, zonder vloerverwarming. Graag deze marmervloer verwijderen en afvoeren want wij gaan daar vervolgens vloerverwarming in laten leggen met een nieuwe keramische tegelvloer. Oppervlak is ongeveer 60 m2, woonkamer en gang. Gewenste periode: vanaf 24 augustus (2017). Eventueel ook aanleggen van vloerverwarming.

Partners

Partners van Casius