Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor de voor- en achtertuin voorzien van keramische tegels:

De voor- en achtertuin voorzien van keramische tegels

Ik zoek iemand die gespecialiseerd is in het aanbrengen van keramische tegels. Het gaat om de voor- en achtertuin en betreft in totaal 60 m2. De ondergrond dient logischerwijs nog aangepast te worden ten behoeve van de tegels. Ik zie graag 80 bij 80 cm tegels terug in de tuin.
Onze klant uit Son (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor de voor- en achtertuin voorzien van keramische tegels uit heel Nederland:

Fundering voor een schuur aanleggen

Ik zoek een aannemer die een fundering voor een schuur kan maken in mijn achtertuin. Deze fundering moet 240 bij 360 cm groot worden. De fundering moet zijn voorzien van 5 palen die trillingsvrij aangebracht moeten worden. Overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

De achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik ben op zoek naar een ervaren stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. De tuin is ongeveer 40 m2 en ik wil de tuin laten bestraten met 60 bij 60 cm tegels. Deze tegels zijn nog niet aanwezig. Het betreft een tuin die bereikbaar is per achterom met een zand bodem. De ondergrond moet wel nog geëgaliseerd worden. De oude tegels et cetera verwijder ik zelf.

Een terras met keramische tegels aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een specialist die mijn achtertuin kan voorzien van een terras gelegd met karmische tegels. De tuin is momenteel bestraat en verzakt. De huidige bestrating kunnen we zelf verwijderen. Het betreft 45 m2. Er moet een cementondergrond komen. De tegels zijn nog niet aanwezig.

Tuinoverkapping en schuurtje bouwen

Achterin onze achtertuin staat een geluidswal. Hier tegenaan willen wij een houten terrasoverkapping van circa 6 meter breed en 4 meter diep. Aan 1 zijde willen we tevens een schuurtje van 1,5 meter breed en 4 meter diep. Andere zijde gedeeltelijk dicht (vanaf de grond tot 80 cm hoog dicht). Er staan nu nog bomen maar die worden door mij verwijderd. De overkapping moet worden voorzien van elektra (er ligt al wel reeds verlichting in de tuin). Zeer waarschijnlijk willen we ook een elektrische heater laten plaatsen dus wellicht beter een nieuwe groep samen met de tuinverlichting. De overkapping willen we ook graag betegeld hebben. De overkapping moet afgewerkt/geschilderd worden met zwarte omlijsting (boeiboord etc.). Er is geen achterom, toegang tot de achtertuin middels een schuurdeur.

Vervangen tuinverharding + realisatie houten overkapping

We zouden graag onze tuin willen renoveren. Graag willen wij onze achtertuin voorzien van een houten overkapping (3x3m) met transparant dak en een kleine plantenbak. Hoogte weten we nog niet. Deze overkapping tegen de houten schuur aangebouwd.De zijde van de buren dient dicht gemaakt te worden, zodat de klimop gehandhaafd kan blijven, maar wij er geen last van hebben. Tevens zouden wij de huidige zichtbare bestrating vervangen hebben voor Flagstones Florida Yellow. Daarvoor dient dit stuk waarschijnlijk extra te worden uitgegraven. Dit geldt eveneens voor het pad in de voortuin. Echter willen wij daar het bankje ook op dit type steen hebben staan (nu gras). De totale maximale hoeveelheid in te bestraten oppervlakte betreft 57m2. Het totale oppervlak van de achtertuin is 45m2 inclusief schuur (2x3m). De tuin is exacte 9,0 m diep en 5,0 m breed. De tuin is goed bereikbaar.

Waaltjes leggen in achtertuin

Ik wil graag de achtertuin voorzien van waaltjes. De grindtegels moeten er uit en worden vervangen door waaltjes, en er zijn 2 zijkantjes van de tuin die nu planten hebben, die worden ook tegels. 2 andere zijkantjes blijven met planten. De waaltjes mogen in rijen gelegd worden, dus zonder patroon er in. Ik ontvang graag een offerte met en zonder verwijderen van de grindtegels. En een prijs inclusief en exclusief de materialen.

Snoeien van haag

De achtertuin is aan de straatkant voorzien van een hedera haag. Die moet aan alleen de straatkant gesnoeid worden. De haag is ongeveer 14 meter lang. Ook aan de bovenkant moet er een stukje af tot hij zo'n 2.30 meter hoog is. Het snoeisel moet afgevoerd worden.

Waterput slaan of boren

Graag laten we in Bennebroek voor tuinberegening een waterbron slaan in de achtertuin. Pomp en aansluitingen zullen we zelf in voorzien. We willen een bronpomp in de waterbron gaan plaatsen. Kenmerken: - bereikbaar via stenen oprit en stenen terras met maximale breedte doorgang 80 cm - diameter pijp 110 mm - capaciteit 3 m3/uur - obv dinoloket verwachten we grondwater op 2-3 m en (fijne) zandgrond tot 20 m

Tuin renovatie

Voortuin, omloop en achtertuin renoveren. Totaal ca. 240m2. Hierbij achtertuin volledig opnieuw opbouwen, met +- 100m2 bestrating, een overkapt zitdeel in een hoek van de tuin , rest gras en aankleding. Voortuin d.m.v hergebruik deel stenen achtertuin voorzien van tweede oprit, bestaande oprit opnieuw leggen, haag vervangen (ca. 8 strekkende meter) en verder voorzien van gras met wat aankleding. Hekje achtertuin verzetten naar voorkant huis.

Bestrating veranda en tuin met douglas of antraciet kleurige tegels aanleggen

In de achtertuin is een grote veranda aangelegd. Van +/- 7 x 4 meter. In de tuin en veranda ligt een mengeling van klinkers. graag zou ik wellicht houten (douglas) veranda vloer (op klinkers?)of natuurlijk (uitziende) tegels +/- 50 X 50 willen. de tuin bestrating is +/- 4x 7 nodig, momenteel voorzien van klinkers. Graag natuurlijk (uitziende) tegels +/- 50 X 50 willen. kleuren tegels (middelgrijs - antresiet). graag onvang ik kosten gunstige offerte waarbij het er altijd verzorgd en onderhoudsvrij uitziet, waarbij arbeid en materiaal apart vermeld staan. Natuurlijk is bezichtiging altijd mogelijk. Alvast erg bedankt,