Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor straat ophogen:

Straat ophogen

Ophogen van 280-300 m2 tuintegels met 5 cm. Voor het benodigde ophoogzand wordt gezorgd
Onze klant uit Sleeuwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor straat ophogen uit heel Nederland:

Straat ophogen en egaliseren

Ik wil graag bestaande klinkers (strookje voor de voordeur) ophogen en aantrillen. Lengte 520 cm en breedte 80 cm. Het gaat om de strookje tussen twee waterafvoerpijpen.

Brandgang ophogen

Onze brandgang (45 m lang 2 m breed) is verzakt en tegels liggen niet meer gelijk. Tegels zijn 60 x 40 cm en kunnen opnieuw worden gebruikt. Ophogen zal waarschijnlijk beperkt blijven omdat sommige schuttingen al laag staan en niet teveel hoogteverschil mag ontstaan bij aansluiting op de straat. Er zijn 2 putten aanwezig. De brandgang is goed bereikbaar vanaf direct aangelegen pleintje met parkeerplaatsen. Op enkele plaatsen spoelt het zand onder de fundering van de garages, en ontstaan gevaarlijke gaten onder de tegels. Heeft u hier ervaring mee? Is dit proces te vertragen door bijvoorbeeld schotten of storten van cement?

Voortuin en oprit ophogen met bestaande stenen

De gemeente gaat onze straat ophogen, daarom willen wij onze voortuin/oprit ook laten ophogen en herleggen met bestaande stenen. Het zou gaan om ongeveer 15 cm. maat oprit: 10 lang en 4 meter breedte maat voortuin: 6 x 6 meter Het zou gaan om 2 verschillende woningen, dus graag per woning gespecificeerd. Onze buren hebben dezelfde maat oprit, maar willen andere stenen. Maat voortuin is dezelfde.

Ophogen van riolering

De gemeente is momenteel bezig om de riolering in de straat te verhogen. Onze riolering moet daarom worden verhoogd. Het betreft 5 meter met aansluiting op PVC binnenriool en het plaatsen van een ontstoppingsstuk.

Huisaansluiting riolering verhogen

In verband met het ophogen van de straat moeten wij de huisaansluiting van de riolering ophogen. Dit moet ongeveer 10 cm opgehoogd worden. Het gaat om ongeveer 3 tot 4 m naar de straat toe. De aansluiting is vrij makkelijk te bereiken, maar er moet wel een stukje gegraven worden. Daarnaast heb ik ook een kraantje in de achtertuin wat vervangen moet worden. Waarschijnlijk moet er een klein stukje van de leiding vervangen worden, dit gaat om ongeveer 20 cm. Graag ontvang ik een offerte inclusief de prijs voor de nieuwe kraan. franshalsstraat 9

Voortuin aanpakken en herinrichten

Ik wil graag mijn voortuin helemaal aanpakken en herinrichten. In de bijlage kunt u enkele foto's vinden van de tuin nu en een tekening van wat het zou moeten worden. Zo is ook te zien dat het één en ander kan blijven staan. De bak met bomen aan de straatkant, de heg bij de voordeur en de beplanting aan het gedeelde pad met de buurman blijft ook. De rest gaat er allemaal uit. Voorin de tuin staat een klein muurtje, welke ook weg moet (kan ik zelf weghalen eventueel), wat de opening naar de straat groter maakt. In de tekening is te zien dat wat het ongeveer gaat worden, waarbij ik een muur voorin wil metselen met bestrating voor een motor en fietsen Verder komt er dus grint met groen en planten. Elke centimeter op de tekening is ongeveer 33 cm in werkelijkheid (elk ruitje is 0,5x 0,5 cm). Komt dus ongeveer neer op 25 m2 wat verbouwd wordt Ik kan zelf ook wat doen en ben op zoek naar twee offertes: * Afgraven van de tuin met weghalen bestaande beplanting en ophogen met zand en aarde

Tuin afgraven en ophogen

Wij zouden graag onze tuin van 9 x 5,1 meter 15 cm uit willen laten afgraven en opvullen met (straat) zand. We wonen in een rijtjeshuis precies in het midden, de tuin is via een overpad te bereiken van 1,50 breed. Tot midden juni staan er nog geen schuttingen en is er nog ruimte om bij onze naaste buren wat eventueel materieel kwijt te kunnen. Wat zou het ongeveer gaan kosten als de tuin wordt afgegraven en weer opgehoogd met (straat) zand? Eventueel hebben we ook interesse van het betegelen van de tuin met tuintegels van 60 x 60 cm

Tuin egaliseren, waterafvoer verbeteren en deel schutting terugplaatsen

Onze tuin van 6x6 meter graag ophogen, egaliseren, en waterafvoer verbeteren (middels grindputten oid). Straat moet worden aangemaakt en schutting is deels verwijderd ivm plaatsen uitbouw. Dit moet weer worden hersteld. Tegels heb ik in mijn bezit. Ophogen is een eventuele optie.

Sierbestrating leggen

De voortuin i s 21 m2 groot. In de straat wordt alles door de gemeente opgehoogd. De tuin zullen wij zelf leeghalen, aarde en grindtegels. Hierna zal de vakman de tuin moeten ophogen en een deel bestraten met siertegels. Aan de buitenzijde willen wij graag een border met stapelblokken.

Ophogen voortuin, bestaande bestrating

I.v.m ophogen van de straat is het noodzakelijk om de voortuin ook op te hogen. Gaat om bestaande bestrating: vierkante stenen, twee halve cirkels gemaakt en één kleine kwartcirkel. Ongeveer 47m2. Aan straatzijde ongeveer 15cm omhoog en aan huiszijde ongeveer 5cm. Ook wil ik in mijn voortuin afsluitbanden laten plaatsen. Graag op korte termijn uit te voeren.