Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor woonkamer, open keuken en hal tegelen:

Woonkamer, open keuken en hal tegelen

Ik wil graag de woonkamer, keuken en hal laten betegelen. Er ligt al een tegelvloer maar hoogstwaarschijnlijk wordt deze in de hal en gedeelte keuken gesloopt in verband met een kapotte asbestriolering onder het huis die gesaneerd moet gaan worden, ik weet nog niet wat de woningbouw precies gaat doen maar dit is hoogstwaarschijnlijk wel het geval en ik wil dan de woningbouw aansprakelijk stellen voor een nieuwe tegelvloer. Daarom ben ik mijzelf aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn (er zijn namelijk geen reservetegels meer aanwezig). Ik heb dus ook nog geen andere tegels, deze wil ik ook door de woningbouw later vergoeden. Binnen ongeveer 2 maanden zal er wel gesaneerd worden en hopelijk weet ik dan zelf ook meer.
Onze klant uit Schijndel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer, open keuken en hal tegelen uit heel Nederland:

Laminaat laten leggen

Ik heb zelf v4 laminaat, goud folie ondervloer en muurplinten gekocht. Dit word vandaag geleverd. Oppervlakte is 63 m3. Heb geen drempels in mijn huis. Graag wou ik het laten leggen in twee kamers en woonkamer met open keuken en gang, en de muurplinten laten monteren. Is dit mogelijk en wanneer kan het gelegd worden en wat kost het? Vloer is van beton en het appartement op de 8e etage is zo goed als leeg.

Overbodige deur verwijderen en geheel afwerken

In onze gang direct bij binnenkomst zit rechts een deur die in de keuken uitkomt. Aan aan eind van de gang zit ook een deur die in de woonkamer uitkomt. Vanuit de woonkamer is er een open verbinding met de keuken, de eerstgenoemde deur is dus overbodig. Wij zoeken een professional die de deur plus deurpost kan verwijderen en afvoeren, het gang kan dichten, de ontstane muur daarna kan stuken en afschilderen, plinten plaatsen, kortom de zaak van a tot z kan afwikkelen.

Heteluchtverwarming vervangen door CV installatie

Onze Brink heteluchtverwarming is recent kapot gegaan. Nu ben ik aan het onderzoeken of het wellicht interessant is om dit systeem te vervangen in een CV systeem. De aanschafkosten hiervoor zijn vele malen lager dan heteluchtverwarming. Wel moeten er dan leidingen door het hele huis worden gelegd. Deze hoeven wat mij betreft niet in de muur weggewerkt te worden. Indeling van het huis: Begane grond: woonkamer met open keuken, gang en toilet. 2 radiatoren in woonkamer/keuken en 1 in de gang. Eerste verdieping: 3 slaapkamers en een badkamer(tje). Alle kamers een radiator, op de overloop niet nodig. 2e verdieping 1 kamer, en dus 1 radiator. Kunt u mij een richtprijs doen voor het aanleggen van CV installatie, inclusief leidingwerk, en alternatief van alleen het aanleggen van het leidingwerk? Ik hoor graag van u.

Bestaande wanden spackspuiten

Ongeveer 60 m2 spackspuitwerk op benedenverdieping en op de wanden van de open trap in de woonkamer. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spackspuiten

Waterschade aan muren, plafond en vloer herstellen

Ik heb een woning van 80 m2. Ik heb waterschade opgelopen in mijn open keuken en woonkamer. De muren met behang moeten worden vervangen en het plafond moet geschilderd worden. De kozijnen moeten worden hersteld en een laminaat vloer van circa 80 m2 moet hersteld worden.

Woonkamer spuiten

Ik wil de woonkamer wanden en plafond schilderen/spuiten. De afmetingen van de woonkamer 9,88 x 4,55 meter. Plafondhoogte is regulier, maximaal 2,50 meter. Er is een open keuken, deze dient afgeplakt te worden, net als de vloer en ramen. Wij zullen zelf de wandcontactdozen en dergelijken verwijderen. Het betreft vers stukwerk, er wordt namelijk volgende week gestukt.

Daklekkage opzoeken en repareren

Het gaat om een pannendak en ik heb lekkage hierdoor in de woonkamer. Ik heb het knieschot al open gemaakt en zie een vochtige plek. Ook is er een vochtige plek in de buitengevel. De plekken zijn zichtbaar aan 1 zijde van de woning.

Lichtkoepel laten plaatsen

Wij hebben een opening van 116.5 cm bij 264.5 cm en willen daar een lichtkoepel laten plaatsen. Welke maat raad uw ons aan? Het zal gaan om een koepel voor de woonkamer dus deze moet ook goed geïsoleerd zijn. Wij wonen op de 3de etage en heeft houten dak. Graag wil ik een indicatie ontvangen voor een koepel die open kan en een dichte koepel.

Gedeeltelijk openbreken van de draagmuur

We wonen in Amsterdam Noord in beschermd stadsgezicht. We denken eraan om een de keuken open te breken. De muur tussen woonkamer en keuken is een draagmuur. Graag zouden wij willen kijken met u of er een uitsparing in de muur, ongeveer 1,50 bij 1,50 meter, gemaakt kan worden zonder draagkracht te verliezen en dus geen stalen constructie nodig is. Ook zouden we willen weten wat de eventueel kosten zouden zijn van het verwijderen van de muur in zijn geheel en het plaatsen van een stalen constructie. De muur in zijn geheel is 8 meter lang en 3 meter hoog. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.

Ensuite kasten en deuren plaatsen

Wij willen een ensuite laten plaatsen, uitsluitend door iemand die dit aantoonbaar vaker heeft gedaan. Het betreft een afscheiding tussen keuken en woonkamer. De breedte van de kamer is 5,05 meter en de hoogte van de kamer circa 2,40 meter. De kasten komen aan weerszijden, voor een deel open en deels met kastdeuren. De schuifdeuren in zwart (Hout, staal of eventueel een ander materiaal), kasten en afwerking worden wit. Plaatsing tussen 2 en 13 april. Plaatsing op aanwezige houten vloer. Graag ontvangen wij een prijsindicatie en omschrijving van eerder uitgevoerde projecten. Plaatsing en oplevering ergens in de eerste helft april.

Partners

Partners van Casius