Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Schijndel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Schijndel heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Schijndel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Schijndel of directe omgeving.

96 klanten uit Schijndel bevelen een bij Casius in Schijndel aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Schijndel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: flat op verdiepingen vloertegels vervangen, betreft tegelwerk nieuwbouw bungalow sanitaire ruimten, gedeelte van de badkamer betegelen, vloer betegelen, woning betegelen, tegelwerk op begane grond tegelwerk, begane grond betegelen, in nieuwbouw woning tegelzetten, stoepje voordeur renoveren, badkamer laten betegelen, plavuizen vloer verwijderen en egaliseren, een voortuin renoveren, woonhuis betegelen, keuken betegelen, tegelzetter keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Schijndel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Schijndel:

Tegels op vloer leggen

Tegels leggen op een vloer van circa 60 m2. Het betreft een nieuwbouwhuis welke ongeveer in juni 2018 klaar zal zijn. Tegel aanschaf kan in overleg met de vakman. De ondergrond is een afgesmeerde vloer.

Woonkamer, open keuken en hal tegelen

Ik wil graag de woonkamer, keuken en hal laten betegelen. Er ligt al een tegelvloer maar hoogstwaarschijnlijk wordt deze in de hal en gedeelte keuken gesloopt in verband met een kapotte asbestriolering onder het huis die gesaneerd moet gaan worden, ik weet nog niet wat de woningbouw precies gaat doen maar dit is hoogstwaarschijnlijk wel het geval en ik wil dan de woningbouw aansprakelijk stellen voor een nieuwe tegelvloer. Daarom ben ik mijzelf aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn (er zijn namelijk geen reservetegels meer aanwezig). Ik heb dus ook nog geen andere tegels, deze wil ik ook door de woningbouw later vergoeden. Binnen ongeveer 2 maanden zal er wel gesaneerd worden en hopelijk weet ik dan zelf ook meer.

Wandtegels lijmen

Wandtegels zetten in een wc van 1,20 x 1,0 meter en een douche van 1,20 x 1,0 meter, in totaal ca 17 m2. Het zijn tegels van 30 x 60 cm, inwassen. Geen rare hoeken in de wc en douche uitsluitend 2 rechthoekige hokken. Tegels zijn aanwezig.

In de hal zijn 2 tegels van 30X30 ...

In de hal zijn 2 tegels van 30X30 gescheurd deze moeten vervangen worden .

Het is de badkamer van een huurhuis, dus ...

Het is de badkamer van een huurhuis, dus alles is standaard wit, grijze tegels over de hele wand tot aan het plafond. Het plafond begint af te bladderen en er ontstaat schimmel. De wasmachine staat erin, die ik het liefste naar zolder wil verplaatsen. Hiervoor dient er op zolder dus een aansluiting gemaakt te worden. De wc en wastafel staan aan op de kopse kant naast elkaar. Tegen de lange wand staat het bad, met daarop een badwand voor de douche. Naast het bad zit een raam en op de andere kopse kant staat de wasmachine. Het liefste wil ik de wastafel op de plek waar de wasmachine staat (dubbele wastafel) en al het tegelwerk vervangen naar een blauwe/witte tegel (wellicht mozaiek-stukken erin), het plafond opnieuw texen, de wasmachine er dus uit en de electra mooi weggewerkt, spotjes bijv.