Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Rosmalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Rosmalen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Rosmalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Rosmalen of directe omgeving.

465 klanten uit Rosmalen bevelen een bij Casius in Rosmalen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Rosmalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: flat op verdiepingen vloertegels vervangen, betreft tegelwerk nieuwbouw bungalow sanitaire ruimten, gedeelte van de badkamer betegelen, vloer betegelen, woning betegelen, tegelwerk op begane grond tegelwerk, begane grond betegelen, in nieuwbouw woning tegelzetten, stoepje voordeur renoveren, badkamer laten betegelen, plavuizen vloer verwijderen en egaliseren, een voortuin renoveren, woonhuis betegelen, keuken betegelen, tegelzetter keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Rosmalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Rosmalen:

Tegels zetten op vloer meerdere ruimtes

Het gaat om 66 vierkante meter vloer oppervlak van de volgende ruimtes: toilet badkamer woonkamer keuken hal Het is de bedoeling dat deze betegeld worden, de tegels regelen wij zelf.

Hal en bijkeuken betegelen

Wij willen in ons nieuwbouwhuis tegels in de hal en toilet (20*20 cm ong 10 m2). De vloer wordt netjes glad op geleverd, in de ruimte zit vloerverwarming. Aansluitend op een houten vloer. In de bijkeuken komt een effen tegel van 30*30 cm,ook een effen ondergrond. 9 m2. Sleutel moment nog niet definitief, maar leggen 2e helft juli of augustus.

Keukenvloer tegelen

Er moet een tegelvloer gelegd worden in de keuken van 21 m2. Tegels die gebruikt gaan worden zijn 60 x 60 cm. Op dit moment ligt er ook een tegelvloer in echter deze is gedeeltelijk opengebroken door een lekkage. Hierdoor zou ik graag van te voren dat de ondergrond beoordeeld worden.

Badkamer laten tegelen

Ik zou graag de badkamer willen laten tegelen, vloer, 2.70 bij 1.67 meter. De inloopdouche (1 x 1 x 2 meter) moet ook betegeld worden. De tegels die we hebben gekocht zijn 60 x 60 cm. De ruimte is onlangs gestuukt, dus de wanden zijn tegel klaar.

Tegelvloer laten lijmen

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer kost om een tegelvloer te laten lijmen. We hebben zelf tegels en het gaat om ongeveer 46m2. De kale vloer is van beton en heeft vloer verwarming.

Wand- en vloertegels in de badkamer plaatsen

Ik wil graag wand- en vloertegels gezet hebben in onze badkamer. Er dient over de oude tegels heen gezet te worden. Wij zorgen voor voldoende tegels voor de wand en vloer. Lijm- en voegmaterialen graag aan te leveren door de tegelzetter. Wand is ca. 9,5 m2. Vloer is ca. 5 m2.

WC ruimte betegelen

Ik wil graag een offerte voor nieuw betegelen WC ruimte- over de huidige tegels heen - alleen arbeidsloon - inclusief het verwijderen toilet, en fonteintje en een radiator en het terugplaatsen ervan. Ik heb grotere tegels. Maat: 60 bij 30 cm. Afmeting WC: 101 x 103 met een extra rand bij wc-raampje-boven de wc-pot, minus de deur en het raampje. Graag indicatie. Alleen arbeidsloon. Ik wil het graag tot 2.55 meter laten betegelen.

Toilet betegelen

Betegelen van het toilet, hoogte 259 centimeter, twee wanden van 145 centimeter en een achterwand van 1 meter. Voor de twee zijwanden witte tegels van 30 x 60 en de achterwand worden antraciet kleurige steen strips. Mocht u nog vragen hebben voor het maken van een offerte, kunt u ons altijd mailen:

Tegelvloer met 60x60 tegels leggen

Tegelvloer leggen ongeveer 70m2. Tegels 60x60. Tegelvloer lijmen op een bestaande tegelvloer. Wat te doen: lijmen, voegen en eventueel het leveren van de lijm en het voegmiddel.

Voegen vloertegels vernieuwen

Ik wil de voegen tussen mijn tegels (vloer in woonkamer) vernieuwen. Oppervlakte 45 m2. Tegels afmetingen: 30 x 60 cm. Graag overleg met de vakman over wat te doen met de inventaris in de kamer. Kamer is overigens op de begane grond.

Tegelzetten vloer

Tegelzetten vloer, ongeveer 62 m2 vloertegels. Tegels wil ik in principe zelf gaan kopen. Tegels komen op een anhydriet vloer met vloerverwarming. Tegels 60 * 30 cm.

Lekkage badkamer oplossen

Douchevloer badkamer 1.60 bij 90cm lekt. Er is een tweede tegel over de bestaande tegel geplakt en deze lek nu na jaren. Onder bovenste laag zit water. Voegen in slechte staat. Mogelijk opnieuw betegelen en voegen.......maar de vakman moet kijken wat er echt moet gebeuren.

Tegelzetten

Nieuwbouwhuis. Tegelzetter voor volgende week badkamer ongeveer 30 m2.

De badkamer en wc hebben nieuwe tegels ...

De badkamer en wc hebben nieuwe tegels nodig. Op de vloer komen tegels van 60 bij 30 in wildverband. De gehele badkamervloer moet aflopen ivm de douche. Op de wand komen tegels van 25 bij 40 liggend. De badkamer is 2,50 bij 1,80m en het toilet 0,90 bij 1,20m. De wanden zijn voorzien van nieuwe gispvezelplaten. Het project is gepland voor week 49

Wij hebben ca. 75 m2 tegels te leggen ...

Wij hebben ca. 75 m2 tegels te leggen waarbij wij naast de tegels de tegellijm en voegsel al hebben. Het betreft een tegelvloer op de begane grond met een houtlook in banen en 2 verschillende breedten.

Het gaat om het betegelen van de vloeren ...

Het gaat om het betegelen van de vloeren en wanden in een nieuwe badkamer en wc. Ondergrond is klaar om te betegelen.

Over twee maanden wordt mijn ...

Over twee maanden wordt mijn nieuwbouwwoning opgeleverd. Ik heb tegels aangeschaft, type kotah stone (natuursteen), maat 60 x 40. Het oppervlak is circa 60 m². Ik zoek een tegelzetter met ervaring in het leggen van natuursteen.

vloertegels van 60x30 in +/- 1,5 cm ...

vloertegels van 60x30 in +/- 1,5 cm specie leggen. ongeveer 7 m2 in een hal en toilet. verder ongeveer 2 m2 keukenachterwand betegelen. wandtegels 35x10. Lijmen.

Een bestaande badkamer wordt verbouwd. ...

Een bestaande badkamer wordt verbouwd. Leidingen en sanitair worden door een loodgieter geplaatst. Indien mogelijk zal over een bestaande tegelwand (ook vloer) worden getegeld. Bij voorkeur worden de tegels door opdrachtgever zelf ingekocht. Betegeld moeten worden: - een bad - een voorzetwand met hangcloset - douchebak De ruimte is 2.6 breed bij 2.7 diep en 2.5 hoog. Graag een tarief per vierkante meter of een vaste aanneemsom (dus geen uurtarief).

Badkamer reeds geheel ontdaan van oud ...

Badkamer reeds geheel ontdaan van oud tegelwerk, douchebak zelf geplaatst vloerverwarming aangebracht + vloer geegaliseerd. Douchewand deels oude tegels laten zitten. Ingebouwd toilet waterreservoir geplaats met ytong blokken. Vloer- en wandtegels moeten aangebracht worden.

Gehele benedenverdieping: de dekvloer ...

Gehele benedenverdieping: de dekvloer wordt er afgehaald, vervolgens worden isolatie platen gelegd (2cm) met daarop WTH vloerverwarming (2cm). Dit geheel dient afgewerkt te worden met circa 3 cm cement (vanaf bovenkant slang) met daarin geplaatst leisteen mustang (1cm, 60x30) Graag meterprijs voor cementvloer en plaatsen leisteen (ca. 55m2)