Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Roosendaal of directe omgeving.

711 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: het leggen van plavuizen in een nieuwbouwwoning, plavuizen vloer leggen in de woonkamer, woning vloer betegelen, badkamer, toiletruimte, en gastendouche betegelen, tegels laten leggen, kleine oppervlakte, badkamer betegelen, vloertegels leggen, keramische tegels leggen, badkamer voegen en kitwerk vernieuwen, wand drogen, tegelvloer leggen, badkamer en toilet betegelen, badkamer betegelen, keuken betegelen, badkamervloer opnieuw betegelen, badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Roosendaal:

Badkamer betegelen

Wij zoeken een tegelzetter om onze badkamer te betegelen. Tegels, lijm, voorstrijk etc. is in huis. Muren circa 25 m2 grond oppervlakte circa 7 m2. Wij zorgen zelf voor al het voorwerk zodat de vakman zo kan starten.

Boven verdieping laten tegelen in visgraat

Ik ben op zoek naar een tegelzetter om op de 1e verdieping in 3 kamers en gang een tegelvloer in visgraat te leggen. Graag zouden wij willen weten of jullie interesse hebben in deze klus en wat hier de geschatte kosten voor zouden zijn. Onze streven is om de 1e week van december de vloer erin te hebben zitten i.v.m. deadline verhuizing. De tegels zijn reeds aanwezig en zijn 15x60cm keramische houtlook tegels. Afmetingen ruimtes: Kamer1 : 475x273 (~13m2) (enkel rechte muren) Kamer 2: 373x226 (~8,5m2) (Kleine koof in de hoek) Kamer 3: 307x283 (~8,7m2) (enkel rechte muren) Gang: 225 x 90 + 90x30 (~2,3m2) (L-vormig) De ondergrond is in alle kamers een cementdekvloer. Bij tevredenheid is er mogelijkheid tot het leggen van een 60x30 halfsteens verband vloer op de begane grond en eenzelfde visgraatvloer op de zolder Ik hoor graag of jullie interesse hebben en mochten er nog vragen zijn of behoefte om een keer langs te komen om te kijken dan hoor ik het graag.

Vloertegels badkamer laten leggen

Ivm waterlekkage wil ik een nieuwe vloer in de badkamer laten leggen, zodra afvoer gerepareerd is. Tegels schaf ik zelf aan. Er lagen 24 vloertegels van 30x30cm in. Tevens zou ik graag 2 tegels die als noodluik vh bad fungeerden terug willen laten zetten. Graag zou ik uw vrijblijvende offerte willen ontvangen. Indicatie vloer tegelen schat ik op eind november.

Tegelvloer in de badkamer herstellen of vernieuwen

In onze badkamer (gerenoveerd in 2012) liggen een aantal vloertegels (deels) los en zit er vocht onder. Deze moeten opnieuw gelegd worden. Het betreft circa 6 tegels van 60 x 60 cm. De oorzaak is waarschijnlijk een poreuze voeg, maar een lekkage zou ook kunnen. Idee is: tegels eruit, drogen, onderzoeken oorzaak, oplossen en opnieuw leggen.

Tegelvloer op de keukenvloer leggen

Ik wil graag in mijn keuken tegels laten leggen. Nu ligt er een houten was vloer. Die gaat geschuurd worden en die wordt daarna in de lak gezet. Het gedeelte van de keuken moet worden uitgezaagd en daarin willen we graag tegels leggen. De tegels zijn inmiddels door Praxis afgeleverd. Het gaat om 1.65 bij 1.70 meter.

Kleedkamers betegelen bij de voetbalvereniging

We zijn een voetbalvereniging in Roosendaal en we hebben een zevental kleedkamers die we opnieuw willen laten betegelen. Ook zijn er nog een paar kleinere ruimtes. De tegels hebben we inmiddels in huis. Graag een offerte van dit werk. Het gaat om totaal 225 m2. De tegels die erop zitten willen we erop laten dus de vloer moet wel geëgaliseerd worden. Misschien dat er tot aan het plafond moet worden betegeld.

Vloer in woning betegelen

Het gaat om het tegelen van de vloer in de woonkamer, keuken en hal. Het gaat om licht grijze tegels maat 90x90. De totale oppervlakte is ongeveer 95 m2

Betegelen van badkamer, WC en keuken

Ik wil de badkamer, wc en de keuken laten betegelen. Het gaat om ongeveer 37 m2 in totaal. De tegels wil ik in overleg regelen.

Badkamer, toilet en keuken betegelen

Wat zijn de kosten om opnieuw betegelen. 1. 5 m 2 0. 45x100 keuken Wc 1. 75x0. 90*2= 7,875m2 de achter muur=1. 39*090=1. 251m2 wc l1. 20*0. 90=1,08m 2 2x0. 90=1. 8m2 2. 20x2. 50= achterwand van de badkamer 5. 1 m2 Zijkant (0. 65cmx2. 50 *2)1m1 x1m2= totlaatl 2m2totaal 7.4

Tegels leggen in de keuken en hal

Tegels leggen in keuken ongeveer 5 m2 en hal ongeveer 3 m2. Tegels van 30 x 30 cm, de tegels zijn nog niet aangeschaft. Op het moment ligt er niets en ik krijg de sleutel van mijn nieuwe huurwoning op vrijdag 23 juni.

Gat in het granieten aanrechtblad aanpassen

Ik wil het gat in het aanrecht blad (graniet) aanpassen. Het is nu 750 x 490 mm en ik zou dat groter willen maken naar 860 x 490 mm. Dat betekent dat het gat aan beide kanten 55 mm groter moet worden. Er zit een inductie kookplaat in en wij willen graag een iets groter model.

Badkamervloer laten tegelen

Ik wil mijn badkamer renoveren door het opnieuw betegelen van de vloer (tegel over tegel). Het betreft een huurhuis, grootte badkamer is 2.00 x 1.90 meter. De tegels moet ik nog uitzoeken, waarschijnlijk worden het grotere tegels. Er moet rekening worden gehouden met het huidige "staande" toilet. Ik heb dunne tegels gezien welke geschikt moeten zijn voor deze klus, weet echter niet of dit een verstandige keuze is. Graag uw advies en een indicatie betreffend de kosten.

Badkamer tegels aanpassen

We hebben een bad weggehaald en daardoor kregen we natuurlijk een wandje te zien waar tegeltjes aangepast moesten worden. Via marktplaats een klusser gevonden met 30 jaar ervaring... Dit is helaas niet goed gegaan. De klusser is terug geweest en heeft het een en ander wat aangepast. Maar volgens ons zit een en ander niet helemaal juist. De mozaïek zit er golvend op met verschillende naadbreedtes. Dat golvende is waarschijnlijk de oorzaak dat wij verkeerde lijm hadden gekocht, (was op advies van een bouwmarkt). Wij denken dat de mozaïek tegeltjes en de vloertegels eraf moeten en vervangen worden. Bijgevoegde foto's laten niet helemaal duidelijk zien wat er is. De dikste kitnaden hebben we op de foto's juist eraf gehaald. Wie kan en wil ons hier mee helpen?

Tegels zetten in de keuken-, WC- en doucheruimte

Ik heb nog 3 klusjes voor het zetten van tegels. Het gaat om het zetten van tegels in de keuken, het toilet en de doucheruimte. Het gaat om 20 m2, globaal gemeten. Alleen tegels tegen de wanden. Toilet en douche 15x15 keuken 10x10 cm. De wanden zijn al kaal. De vloertegels zijn nog niet binnen. Wat kost het om de tegels te zetten en wanneer zou u kunnen beginnen?

Tegels op de vensterbank vernieuwen

Vensterbank bij kozijn heeft 4 tegels waarvan 2 kapot zijn gegaan bij verhuis. Kunt u 2 tegels vervangen of moeten dat er 4 zijn i.v.m. kleurverschil? Sleuteloverdracht aan verhuurder is 31 augustus. Wat kost mij dat?

Tegelvloer leggen in de keuken, WC en hal

Zoek iemand die onze tegelvloer kan leggen in de keuken, wc en hal. Tegelvloer hebben wij al en ook het voegsel en de lijm. Dus alleen het leggen en mogelijk egaliseren ligt aan de ondervloer weten we nu nog niet! Het gaat om 13 m2 Half januari is de bedoeling Wat zij dit kosten?

Badkamer betegelen

De badkamer moet betegeld worden. Dit betreft 15 m2 waar nog geen tegels op geplaatst zijn. De tegels zijn al in huis.

Badkamer tegelen

Betegelen van een badkamer van ongeveer 2 x 3 meter. Vloer en wanden tot aan het plafond. Graag advies: eroverheen of niet. Tegels kopen we zelf of in overleg, laag budget. Bellen na 17.00 uur.

Tegelklus in horecakeuken

Tegels moeten vervangen worden in een grote horecakeuken van ongeveer 60-70 m2. Voorkeur voor tegel: WALA (vloeistofdicht, olie en vet resistent, anti-slip). Tegels door bedrijf te leveren.

Leggen van plavuizen

Het leggen van 67 m2 plavuizen in de woonkamer, open keuken, hal en wc. Plavuizen zijn aanwezig.

WC betegelen

Er zit al een nieuw toilet in en nu moeten de oude tegels op de wand tot 1.30m vervangen worden door nieuwe van 60x30cm. Ook de vloer van 1,25x1,25m moet opnieuw gedaan worden met 60x60cm tegels. Als het goed bevalt dan eventueel de oude badkamer vervangen.

badkamer gang wc en bijkeuken

Badkamer betegelen (25 vierkante meter) alles dezelfde tegels van 60 bij 60 Gang en wc en bijkeuken tegelen kleine tegels van 15 bij 15 ongeveer 17 vierkante meter.

Vloer tegelen

Ik heb een woning gekregen in Roosendaal daarom wil ik tegels in de hal, woonkamer en keuken laten leggen. De woonkamer is 31,40 vierkante meter, de keuken is 8,68 vierkante meter, de hal is 2,04 vierkante meter. Alstublieft ik zo snel mogelijk antwoord, want over 2 weken moet ik verhuizen. Tegels wil ik waarschijnlijk zelf kopen, maar wel advies hierbij.

natuurstenen vloer leggen

Natuurstenen vloer leggen 70m2. Beijing bluestone. Lijm en voegsel is ook al aangeschaft. Het betreft hier alleen het leggen.

wc beneden, hal, 1/2 garage

Vloer 1/2 garage + hal + wc tegelen. Ongeveer 15m2 vloer. Wanden wc tegelen(tegels moet ik nog uitzoeken). Wc plaatsen (liefst hang wc) Tegels liggen hier al voor de vloer. Maar eerst moet wc op orde, daarna kan getegeld. WC heb ik nog niet. Advies over welke WC, kan geleverd worden.